CZY TO JUŻ KONIEC OLIMPII

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, ludzik76, Platini, Moderatorzy

werka

Postautor: werka » 18 października 2006, 11:16

ciekawy orzeł pisze:Werka, lubie Cię!! kiedy na piwo :))))

zawsze kiedy znajdzie sie czas...:P

werka

Postautor: werka » 18 października 2006, 11:26

wiecie co to juz chyba ostatni moj wpis w tym forum i chyba w jakim kolwiek bo strasznie mi smutno ze nie mamy w olimpii juz kibicow. my mialam na mysli dziewczyny ktore chca jeszcze trenowac i trenuja szkoda ze to tak sie zakonczylo bedzie mi was- kibicow bardzo brakowac na trybunach...szkoda ze tylko teraz pozostaje nam gra dla trubun opuszczonych bez dopingu...

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 18 października 2006, 15:45

Pozdrowionka Rybak i mam nadzieję do zobaczenia... może w sobotę?:)

Jeżeli nic mi nagle nie wypadnie to jesten za ;)

Żołnierz niezalog

Postautor: Żołnierz niezalog » 19 października 2006, 08:41

Cenię sobie trenera Cudaka. Naprawdę. Ale popełnia błąd .... zaniechania. O co chodzi? Ano o to,że skupił się na AZSie. Oki. Jego prawo. Wiadomo,że to taki trenerski awans. Ale takie pełne oddanie się temu to błąd. Skarbinicą zawodniczek była Olimpia i .. MUKS. I stąd prowadziła droga. Niestety wspomicie moje słowa,że młodzieżowa koszykówka kobiet w Poznaniu zacznie sukcesywnie upadać. Wszyscy rzucili się na wielkie cele (Jabłońscy,Cudak itd) a zapomnieli ,że kluczem do sukcesu jest wychowanie całego pokolenia młodych graczy a póżniej ich przejście do seniorów wraz z trenerem. I to pokolenie po wzmocnieniach niezbędnych w takim przypadku stoi przed szansą uzyskania wyniku w lidze (o co nie trudno bo jak się spojrzy to liga ma 3-4 przyzwoite zespoły a reszta przy całym szacunku to..............).. Przypomina mi się Olimpia sprzed........... ile to lat. Szok. było kilka młodych grajków. Przeszło do seniorek. Grzały ławę. Grały końcówy. Póżniej wracały do rezerw (w tamtych latach przed meczem I zespołów grały rezerwy) i nie mogły się odnależć. Nie ten poziom a i z pozostałymi zawodniczkami rezerw nie potrafiły znależć języka. I poszły w świat-przestały trenować. czy się mylę? Może. Choć raczej nie. I wyniki tych najmłodszych grup potwierdzają moje myśli.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 22 października 2006, 21:12

werka pisze:wiecie co to juz chyba ostatni moj wpis w tym forum i chyba w jakim kolwiek bo strasznie mi smutno ze nie mamy w olimpii juz kibicow. my mialam na mysli dziewczyny ktore chca jeszcze trenowac i trenuja szkoda ze to tak sie zakonczylo bedzie mi was- kibicow bardzo brakowac na trybunach...szkoda ze tylko teraz pozostaje nam gra dla trubun opuszczonych bez dopingu...

Sorka, że dopiero teraz odpisuję, ale awaria kompa :(

Hmmm... czemu smutno? Nie ma się co smucić ;) Raczej cieszyć wspominając tyle miłych chwil i wspólnej radości z sukcesów! Trzeba się przyzwyczaić, że zmiany klubów pociągają też za sobą zmianę kibiców - normalna rzecz i pewnie jeszcze nie raz tego doświadczysz. Nowy klub - nowi kibice...

Może później cosik więcej, póki co paaadam:)

Pozdrowionka!

Wilsonn

Postautor: Wilsonn » 27 października 2006, 17:18

Seba pisze: (...) Nowy klub - nowi kibice...

... którzy jeszcze kilka miesięcy temu buczeli w czasie akcji rozgrywanych przez Olimpię i dopingowali w swoich szalikach rywalki;)... a teraz pięć z tych Olimpijek "wybuczanych" gra w ich własnej drużynie... Jak ten świat się zmienia.

Pozdro dla tych, co wpadli na piwo w sobotę!!!

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 28 października 2006, 00:50

Olimpia wygrała w piątek z Koninem 50-74 (jeśli dobrze zapamiętałem)
Niedługo wrzuce pare fotek z meczu.

ciekawy orzeł

Postautor: ciekawy orzeł » 28 października 2006, 11:17

Dzięki Rybak za informacje, tylko proszę Cię podaj jak to liga. Juniorki, Starsze juniorki czy odpady z AZS-u bo się pogubiłem

Wróć do „Inne kluby”