tankista pisze:Andrzej ! Nie rób nam tego ! ! !Endrju pisze:vip - nie wiem ale chyba nic z wyjazdem nie wyjdzie :/... chociaz mam nadzieje ze sie myle...
Bedzie ciezko ale wpadniemy na 7-mecz finalowy... akurat w niedziele
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
tankista pisze:Andrzej ! Nie rób nam tego ! ! !Endrju pisze:vip - nie wiem ale chyba nic z wyjazdem nie wyjdzie :/... chociaz mam nadzieje ze sie myle...
feri pisze:Wiecie co... szkoda mi tego forum.. bo mozna tutaj spotkac naprawde wartosciowych ludzi z calej polski (nawet z Polkowic) polaczanych wspolna pasja... i mialem nadzieje, ze tak bedzie dalej... Kurde, w koncu ktos tym forum rzadzi? Simon? Czy kto tam? Moze w koncu ktos przejrzy na oczy, ze jeden tępy moderator moze wszystko popsuć...
Macie jakies propozycje na fajna domenę i nazwę dla nowego forum? Ja wszystko opłacę.. serwer, domenę... Ale jak już robić, to porządnie, czyli ogólnopolskie forum, konkurencyjne...

cesare pisze:to zróbmy nieoficjalną stronę klubu albo stronę kibiców ..
mecze u siebie mamy za free to róbmy zbiórkę co miecha tyle aby mieć na serwer i po sprawie .. jeszcze znaleźć kogoś kumatego od stron i jazda
tak szczerze mówiąc to Naszemu Klubowi też by się przydała jakaś lepsza stronka niż to co aktualnie prezentuje .. takie moje zdanie ..
więc temat do dyskusji .. fakt, że to już niemal koniec sezonu ale fajnie byłoby wystartować w nowy sezon z nową stroną ..
rzymi pisze:feri pisze:Wiecie co... szkoda mi tego forum.. bo mozna tutaj spotkac naprawde wartosciowych ludzi z calej polski (nawet z Polkowic) polaczanych wspolna pasja... i mialem nadzieje, ze tak bedzie dalej... Kurde, w koncu ktos tym forum rzadzi? Simon? Czy kto tam? Moze w koncu ktos przejrzy na oczy, ze jeden tępy moderator moze wszystko popsuć...
Macie jakies propozycje na fajna domenę i nazwę dla nowego forum? Ja wszystko opłacę.. serwer, domenę... Ale jak już robić, to porządnie, czyli ogólnopolskie forum, konkurencyjne...
Administratorem jest Viallos. A konkurencyjnego dla tego raczej nie dacie rady postawić więc załóżcie swoje, lokalne..
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości