MISS BASKET 2006 - !!! GŁOSOWANIE !!!
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
- Czarny1975
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Miss Basket 2006
Oto moja piątka najpiękniejszych zawodniczek:
1. Karolina Majewska
2. Karolina Zając
3. Beata Krupska - Tyszkiewicz
4. Alicja Perlińska
5. Natalia Waligórska
To na tyle. Mam nadzieję, że Pan mentor Seba, na temat mojego gustu jeśli chodzi o urodę koszykarek kwestionować nie będzie. Muszę powiedzieć, iż z sezonu na sezon poziom urody koszykarek rośnie. Mijmy nadzieję, że będzie też tak z poziomem rozgrywek i gry reprezentacji kraju. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów bez wyjątku. Sebe również,
Simon: Niestety - tym razem ja się muszę doczepić... więcej uwagi musisz poświęcać swoim tekstom - w tym przypadku równierz, bowiem zagłosowałeś na zawodniczkę nie biorącą udziału w wyborach, co uczyniło zgodnie z regulaminem cały Twój nieważnym. Jak to przeczytasz, wywal go i oddaj poprawny głos ponownie.
1. Karolina Majewska
2. Karolina Zając
3. Beata Krupska - Tyszkiewicz
4. Alicja Perlińska
5. Natalia Waligórska
To na tyle. Mam nadzieję, że Pan mentor Seba, na temat mojego gustu jeśli chodzi o urodę koszykarek kwestionować nie będzie. Muszę powiedzieć, iż z sezonu na sezon poziom urody koszykarek rośnie. Mijmy nadzieję, że będzie też tak z poziomem rozgrywek i gry reprezentacji kraju. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów bez wyjątku. Sebe również,
Simon: Niestety - tym razem ja się muszę doczepić... więcej uwagi musisz poświęcać swoim tekstom - w tym przypadku równierz, bowiem zagłosowałeś na zawodniczkę nie biorącą udziału w wyborach, co uczyniło zgodnie z regulaminem cały Twój nieważnym. Jak to przeczytasz, wywal go i oddaj poprawny głos ponownie.
Re: Miss Basket 2006
kula pisze:(...)
(...) Mam nadzieję, że Pan mentor Seba, na temat mojego gustu jeśli chodzi o urodę koszykarek kwestionować nie będzie. (...)
A dziekuję, dziekuję ... za docenienie mojej osoby i pytanie mnie o ocenę... Odpowiem tak - ujdzie w tłoku
... również serdecznie pozdrawiam!:)
edit Kuba: nie zasmiecamy wątku z głosowaniem
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']