Play Off:Tęcza Leszno-Orzeł Polkowice

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Play Off:Tęcza Leszno-Orzeł Polkowice

Postautor: ann » 16 marca 2009, 21:24

Środa, 18.03.2009
18:30 Tęcza Leszno - Orzeł Polkowice
Ostatnio zmieniony 20 marca 2009, 18:18 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
akakiusz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: akakiusz » 17 marca 2009, 13:53

Co się dzieje z White?? Kiedy zagra?? Wie ktoś??
Zawsze wierni, choć pijani, zawsze z Wisłą, Pakos-Fani!!!

plk_ONeal
Amator

Postautor: plk_ONeal » 17 marca 2009, 13:55

Przed rokiem wielkie słowa uznania dla Dudy, fenomenalne zawody, a CCC bezbarwnie. W tym roku raczej historia nie powinna się powtórzyć, zważywszy na fakt, że jest już 2-0.
Trochę bez sensu takie skrócenie play offów w pierwszej rundzie - może i pojedynki Gdyni, Krakowa i Gorzowa będą jednostronne, ale widowiska podczas spotkań z Lesznem zawsze były bardzo ciekawe i po prostu wielkie. Dlatego trochę to krzywdzące dla kibiców, no i Leszna.
Stawiam 3:0.
PLKK: Where amazing happens... With beauty!!!

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 17 marca 2009, 15:37

a moze tu bedzie jeden mecz a np. Toruń i Poznan beda do konca walczyc. Bo niby co naja te kluby do stracenia?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 17 marca 2009, 16:05

Orzel 3:0 to jest pewne :)

Marcino
Żak

Postautor: Marcino » 17 marca 2009, 16:09

Jasny pisze:Orzel 3:0 to jest pewne :)

Pewne jest tylko to, że prędzej czy później wszyscy umrzemy.
Co do meczu, to pierwsze spotkanie w mojej opinii, wygra Leszno, w następnym już CCC powinno sobie poradzić na własnym parkiecie. Do kibiców z Polkowic. Pamiętajcie, że Gorzów Wam odpuścił, więc nie napinajcie się jaki to dobry team macie. W Gdyni coś wam nie poszło ;)

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 17 marca 2009, 16:17

Nie powinno być 3:0... Dziewczyny zrobią wszystko, by ten mecz wygrać. Napewno będzie cholernie trudno ale myślę, że u siebie jesteśmy wstanie wygrać...

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 17 marca 2009, 17:15

W sumie chciałbym aby w wszystkich meczach decydowały ostatnie mecze czyli kazdy zespól zagrał po trzy. Dzieki temu udowdnimy ze ten przepis jest naprawde niesprawiedliwy!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 17 marca 2009, 17:35

Marcino pisze:

Co do meczu, to pierwsze spotkanie w mojej opinii, wygra Leszno, w następnym już CCC powinno sobie poradzić na własnym parkiecie. Do kibiców z Polkowic. Pamiętajcie, że Gorzów Wam odpuścił, więc nie napinajcie się jaki to dobry team macie. W Gdyni coś wam nie poszło ;)

odpuscil , to po co w ogole na parkiet wychodzil.. Gorzow napewno nie wyszedl z zalozenia ze przegywamy mecz i gramy z Poznaniem...... w Gdyni chyba nikomu nie poszlo ;/ ogranij sie .!

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 17 marca 2009, 18:42

Marcino pisze:

Tak Gorzów odpuścił nam dwa razy :lol: i tez Wisła raz :lol: tylko Lotos nie odpuszczał .. szkoda :wink:

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 17 marca 2009, 18:56

2 lata temu Wisła tez tak mówiła z nami :D
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
pafelek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: pafelek » 17 marca 2009, 19:01

UWAGA!!!

Jade do leszna autem na mecz i mam wolne 3-4 miejsca :)
Koszt wyjazdu to 50zl podzielic przez liczbe pasazerow

wyjazd z przystanku przy sp3 ok 16.30

Zainteresowani dzwonic:

663-744-764

na smsy nie odpowiadam

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 17 marca 2009, 21:19

Prosze bardzo wlasnie obejrzalem materiał , juz wiemy co jest z White :P i wreszcie ktos z trenerow glosno potepil plkk za ten system gdzie zaczynamy pojedynki od stanu 2:0

aa i jestem pod wrazeniem Ashley :P nie wiedizalem ze tak lubi nasze miasto :P

Ogladnijcie tutaj dosyc dlugie ale wszystko i na temat !!!

http://lesznotv.pl/film/2432

Tecza pierwszy mecz poprostu musi wygrac ! A dalej ? ja sadze ze dalej bedzie lepiej ...co jak co ale my jestesmy lepiej przygotowani kondycyjnie niz CCC, zobaczycie kwestia 1 meczu jak wygramy w CCC zacznie sie robic goraco a w sobote moga ostro u siebie wymieknac...oczywiscie najpierw trzea wygrac. A Carter i Robbins bardzo nerwowe jak im nie idize i wtedy tka naprawde przestaja grac dla druzyny ! recepta jest trzeba je pokonac.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 17 marca 2009, 21:38

Tecza pierwszy mecz poprostu musi wygrac ! A dalej ? ja sadze ze dalej bedzie lepiej ...co jak co ale my jestesmy lepiej przygotowani kondycyjnie niz CCC
Sprawa mocno dyskusyjna
zobaczycie kwestia 1 meczu jak wygramy w CCC zacznie sie robic goraco a w sobote moga ostro u siebie wymieknac...oczywiscie najpierw trzea wygrac.

Nie wiem czy zrobi się gorąco, ale nie zdziwię się jak wygracie jutro, bo po dobrych i ważnych meczach przychodzi słabszy mecz(czyt. rozluźnienie) i to często z korzyścią dla zespołu
A Carter i Robbins bardzo nerwowe jak im nie idize i wtedy tka naprawde przestaja grac dla druzyny ! recepta jest trzeba je pokonac.
Robbins?? Ne ne. Już prędzej Planeta, Pałka się prawie o tym przekonała.Carter już bardziej, ale człowiek uczy się na błędach.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

kulka100 tecza
Żak

Postautor: kulka100 tecza » 17 marca 2009, 21:48

poprostu nasze laski nie maja nic do stracenia moga co najwyzej zyskac wiec musza poprostu jutro na 150% :D zagrac i miejmy nadzieje do zobaczenia w Polkowicach :lol:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”