hermes46 pisze:Koszykarz 34 ENERGA W PO WYMECZYŁA ZWYCIESTWA Z ODRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale to jest już historia.
taki wyjadacz,jak ty powinien przecież wiedzieć,że PO rządzą się swoimi prawami,a każdy mecz zwłaszcza u płci pięknej jest inny.Toruń męczył się z Odrą to fakt,ale faktem też jest,że z tą samą Energą męczył się Lotos,który z kolei dosyć gładko poradził sobie z bezapelacyjnym liderem po rundzie zasadniczej.Tego,że rewelacja Euroligi odpadła z Polkowicami też chyba nie muszę dodawać.Gdzie tu logika,a gdzie sens? Euforia? Ludzie to jest czas przed ligą i gdybać każdy chyba może.Osobiście nie zaprzeczam,że jestem euforystycznie nastawiony(nawet mój znajomy,który interesuje się żeńskim basketem tyle co ja badmingtonem stwierdził,że Toruń ma teraz fajny zespół) do każdego sezonu,a to tego tym bardziej.Kto mi tego zabroni?

PS.marky świetnie ująłeś to o co w tym wszystkim chodzi.Nie sztuka mieć kasę i być mądralą i czasami mam wrażenie,że co niektórzy odnoszą się w swoich postach nie do danego klubu-zespołu,ale do poszczególnych forumowiczów.

Katarzynki róbcie swoje,a ja tak czy owak będę zawsze z Was dumny!!!