Najsłabiej grająca koszykarka

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

LoKKuS
Nowy na forum

znoWu KiBiCe :-///

Postautor: LoKKuS » 04 lutego 2005, 15:04

Najsłabszym ogniwem w naszym zespolem jest...a w zasadzi są... kibice :wink: niestety...jak nie idzie to słychac tylko jak kazdy przeklina pod wąsem (dobrze ze nie wszyscy razem ) a tak na powaznie dajmy sezon na ogranie sie dziewczynom debitującym w najwyzszej klasie rozgrywek.... w szczególności utalentowanym z rocznika 1985. chyba jeszcze zbyt wczesnie na oceny... bedziemy rozliczac je z efektu koncowego...po zakonczeniu sezonu, kazda ma wzloty i upadki. Badzmy dobrej mysli :-) pozdoffA ALlL

Awatar użytkownika
Strzal
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Re: znoWu KiBiCe :-///

Postautor: Strzal » 08 lutego 2005, 00:04

LoKKuS pisze:Najsłabszym ogniwem w naszym zespolem jest...a w zasadzi są... kibice :wink: niestety...jak nie idzie to słychac tylko jak kazdy przeklina pod wąsem (dobrze ze nie wszyscy razem ) a tak na powaznie dajmy sezon na ogranie sie dziewczynom debitującym w najwyzszej klasie rozgrywek.... w szczególności utalentowanym z rocznika 1985. chyba jeszcze zbyt wczesnie na oceny... bedziemy rozliczac je z efektu koncowego...po zakonczeniu sezonu, kazda ma wzloty i upadki. Badzmy dobrej mysli :-) pozdoffA ALlL

dokladnie tak!
pozdrowka :)
<b> Michael Jordan On The Max </b>

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 08 lutego 2005, 09:39

Są wierni kibice u nas, Wy chyba mówicie o kukaczach którzy przychodzą dla sensacji
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 14 lutego 2005, 16:29

lokkus i strzał... który z was był w poznaniu kibicowac dziewczyną... jak wszyscy wiedza ze dziewczyny maja nikłe szanse wygrac to wtwdy macie je głęboko w d...? wiec który z was był na tym meczu????????????????
Obrazek

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 14 lutego 2005, 19:06

Otoz drogi Thomsie. Moj post umiescilem na dlugo przed meczem z Poznaniem. Bo dotąd faktycznie było tak jak pisałem i tu niczego nie mam sobie do zarzucenia. Lecz meczu w PO racja- nie widziałem.Ale skoro mowisz ze atmosfere podkreciliscie na maxa to bdb PS. zwroc uwage na date zanim podniesiesz sobie cisnienie, pozdr

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Re: hmm

Postautor: thomas72 » 14 lutego 2005, 21:39

LoKKuS pisze:Otoz drogi Thomsie. Moj post umiescilem na dlugo przed meczem z Poznaniem. Bo dotąd faktycznie było tak jak pisałem i tu niczego nie mam sobie do zarzucenia. Lecz meczu w PO racja- nie widziałem.Ale skoro mowisz ze atmosfere podkreciliscie na maxa to bdb PS. zwroc uwage na date zanim podniesiesz sobie cisnienie, pozdr

No to dałem ciała, faktycznie masz racje spóźniłem sie z wypowiedzią i przyznaje sie do błędu... ale jednak skomentuje to w inny sposób, moze pytająco... czemu nie pojechałes do poznania skoro uwazasz ze kibice sa beznadziejni???? moze akurat twego głosu brakowało???
Obrazek

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 14 lutego 2005, 21:56

wcale nie uwazam ze sa beznadziejni. Tak moj ryczacy bas faktycznie wiele by pomogł, heh, z meczami wyjazdowym,i raczej problem z czasem zeby dotrzec :-/ pozdr

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 14 lutego 2005, 22:09

LoKKuS pisze:wcale nie uwazam ze sa beznadziejni. Tak moj ryczacy bas faktycznie wiele by pomogł, heh, z meczami wyjazdowym,i raczej problem z czasem zeby dotrzec :-/ pozdr

beznadziejni nie, ale ogólnie jest słabiutko... Klub kibica coś tam robi próbuje poderwac reszte hali ale jest cięzko paru osobom to zrobić. Sceq z młodym nie dadzą rady, musimy im pomóc. z tego co wiem to hydraulicy juz dołączyli, ja sie troche krepowałe, ale teraz juz dołączam wraz z rodziną... twój bas mam nadzieje tez i moze jeszcze troche i zmontujemy ekipe do wydzierania sie :wink:
pozdro
Obrazek

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 14 lutego 2005, 22:23

koniecznie!! trzeba sie zgadac, narazie sesja mi sie przedłuzyla w budzie wiec mam o czym myslec:-) heh, pozdr

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 14 lutego 2005, 22:56

LoKKuS pisze:koniecznie!! trzeba sie zgadac, narazie sesja mi sie przedłuzyla w budzie wiec mam o czym myslec:-) heh, pozdr

ucz sie ucz a teraz juz wracajmy do tematu.
pozdro
Obrazek

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”