Play Off(miejsca 5-8):Tęcza Leszno - AZS Poznań 77:91,
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Play Off(miejsca 5-8):Tęcza Leszno - AZS Poznań 77:91,
Piątek, 27.03.2009 godz. 18.30
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2009, 21:05 przez ann, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
Gorzowski_Kibic
- Nowy na forum
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
nie dziwie się bo co daje 5-8Gorzowski_Kibic pisze:bart_81 pisze:na plkk pisali ze z Shields klub rozwiazal juz kontrakt. Ale czemu?...
Kasa misiu kasa.....
a White tez bym wywalił
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
kulka100 tecza
- Żak
-
kulka100 tecza
- Żak
-
kulka100 tecza
- Żak
Wybrałem się chyba po raz czwarty do Leszna w tym sezonie i pierwszy raz widziałem, jak to młodzieńczą dzicz w żółto-zielonych szalikach furia ogarnęła. Zaczęli się dobierać do ekipy fanów AZS. Jak się skończyło to nie wiem, bo się ruszyłem do chaty, a siedziałem po drugiej stronie.
Mecz średnio-słaby, Duda wygrała, bo AZS był bardzo słaby, Walich i Reda fuszerę odstawiały, a jeszcze się Sibora w pierwszej minucie rozłożyła. Przebojowa Skobel i kontuzjowana Howard to za mało nawet na średniej klasy rywala. Duda zagrała bardzo agresywnie, fajnie oglądać postępy, jakie robi Żana Durak. Ale ogólnie bardzo wyrównany zespół - każda dziś coś wniosła.
No i w typerkach wreszcie jakiś komplecik
Mecz średnio-słaby, Duda wygrała, bo AZS był bardzo słaby, Walich i Reda fuszerę odstawiały, a jeszcze się Sibora w pierwszej minucie rozłożyła. Przebojowa Skobel i kontuzjowana Howard to za mało nawet na średniej klasy rywala. Duda zagrała bardzo agresywnie, fajnie oglądać postępy, jakie robi Żana Durak. Ale ogólnie bardzo wyrównany zespół - każda dziś coś wniosła.
No i w typerkach wreszcie jakiś komplecik
ajaja pisze: pierwszy raz widziałem, jak to młodzieńczą dzicz w żółto-zielonych szalikach furia ogarnęła. Zaczęli się dobierać do ekipy fanów AZS.
Ciekawe jak Ty bys zareagował gdyby Tobie ktos naplul na twarz...doslownie.
ajaja pisze:Jak się skończyło to nie wiem, bo się ruszyłem do chaty, a siedziałem po drugiej stronie.
a jak sie moglo skonczyc? malego poznanskiego awanturnika, ktoremu najwyrazniej piwo zaszkodzilo ochrona wyprowadzila z sali.[/quote]
- hot_messages
- Nowy na forum
hahaha
przypadkiem wczoraj byłem na meczu i czekałem do końca, aby zobaczyc jak zaistniała sytuacja się skończy !!! Mały, chudziutki napinacz będąc pod wlywem alkocholu znieważył kibiców tęczy plując jednemu z nich w twarz po czym kibice wyżej wymienionej tęczy ruszyli !!! Nie dośc, że poznaniak dostał kilka tub i klapsów to jeszcze został wyprowadzony z hali !!! Wielkie uznania dla Leszna, które wygrało lecz mecz bez żadnych emocji poprostu słaby i tyle i jak powiedziała Katarzyna Dydek w skali punktowej od 1 do 10 mecz zasługuje na note minus 1.
Hot Messages
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”