Klub Kibica
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
CoNieJakTak
- Nowy na forum
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
tomaszek pisze:Proponuję zabrać coniektórym telefony komórkowe. Bo przychodzą na mecz pisać SMS-y![]()
Aparaty cyfrowe i inne gadzety
A tak powaznie to prawda.. ze od kad doping byl prowadzony z gory to dolne rzedy sie troche opuscily... cos z tym trzeba bedzie zrobic.
UWAGA
SPOTKANIE KLUBU KIBICA I WSZYSTKICH OSOB WLACZAJACYCH SIE W DOPING odbedzie sie we Wtorek g. 19.00 Hala PWSZ
wiecej info wkrotce.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
CoNieJakTak
- Nowy na forum
-
CoNieJakTak
- Nowy na forum
Przyszedł najwyższy czas na weryfikacje talentów wokalnych
Od teraz po każdym meczu wszyscy mają mieć zdarty głos. tak żebym musiał być z wszystkich dumny, a przede wszystkim z dopingu.
Przypominam wszystkich o jutrzejszym spotkaniu. Wszyscy Ci, którym leży na sercu dobra jakość dopingu w gorzowskiej hali (i nie tylko), zapraszam.
Przypominam wszystkich o jutrzejszym spotkaniu. Wszyscy Ci, którym leży na sercu dobra jakość dopingu w gorzowskiej hali (i nie tylko), zapraszam.
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”