22 kolejka FGE

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Re: 20 kolejka FGE

Postautor: przemoe » 02 lutego 2013, 19:57

Ach Snelly, czemu Ci dzisiaj tak wpadało?

CCC miało dziś duże problemy z naszą kombinowaną obroną i gdyby nie skuteczność Snell zwłaszcza w drugiej połowie, to mogłoby być różnie, bo innych koncepcji brakowało. Fajnie znowu zobaczyć Zoll biegającą po parkiecie.

Widać "alternatywna oprawa" odniosła skutek. Ciekawe czy TV skusiła się na pokazanie naszego sektora w I kwarcie?
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 02 lutego 2013, 21:11

to karygodne takie stronnicze komentowanie przez panów z TV Wrocław! Tego "maślenia" nie da się słuchać i jeszcze coś co zupełnie zwaliło mnie z fotela: "Uspokoić organizm, przycelować i trafić." :lol: :lol: :lol:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 02 lutego 2013, 22:50

Dzisiejszą słabą postawę Tiny coach tłumaczył jej przeziębieniem. Pozostałe dziewczyny pokazały jednak, że potrafią radzić sobie przy gorszej postawie liderki, a już kapitalnie zagrała Czarnecka. 8) Erin w drugiej połowie wniosła dużo dobrego.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 03 lutego 2013, 11:44

krysti pisze:Owszem pokazali.Jednak bardziej zwrócili uwagę na wasz sektor w drugiej połowie, gdzie sam komentator odniósł się do coraz to głośniejszego dopingu kibiców z Gdyni. Hm.. a czy dobrze zauważyłem, że nie było was właśnie w I kwarcie na sektorze? Jakaś forma protestu?

W I kwarcie sektor zamknięty ("You don't care about the game? We don't either") i pikniczenie. Wynik z Torunia i podejście do tamtego meczu w opinii obecnych zasługiwało na konkretny opiernicz.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 05 lutego 2013, 13:04

przemoe pisze:
krysti pisze:Owszem pokazali.Jednak bardziej zwrócili uwagę na wasz sektor w drugiej połowie, gdzie sam komentator odniósł się do coraz to głośniejszego dopingu kibiców z Gdyni. Hm.. a czy dobrze zauważyłem, że nie było was właśnie w I kwarcie na sektorze? Jakaś forma protestu?

W I kwarcie sektor zamknięty ("You don't care about the game? We don't either") i pikniczenie. Wynik z Torunia i podejście do tamtego meczu w opinii obecnych zasługiwało na konkretny opiernicz.

nie patrzac daleko. Za postawe torunianek w Krakowie powinny dostac kary finansowe. Takie olewactwo i podejscie do meczu na zasadzie "musi sie odbyc" mnie coraz bardziej wkur... W Łańcucie postawa torunianek była niestety podobna. Szkoda ze AZS Rzeszów tego nie wygrał, bo ambitnie walczył przez prawie cały mecz. W czwratej kwarcie trzeba by wytłumaczyc dziewczyna po co graja i dla kogo.

PS Moze ktos wytłumaczyc nie przeprowadzenie rozgrzewki przed 2 polowa meczu?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 05 lutego 2013, 16:41

nie zauważyłam aby koszykarki z Torunia w sobotę cokolwiek odpuściły. wąski skład, brak sił, obrażony na sędziów Edo. to wszystko.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

A.R.C.H.I. ball
Młodzik

Postautor: A.R.C.H.I. ball » 05 lutego 2013, 16:53

Czy miał ktoś styczność ze stroną imprezylive.pl ??? Kupiłem kod na mecz Artego - CCC wpisuje kod a tu nic...

wislakosz.pl
Młodzik

Re: 20 oraz 21 kolejka FGE oraz zaległy mecz z 2 kolejki

Postautor: wislakosz.pl » 05 lutego 2013, 17:16

Raz działa, raz nie działa nieraz "znakomita" jakość się przytrafia, nie raz nie puszczą w ogóle...

Obrazek

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 05 lutego 2013, 19:00

No to nikt raczej nie musi się podkładać. 8)
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

GULIWER
Nowy na forum

WIIELKIE CCC POLKOWICE- Artego Bydgoszcz

Postautor: GULIWER » 05 lutego 2013, 19:56

JEŻELI KTOKOLWIEK WIERZYŁ WTO, ŻE ARTEGO WYGRA DZIS , TO ALBO JEST NIEPOPRAWNYM OPTYMISTOM A
LBO NIE CZYTA LIGI.MAMY PAKĘ I MY ROZDAJEMY KARTY W LIDZĘ, WISŁA KOMBINUJE ZE SKŁADEM,WRACA DO STARYCH USTAWIEN ALE TO NIC NIE DA NA TYM ETAPIE ROZGRYWEK.
SŁABY MENAGER -OSŁABIENIE DLA DRUŻYNY

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 05 lutego 2013, 19:57

Rzecz się stała niesłychana.. po raz pierwszy do poczatku sezonu wszystkie drużyny maja taka sama ilość rozegranych spotkań..

I tak będzie az do jutra :roll:
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 05 lutego 2013, 22:02

Guliwer, wyłącz już tego capslocka i przytul się do poduszki. Dobranoc.

zenga2
Amator

Postautor: zenga2 » 05 lutego 2013, 22:55

Proponuję, żeby przed zaśnięciem poczytał sobie jeszcze słownik ortograficzny.

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: WIIELKIE CCC POLKOWICE- Artego Bydgoszcz

Postautor: Liquidor » 06 lutego 2013, 00:13

GULIWER pisze:...

:D
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

misiol11
Nowy na forum

Re: WIIELKIE CCC POLKOWICE- Artego Bydgoszcz

Postautor: misiol11 » 06 lutego 2013, 09:40

GULIWER pisze:JEŻELI KTOKOLWIEK WIERZYŁ WTO, ŻE ARTEGO WYGRA DZIS , TO ALBO JEST NIEPOPRAWNYM OPTYMISTOM A
LBO NIE CZYTA LIGI.MAMY PAKĘ I MY ROZDAJEMY KARTY W LIDZĘ, WISŁA KOMBINUJE ZE SKŁADEM,WRACA DO STARYCH USTAWIEN ALE TO NIC NIE DA NA TYM ETAPIE ROZGRYWEK.
SŁABY MENAGER -OSŁABIENIE DLA DRUŻYNY

A ja się obawiałem wyniku, bo Atrego ma w składzie cztery naprawdę świetne zawodniczki. Tak jak można było się spodziewać nie miały wczoraj możliwości za bardzo pograć zarówno Ogwumike jak i Bellinda, obie kryte niemiłosiernie, ale za to więcej swobody zyskała Lecia, Aga i Laia, które solidarnie rzuciły po 12 pkt. W Artego takiego "koła zapasowego" nie było. Mam teraz tylko nadzieję, że wygramy u siebie w niedziele z Energą i bez względu na wyjazdowy mecz w Krakowie wychodzimy z pierwszego miejsca.
Znamienny jest jeden fakt. Trzeci kolejny mecz bez Musiny i trzecie piękne zwycięstwo z rzędu! Kochany sponsorze! Zabierz ja do siebie na sypialnie, bo najwyraźniej tam lepiej się sprawdza niż na parkiecie :P

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”