Kiedy wybory?
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
Re: Kiedy wybory?
Najlepiej niech każdy głosuje na kogo chce! Kiedy zgłaszamy kandydatki?!
Szymon pisze:A może nie koniecznie???? Może zrobimy tak, że np. osoby z Gorzowa nie mogą głosowac na zawodniczki grające w Gorzowie, kibice Wisły na swoje zawodniczki itd. itp.......
To jest bardzo dobry pomysł - niestety wielu forumowiczów jest nieco "subiektywnych" ( w sumie kazdy czlowiek jest subiektywny w swoich wyborach) i bedzie forsowało na silę koszykarkę z własnego klubu, piejąc z zachwyty nad jej walorami, pomimo piękniejszych dziewczyn z innych klubów.
Dlatego też rozwiązanie proponowane przez Szymona jest bardzo słuszne jak dla mnie.
Saletra pisze:Szymon pisze:A może nie koniecznie???? Może zrobimy tak, że np. osoby z Gorzowa nie mogą głosowac na zawodniczki grające w Gorzowie, kibice Wisły na swoje zawodniczki itd. itp.......
To jest bardzo dobry pomysł - niestety wielu forumowiczów jest nieco "subiektywnych" ( w sumie kazdy czlowiek jest subiektywny w swoich wyborach) i bedzie forsowało na silę koszykarkę z własnego klubu, piejąc z zachwyty nad jej walorami, pomimo piękniejszych dziewczyn z innych klubów.
Dlatego też rozwiązanie proponowane przez Szymona jest bardzo słuszne jak dla mnie.
W takim razie co będzie jednoznacznym wyznacznikiem kto skąd jest? Lokalizacja?? czy może coś innego?? uważam że ten pomysł jest nietrafiony do końca.
Dobry pomysł,ale z kąd bedzie wiadomo kto z kąd jest.... ;/
Moze zrobimy tak: Kto gra fair play w ta zabawe ten bedzie przestrzegal reguł
Innego rozwiązania nie widze! Myślcie i piszcie co i jak, bo czas zacząć tę zabawe ;D
Moze zrobimy tak: Kto gra fair play w ta zabawe ten bedzie przestrzegal reguł
Innego rozwiązania nie widze! Myślcie i piszcie co i jak, bo czas zacząć tę zabawe ;D
??????????????????????????????????????????
Jakis odzew?! Kiedy zgłaszamy kandydatki?!
Jakis odzew?! Kiedy zgłaszamy kandydatki?!
-
Dżi ej el ej
- Młodzik
ej no co jest robimy te miski ? 
jeśli o Ciebie Dżi ej el ej chodzi, to i tak najwcześniej zapraszamy do głosowania za rok
staż na forum musi być...
dla wszystkich zniecierpliwionych - czekajcie a będzie Wam dane. możliwe, że wprowadzone zostaną pewne zmiany w regulaminie, także życzę cierpliwości i dokładnego czytania późniejszego regulaminu
cierpliwości!
dla wszystkich zniecierpliwionych - czekajcie a będzie Wam dane. możliwe, że wprowadzone zostaną pewne zmiany w regulaminie, także życzę cierpliwości i dokładnego czytania późniejszego regulaminu
cierpliwości!
Panowie apeluje z przyczyn podanych przeze mnie w PM-ie do Szymona o otwartą formułę głosowania.
Można pomóc tym wyborom, temu forum i żeńskiemu basketowi. Tylko to zależy od Waszego wyboru.
Tylko czas podejmowania tych jakże skomplikowanych decyzji -
Można pomóc tym wyborom, temu forum i żeńskiemu basketowi. Tylko to zależy od Waszego wyboru.
Tylko czas podejmowania tych jakże skomplikowanych decyzji -
-
Dżi ej el ej
- Młodzik
eeeee to szkoda
specjalnie po to założyłem sobie konto ;p no ale trudno będę musiał poczekać rok... 
-
Timothy White
- Nowy na forum
mam pytanie jestem zalogowany od początku sezonu bo zespół z mojego miasta dopiero awansował (Artego) ... czy ja również nie będę mógł głosować?
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
o ile pamietam to trzeba mieć 3 miesięczny staż na forum, więc się łapiesz.
-
Timothy White
- Nowy na forum
dzięki rogers za info;)
mogę wystawić 3 albo 2 kandydatki ?
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
A czy ja moge głosować?! Wprawdzie nie mam 3 miesięcy na stażu,ale prawie...... 
Albo chociaż czy moge wystawić jakieś kandydatki?!