Typujemy do końca lutego

Moderator: Moderatorzy
MARAS pisze:A ile awansuje 1 czy 2 drużyny?? Bo spada jedna czyli wchodzi też jedna.
Ja stawiam na Pruszków chociaż Bydgoszcz też nie jest bez szans. A czanym koniem mogą być Katowice prowadzone przez Dąbkowską.
MARAS pisze:W zeszlym sezonie murowanymi kandydatami do awansu byly Pabianice i Bydgoszcz. O ile ten pierwszy awansowal o tyle drugi juz nie mimo ze kadrowo byl sporo lepszy od Korony. Wiec kto wie jak bedzie teraz moze ktos sprawi niespodzianke w scislym finale, byleby potem mial kase na gre w ekstraklasie bo nikt nie chce przerabiac scenariusza Korony poraz drugi.
Co do Dabkowskiej mysle ze w Odrze spokojnie moglaby grac w tym sezonie bo wszyscy widza jaka tam jest sytuacja z Polkami. Ale dzialacze wybrali inaczej.
Anonymous pisze:MARAS pisze:W zeszlym sezonie murowanymi kandydatami do awansu byly Pabianice i Bydgoszcz. O ile ten pierwszy awansowal o tyle drugi juz nie mimo ze kadrowo byl sporo lepszy od Korony. Wiec kto wie jak bedzie teraz moze ktos sprawi niespodzianke w scislym finale, byleby potem mial kase na gre w ekstraklasie bo nikt nie chce przerabiac scenariusza Korony poraz drugi.
Co do Dabkowskiej mysle ze w Odrze spokojnie moglaby grac w tym sezonie bo wszyscy widza jaka tam jest sytuacja z Polkami. Ale dzialacze wybrali inaczej.
Murowanym kandydatem Kadus byl tylko finansowo i kto powiedzial, ze kadrowo byl lepszy od Korony czy Lidera. Kto mial jakie zawodniczki zweryfikowaly bezposrednie mecze.Przeciez i z Korona i Liderem przegraly w cuglach. Z korona o ile sobie przypominam okolo 20 punktow
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości