Transfery i wygląd drużyny na sezon 2008/09

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

friel
Kadet

Postautor: friel » 26 maja 2008, 14:41

gofer13 pisze:freil czy cos tam zostan znawcą biegóg najlepiej na orientacje...
kasi nieobrazam a to ze niepotrafisz czytac to niemoja wina...
wiec upieraj sie dalej ja wiem swoje a na koniec sezonu wysmieje cie jak nędznego tofika...
:lol:

co to jest " biegóg "?

friel
Kadet

Postautor: friel » 26 maja 2008, 20:00

a wracając do tematu wiadomo może co z Kiki ? bo klub milczy jak grób

cholinex
Amator

Postautor: cholinex » 26 maja 2008, 20:06

ja tam nic nie wiem co z Kiki i z Agnieszką jak ktoś wie to mówcie? :P :oops:
Jedno Serce Jedno Bicie AZS Na Całe Życie:D

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 27 maja 2008, 18:25

Skoro Międzik do Rybnika ciekawym pozostaje haslo rzucone przez Maciejewskiego: 2 mocne Polki. Chyba, ze czegos nie wiem (oby).
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 27 maja 2008, 18:52

kyS pisze:Skoro Międzik do Rybnika ciekawym pozostaje haslo rzucone przez Maciejewskiego: 2 mocne Polki. Chyba, ze czegos nie wiem (oby).

To Cie troche Kys oswiece :D :D :D

Ta pierwsza mocna Polka... jest Joanna Zalesiak :lol:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 27 maja 2008, 20:26

Endrju pisze:
kyS pisze:Skoro Międzik do Rybnika ciekawym pozostaje haslo rzucone przez Maciejewskiego: 2 mocne Polki. Chyba, ze czegos nie wiem (oby).

To Cie troche Kys oswiece :D :D :D

Ta pierwsza mocna Polka... jest Joanna Zalesiak :lol:
A druga bedzie Piekarska!?
Obrazek

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 27 maja 2008, 21:37

oby kys oby, bo ja juz nikogo nie widze po woli
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

friel
Kadet

Postautor: friel » 27 maja 2008, 22:00

źle to wygląda ale trzymam kciuki

kmitek85
Nowy na forum

Postautor: kmitek85 » 29 maja 2008, 15:18

No no jak na razie to nasza drużyna nie może wystartować z tymi transferami, cisza ale czy na pewno przed burzą, trochę wątpię w to chyba szykujemy skład samymi zagranicznymi zawodniczkami a to już nie będzie takie ładne... Do dzisiejszego dnia mamy tylko 2 dobre zawodniczki Justynę Ż. i Kasie Cz. no i rozwijającą się w dobrym kierunku Ole K.. Nie wiem czy Asia Z. będzie wzmocnieniem może łataniem braków po tym co się dzieje w naszej drużynie. Mam nadzieję że to zacznie zaraz się wyjaśniać i nasz skład w jakiś sposób budować bo już dużo zawodniczek nie zostało a czas tez szybko biegnie.

Powodzenia dla władz naszego klubu i niech nasz trenejro wyjawi jakieś tajemnice bo ile my Kibice możemy czekać

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 maja 2008, 15:22

kmitek85 pisze:No no jak na razie to nasza drużyna nie może wystartować z tymi transferami, cisza ale czy na pewno przed burzą, trochę wątpię w to chyba szykujemy skład samymi zagranicznymi zawodniczkami a to już nie będzie takie ładne... Do dzisiejszego dnia mamy tylko 2 dobre zawodniczki Justynę Ż. i Kasie Cz. no i rozwijającą się w dobrym kierunku Ole K.. Nie wiem czy Asia Z. będzie wzmocnieniem może łataniem braków po tym co się dzieje w naszej drużynie. Mam nadzieję że to zacznie zaraz się wyjaśniać i nasz skład w jakiś sposób budować bo już dużo zawodniczek nie zostało a czas tez szybko biegnie.

Powodzenia dla władz naszego klubu i niech nasz trenejro wyjawi jakieś tajemnice bo ile my Kibice możemy czekać

Chodzi ci moze o Agnieszke Kaczmarczyk ? :lol: :lol: :lol:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

ElBesoDelFinal
Nowy na forum

Postautor: ElBesoDelFinal » 29 maja 2008, 15:36

Podobno ktoś z Muksu ^
[ B ]

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 29 maja 2008, 16:31

Z tego co Maciejewski powiedzial w wywiadzie dla gorzow24 to nie ma juz co liczyc na Polki. Trzeba pakowac plecak i jechac na wycieczke do Izraela.
Obrazek

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

kmitek85
Nowy na forum

Postautor: kmitek85 » 29 maja 2008, 16:34

Sorry pewnie że o Agnieszkę:P <gafa>

Gość-1147
Młodzik

Postautor: Gość-1147 » 30 maja 2008, 10:15

.
Kiki N'Garsanet zostaje w Gorzowie

2008-05-30, ostatnia aktualizacja 2008-05-30 09:42

Środkowa z Wybrzeża Kości Słoniowej przystała na warunki nowego rocznego kontraktu z KSSSE AZS PWSZ. Gorzowska drużyna, w mocno odmłodzonym składzie, właśnie wyjechała na towarzyskie gry do Izraela.

25-letnia koszykarka, która w naszej brązowej drużynie świetnie sprawdziła się na pozycji numer pięć, czyli środkowej, wstępną zgodę na dalsze występy w Gorzowie wyraziła już tuż po zakończeniu medalowej rywalizacji z Lesznem. Wtedy w KSSSE AZS PWSZ od razu zostały trzy Polki - Justyna Żurowska, Katarzyna Czubak i Agnieszka Kaczmarczyk. N'Garsanet poprosiła o zwłokę, na uporządkowanie swoich spraw rodzinnych. Finał rozmów mamy właśnie teraz. Do zamknięcia całej transakcji pozostały jeszcze mało istotne formalności. Ważne, że jest zgoda i słowo Kiki.

W tym momencie trener Dariusz Maciejewski ma w składzie cztery z pięciu koszykarek, które koniecznie chciał zatrzymać w Gorzowie (szóstą jest wracająca ze studiów w USA Joanna Zalesiak). Wciąż czeka na decyzję Agnieszki Szott. Zawodniczka powtarza, że oferta KSSSE AZS PWSZ jest atrakcyjna i poważna, ale w grę wchodzą również inne propozycje. Nieoficjalnie wiadomo, że najważniejsza może nadejść z Rosji. - Jestem w stałym kontakcie z Agnieszką i mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy i nadal będzie naszym silnym punktem - stwierdził Maciejewski. - Cały czas intensywnie pracujemy nad całkowitym zamknięciem składu na najbliższy sezon. Na pewno dołączą jeszcze do nas silne Europejki i zawodniczki z USA.
.............................................................
.............................................................

źródło: http://miasta.gazeta.pl/gorzow
.

Gość-1147
Młodzik

Postautor: Gość-1147 » 30 maja 2008, 10:40

.
Kiki już wybrała Gorzów, podpis na umowie to tylko kwestia czasu

Fanom gorzowskich koszykarek za chwilę odpadnie jedno zmartwienie. Kontrakt na kolejny sezon lada dzień podpisze Kiki N’Garsanet, która przystała na propozycję klubu i czeka tylko na wysyłkę umowy. Działacze KSSSE AZS PWSZ wciąż czekają za to na odpowiedź Agnieszki Szott.

- Doskonale pamiętam te wszystkie historie z Kiki. Na początku kibice chcieli się składać na bilet do Stanów Zjednoczonych. Ja jednak widziałem w niej spory potencjał, zaufałem jej i poczekałem na lepsze dni. Po słabszym starcie w polskiej ekstraklasie, odrodziła się w pucharach europejskich i do końca niesamowicie pomagała nam pod koszami - mówił po sezonie trener KSSSE AZS PWSZ Dariusz Maciejewski.

Niespełna 25-letnia koszykarka zaliczyła w Polsce bardzo dobry sezon. Aż 27 z 34 meczów rozpoczynała w pierwszej piątce. Na parkiecie przebywała średnio 24 minuty, rzucała 10,5 punktu na mecz. Miała świetną skuteczność rzutów za dwa punkty - 50 procent!

Dlatego nasz szkoleniowiec nie wyobrażał sobie gorzowskiego zespołu w przyszłym sezonie bez środkowej Denaimou Christelle N’Garsanet. Klub złożył jej propozycję pozostania w Gorzowie na kolejny rok. Już podczas pierwszej rozmowy, pod koniec kwietnia, Kiki wstępnie powiedziała: tak! Musiała tylko poukładać sprawy osobiste. Po rodzinnej naradzie we Francji, dała w końcu klubowi z Chopina odpowiedź. Pozytywną odpowiedź. Koszykarka z Wybrzeża Kości Słoniowej czeka teraz tylko na umowę do podpisania.

źródło: http://www.gorzow24.pl/sport/19-koszyko ... czasu.html

.

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”