Play Off:Tęcza Leszno-Orzeł Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Play Off:Tęcza Leszno-Orzeł Polkowice
Środa, 18.03.2009
18:30 Tęcza Leszno - Orzeł Polkowice
18:30 Tęcza Leszno - Orzeł Polkowice
Ostatnio zmieniony 20 marca 2009, 18:18 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Przed rokiem wielkie słowa uznania dla Dudy, fenomenalne zawody, a CCC bezbarwnie. W tym roku raczej historia nie powinna się powtórzyć, zważywszy na fakt, że jest już 2-0.
Trochę bez sensu takie skrócenie play offów w pierwszej rundzie - może i pojedynki Gdyni, Krakowa i Gorzowa będą jednostronne, ale widowiska podczas spotkań z Lesznem zawsze były bardzo ciekawe i po prostu wielkie. Dlatego trochę to krzywdzące dla kibiców, no i Leszna.
Stawiam 3:0.
Trochę bez sensu takie skrócenie play offów w pierwszej rundzie - może i pojedynki Gdyni, Krakowa i Gorzowa będą jednostronne, ale widowiska podczas spotkań z Lesznem zawsze były bardzo ciekawe i po prostu wielkie. Dlatego trochę to krzywdzące dla kibiców, no i Leszna.
Stawiam 3:0.
PLKK: Where amazing happens... With beauty!!!
a moze tu bedzie jeden mecz a np. Toruń i Poznan beda do konca walczyc. Bo niby co naja te kluby do stracenia?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Jasny pisze:Orzel 3:0 to jest pewne
Pewne jest tylko to, że prędzej czy później wszyscy umrzemy.
Co do meczu, to pierwsze spotkanie w mojej opinii, wygra Leszno, w następnym już CCC powinno sobie poradzić na własnym parkiecie. Do kibiców z Polkowic. Pamiętajcie, że Gorzów Wam odpuścił, więc nie napinajcie się jaki to dobry team macie. W Gdyni coś wam nie poszło
W sumie chciałbym aby w wszystkich meczach decydowały ostatnie mecze czyli kazdy zespól zagrał po trzy. Dzieki temu udowdnimy ze ten przepis jest naprawde niesprawiedliwy!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Marcino pisze:Jasny pisze:Orzel 3:0 to jest pewne
Co do meczu, to pierwsze spotkanie w mojej opinii, wygra Leszno, w następnym już CCC powinno sobie poradzić na własnym parkiecie. Do kibiców z Polkowic. Pamiętajcie, że Gorzów Wam odpuścił, więc nie napinajcie się jaki to dobry team macie. W Gdyni coś wam nie poszło
odpuscil , to po co w ogole na parkiet wychodzil.. Gorzow napewno nie wyszedl z zalozenia ze przegywamy mecz i gramy z Poznaniem...... w Gdyni chyba nikomu nie poszlo ;/ ogranij sie .!
- Mały
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Marcino pisze:Jasny pisze:Orzel 3:0 to jest pewne
Tak Gorzów odpuścił nam dwa razy
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
2 lata temu Wisła tez tak mówiła z namiJasny pisze:Orzel 3:0 to jest pewne
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
Prosze bardzo wlasnie obejrzalem materiał , juz wiemy co jest z White
i wreszcie ktos z trenerow glosno potepil plkk za ten system gdzie zaczynamy pojedynki od stanu 2:0
aa i jestem pod wrazeniem Ashley
nie wiedizalem ze tak lubi nasze miasto
Ogladnijcie tutaj dosyc dlugie ale wszystko i na temat !!!
http://lesznotv.pl/film/2432
Tecza pierwszy mecz poprostu musi wygrac ! A dalej ? ja sadze ze dalej bedzie lepiej ...co jak co ale my jestesmy lepiej przygotowani kondycyjnie niz CCC, zobaczycie kwestia 1 meczu jak wygramy w CCC zacznie sie robic goraco a w sobote moga ostro u siebie wymieknac...oczywiscie najpierw trzea wygrac. A Carter i Robbins bardzo nerwowe jak im nie idize i wtedy tka naprawde przestaja grac dla druzyny ! recepta jest trzeba je pokonac.
aa i jestem pod wrazeniem Ashley
Ogladnijcie tutaj dosyc dlugie ale wszystko i na temat !!!
http://lesznotv.pl/film/2432
Tecza pierwszy mecz poprostu musi wygrac ! A dalej ? ja sadze ze dalej bedzie lepiej ...co jak co ale my jestesmy lepiej przygotowani kondycyjnie niz CCC, zobaczycie kwestia 1 meczu jak wygramy w CCC zacznie sie robic goraco a w sobote moga ostro u siebie wymieknac...oczywiscie najpierw trzea wygrac. A Carter i Robbins bardzo nerwowe jak im nie idize i wtedy tka naprawde przestaja grac dla druzyny ! recepta jest trzeba je pokonac.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Sprawa mocno dyskusyjnaTecza pierwszy mecz poprostu musi wygrac ! A dalej ? ja sadze ze dalej bedzie lepiej ...co jak co ale my jestesmy lepiej przygotowani kondycyjnie niz CCC
zobaczycie kwestia 1 meczu jak wygramy w CCC zacznie sie robic goraco a w sobote moga ostro u siebie wymieknac...oczywiscie najpierw trzea wygrac.
Nie wiem czy zrobi się gorąco, ale nie zdziwię się jak wygracie jutro, bo po dobrych i ważnych meczach przychodzi słabszy mecz(czyt. rozluźnienie) i to często z korzyścią dla zespołu
Robbins?? Ne ne. Już prędzej Planeta, Pałka się prawie o tym przekonała.Carter już bardziej, ale człowiek uczy się na błędach.A Carter i Robbins bardzo nerwowe jak im nie idize i wtedy tka naprawde przestaja grac dla druzyny ! recepta jest trzeba je pokonac.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
-