Wojtek pisze:To jest moja prywatna sprawa kogo lubie a kogo nie lubie i .. Żałosny to Ty jestes bo myślisz ze masz monopol na wiedze
Myślisz ze to co Ty napiszesz jest najwspanialsze i najcudowniejsze i godne podziwu.. jestes tak zapatrzony w siebie, że aż mi przykro..
najlepiej odczytywać jak ktoś coś napisze tak jak Ty chcesz bo tak Ci wygodnie, bo przecież Tylko Ty masz racje... to jest załosne... żadnej dyskusji nie można podjąć na forum, bo przecież masz zawsze racje... po raz kolejny przekonałem się, że to Wy macie kompleks ŁODZI a nie Brzeg, bo To wy sie rzucacie jak ktoś nazwę waszego pieknego miasta napisze z małej litery:) a po za tym o firmie OSRAM to była aluzja (wiem trudne słowo - sprawdz w słowniku) i jeżeli myslisz ze u nas w Brzegu sponsor jest ważniejszy dla kibiców niż klub to jesteś w błędzie.. Najlepiej cwaniakować bo z dużego miasta jesteście i u was zainteresowanie sportem czy to piłką nożną czy koszykówką jest większe u nas nie dość że większość dawnych kibiców wyjechała z miasta to młodzi, nowi jakoś nie kwapią się aby na hale przychodzić... i wiesz taka dobra rada nie zawsze honor jest najważniejszy i trzeba się cieszyć z tego co się ma. A nie zmieniać nazwę stowarzyszenia co rok i żeby długi przepadały... bo nie ma to jak płacić przez cały sezon tylko zagranicznym koszykarkom a polskie olewać - ale o tym nikt z was nie napisze bo WSTYD. ŻAŁOSNE!!
Znów sie unosisz Wojtuś... Ciśnienie skoczy...
1. Chlopcze z Brzegu, otóż moje miasto tak jak każde inne zgodnie z regułami ortografii należy pisac wielką literą- to już nie moje "wymysły", mądrzejsi od nas to wymyślili... Może w Brzegu tego nie uczyli, cóż ...
2. Kwestie "aluzji", "sprawdzania w slowniku" i tego typu przysrywek mozesz sobie odpuścić, a i nie miejsce tu na licytację kto ma więcej w głowie i jakim dyplomem się moze pochwalić.
3. Kompleks Łodzi? Być moze,

ale najwyżej w stosunku do Rzymu, Paryża, Londynu, w Polsce do Krakowa (bo to piękne miasto), na pewno nie do ...Brzegu

... A jak pamietamy to tekst do kibiców z Polkowic "Cztery domy, trzy ulice ..." leciał jakoś z waszego sektora, nie z naszego... Pokazaliście wtedy siłę wielkomiejskiej ekipy...
4. Za rady dziękujemy. Przetrwalismy 100 lat bez cennych rad z Brzegu i jakoś żyjemy. O koszykarki ŁKS tez się nie martw, nie są upośledzone i dadzą sobie radę, najwyżej przyjdą po ratunek do Brzegu...
5. Epitety w stylu: żalosny, żenujący, zapatrzony w siebie itp możesz oczywiście powielać tu w ilościach hurtowych, ile dusza zapragnie tak długo aż zaspokoi to twój wewnętrzny niedosyt, niewiele to zmieni, bo jak pisałem nie tacy mnie tu obrażali i nie tacy darzą szacunkiem.
6. Na dyskusję z nami jakoś nie narzekają kibice Wisły, Polkowic, Olimpii, AZS Poznań, Pabianic, Leszna... A ze wy macie z tym problem? (czyżby niezapomniany incydent z Pabianic?

) Odpowiem twoimi słowami: za przeproszeniem g...no mnie to obchodzi".