5 kolejka FGE: Energa Toruń - Odra Brzeg 86-89
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
5 kolejka FGE: Energa Toruń - Odra Brzeg 86-89
środa 14.10.2009 godz. 17.30
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: 5 kolejka FGE: Energa Toruń - Odra Brzeg
Udalo sie!!!
Wg PLKK 89-86 dla Odry
Wg PLKK 89-86 dla Odry
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Troche nierowna forma Odry , a swoja droga to nie wiem jak Toruń mogl przegrac ten mecz , chyba za wczesnie juz byly mysli o zwyciestwie
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
Tu Brzeg, w Łodzi Artego, Boże Przenajświętszy, co się w tej lidze dzieje?!?
Trochę myślałem jednak, że będzie ciekawiej, bo - niestety - te zespoły trochę odstają od Gdyni, Krakowa, Gorzowa i Polko, i gubiąc punkty między sobą sprawią, że znów w play off będzie komplet 3:0 w pierwszej rundzie (oczywiście 2:0
). Nie gniewajcie się, brzescy fani, ale pomimo zwycięstwa z Wisłą to chyba o więcej niespodzianek z ww. zespołami będzie bardzo, bardzo trudno.
Tym bardziej gratulacje!!!
Trochę myślałem jednak, że będzie ciekawiej, bo - niestety - te zespoły trochę odstają od Gdyni, Krakowa, Gorzowa i Polko, i gubiąc punkty między sobą sprawią, że znów w play off będzie komplet 3:0 w pierwszej rundzie (oczywiście 2:0
PLKK: Where amazing happens... With beauty!!!
-
Roberto930
- Żak
No to pięknie
Kolejna niespodzianka, choć nie do końca, bo szczerze mówiąc liczyłem na to zwycięstwo (wszedł mi wynik w lidze typerów
).
W tej sytuacji strasznie szkoda przegranego na własne życzenie meczu z ŁKS-em
No, ale trudno nie można sobie pozwolić na więcej takich porażek, a napewno będzie dobrze.
Zgodzę się, ale nie do końca. Jeżeli chodzi o wzmocnione zespoły Wisły i Lotosu to w drugiej rundzie rzeczywiście będzie trudno o korzystny wynik. Ale jeżeli chodzi o Gorzów i Polkowice to myśle, że też możemy pokusić się o sprawienie niespodzianki. Wszystko będzie zależało od dyspozycji dnia. Jak widać Odra potrafi grać, ale nie ma ustabilizowanej formy. Mam nadzieję, że to się zmieni, a będzie ciekawie!
W tej sytuacji strasznie szkoda przegranego na własne życzenie meczu z ŁKS-em
plk_ONeal pisze:Tu Brzeg, w Łodzi Artego, Boże Przenajświętszy, co się w tej lidze dzieje?!?
Trochę myślałem jednak, że będzie ciekawiej, bo - niestety - te zespoły trochę odstają od Gdyni, Krakowa, Gorzowa i Polko, i gubiąc punkty między sobą sprawią, że znów w play off będzie komplet 3:0 w pierwszej rundzie (oczywiście 2:0). Nie gniewajcie się, brzescy fani, ale pomimo zwycięstwa z Wisłą to chyba o więcej niespodzianek z ww. zespołami będzie bardzo, bardzo trudno.
Zgodzę się, ale nie do końca. Jeżeli chodzi o wzmocnione zespoły Wisły i Lotosu to w drugiej rundzie rzeczywiście będzie trudno o korzystny wynik. Ale jeżeli chodzi o Gorzów i Polkowice to myśle, że też możemy pokusić się o sprawienie niespodzianki. Wszystko będzie zależało od dyspozycji dnia. Jak widać Odra potrafi grać, ale nie ma ustabilizowanej formy. Mam nadzieję, że to się zmieni, a będzie ciekawie!
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
generalnie mecz był ciekawy.Od samego początku wiedziałem, że klucz do wygranej leży w powstrzymaniu Amerykanek i sie nie myliłem.Szkoda porażki, szczególnie, że ten mecz był juz praktycznie wygrany.No ale trzeba grać do końca.
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
rodgers-kibic z torunia pisze:generalnie mecz był ciekawy.Od samego początku wiedziałem, że klucz do wygranej leży w powstrzymaniu Amerykanek i sie nie myliłem.Szkoda porażki, szczególnie, że ten mecz był juz praktycznie wygrany.No ale trzeba grać do końca.
Hehe... odkrywczy jestes
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
Re: 5 kolejka FGE: Energa Toruń - Odra Brzeg 86-89
W czasie meczu kontuzji dostala Monika Krawiec ( Złamany nos )
Jasny pisze:W czasie meczu kontuzji dostala Monika Krawiec ( Złamany nos )
szkoda,że nie dodałeś....Monika Krawiec została uderzona łokciem(bez żadnych zespołowych konsekwencji) przez zawodniczkę Odry Brittany Denson. Po meczu koszykarka została odwieziona do szpitala.
parwdopodbnie Monika Krawiec ma złamany nos. Denson schodzac z parkietu demostracyjnie przebiła piatke swojej kolezance. Nasze zapadły w sen po prowadzeniu 60-44 i tak spały do konca meczu. Poza wysokim procentem rzutowym mecz przecietny.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
- Fan KS Odry brzeg
- Żak
Może ta przegrana z ŁKS pomogła Odrze powrócić na ziemie.
W SERCU MOIM ODRA BRZEG I NA DOBRE I NA ZŁE

matrix pisze:Jasny pisze:W czasie meczu kontuzji dostala Monika Krawiec ( Złamany nos )
szkoda,że nie dodałeś....Monika Krawiec została uderzona łokciem(bez żadnych zespołowych konsekwencji) przez zawodniczkę Odry Brittany Denson. Po meczu koszykarka została odwieziona do szpitala.
no szkoda ze nie dodałem .. dzieki ze jestes:)
hermes46 pisze:parwdopodbnie Monika Krawiec ma złamany nos. Denson schodzac z parkietu demostracyjnie przebiła piatke swojej kolezance. Nasze zapadły w sen po prowadzeniu 60-44 i tak spały do konca meczu. Poza wysokim procentem rzutowym mecz przecietny.
niech to nie zabrzmi,jako gorycz porażki,ale dodam jeszcze,że koszykarski autorytet,były reprezentant Polski Jarosław Zyskowski robił z siebie "pajaca"...
Gratulacje dla Brzegu za zwycięstwo!!!! działacze dobitnie udawadniają,ze wystarczy zebrać niechciane Polki,zakontraktować 4 Amerykanki(niech dwie chociaż się sprawdzą) i heja na FGE...
Hmmm to znaczy co Zyskowski robił ?
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”