Sporo było narzekań w tym roku więc nie powinno być problemu
na początek : KARINKA rzecz jasna.
Powiem wprost - ona ma jakieś uprzedzenia do czarnoskórych koszykarek . Czyżby była rasistką ?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
BasketFan pisze:Marcin Animucki, Jarosław Żabko![]()
![]()
Ci dwaj sedziowie 'zamordowali" sportowe widowisko w Pabianicach w meczu z Gorzowem.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
koszykarz pisze:na początek : KARINKA rzecz jasna.
Endrju pisze:BasketFan pisze:Marcin Animucki, Jarosław Żabko![]()
![]()
Ci dwaj sedziowie 'zamordowali" sportowe widowisko w Pabianicach w meczu z Gorzowem.
Marcin Animucki
Również wrzucam go na czarna listę
PS (wymieniacie nazwiska ... wrzucajcie zdjecia...) przy okazji łatwiej bedziemy rozpoznawali naszych idoli
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 125 gości