8 kolejka: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 18 listopada 2007, 22:39

Komentator(Ryszard Łabędź bodajze) tez im sie nie udal :lol: . Mówiac o bierzacej kolejce, przedstawil wyniki zakonczonych spotkan, przy ktorych dodal, że byly one jednostronne z wyjatkiem wyrownanego meczu w Lesznie pomiedzy Tęczą, a Odra Brzeg :evil: !! :lol: !!

Gdyby w 4 kwarcie gral podstawowy sklad to Odra nie wyszlaby z 40, przy 100 Tęczy, a On gada o wyrownanej walce :roll: :roll: !!!

Pzd :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 18 listopada 2007, 22:41

Młynio pisze:tego nie słyszałem ale słyszałem jak jakiś koles krzyknoł " Widziałem ORŁA cień" Smieszne to dla mnie było ( było to gdzieś w 3 kwarcei albo 2 gdy którys z trenerów poprosił o czas )

Szybko sie pikniki ucza :lol: :lol: :lol:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Prizel
Nowy na forum

Postautor: Prizel » 18 listopada 2007, 22:45

i Młynio tu do Ciebie pytanie co masz na myśli pisząc ten post ?

Barti
Żak

Postautor: Barti » 18 listopada 2007, 22:48

Prizel, słuchaj jak mam uświadomić chama, który nie słysząc, co ja do niego mówię, odpowiada mi taką wiązanką, że ręce opadają. Straciłem ochote na dalszą dyskusję z debilem, który stojąc może metr od mojego 6-cio letniego syna, wydobywa z siebe rynsztokowy potok słów.
Idąc dalej..... w sytuacji, gdy Ania Szyćko leżała już na parkiecie, bo między innymi "panienka z welonem" (czytaj kamerzysta z TVP) miał kłopoty z utrzymaniem kabla za linia końcową, podlatuje do Niej i szarpie kablem dalej, choć widzi, że ten kabel leży pod Ani głową...... toż to debilizm maksymalny.

Prizel
Nowy na forum

Postautor: Prizel » 18 listopada 2007, 22:50

zamiast kablem zajął by się zawodniczką to i może brawo by mu bili :wink:
zero szacunku ;/

Awatar użytkownika
Młynio
Amator

Postautor: Młynio » 18 listopada 2007, 23:05

Prizel pisze:i Młynio tu do Ciebie pytanie co masz na myśli pisząc ten post ?

że głupie teksty leciały z trybun :roll:

Prizel
Nowy na forum

Postautor: Prizel » 18 listopada 2007, 23:14

no Młynio Ty nigdy sobie nie żartujesz z innych ?? nie można wszystkiego brać poważnie. Może to zdanie było spowodowane wynikiem a to by wszystko wyjaśniało

tomaszek

Postautor: tomaszek » 18 listopada 2007, 23:21

Prizel pisze:no Młynio Ty nigdy sobie nie żartujesz z innych ?? nie można wszystkiego brać poważnie. Może to zdanie było spowodowane wynikiem a to by wszystko wyjaśniało

odnosze wrażenie że Młynio to wyznaje zasade przysłowiowego Kalego... "Kali zjeść to dobrze, ale Kalemu zjeść to już niekoniecznie".

Jeśli ty Młynio rzucasz chamskie teksty pod adresem innych to ok? a jak poleci tekst na temat CCC to juz jest wielkie halo. A ten tekst wogólne obraźliwy to chyba nawet nie był...

A swoja droga to super doping z obydwu stron.

Prizel
Nowy na forum

Postautor: Prizel » 18 listopada 2007, 23:29

Tomaszek napisał :
A ten tekst wogólne obraźliwy to chyba nawet nie był...

według mnie również nie

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 19 listopada 2007, 00:05

Nasz doping był najgorszy jaki mielismy w tym sezonie, nie licząc 3 kw. wtedy nawet dawaliśmy rade
Przestoje jak na nas też były dość długie
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Barti
Żak

Postautor: Barti » 19 listopada 2007, 00:44

Widząc dziś liczbę kibiców Orła szukałem w pamięci meczu w Gorzowie, gdy Orzeł w podobnej sile gardeł zjawił sie u nas i pokazał wtedy, że potrafi wiele i na dodatek ma siłę przebicia na obcym terenie. Dziś na pewno nie byli tak przekonujący, jak wtedy i chyba zaryzykuję stwierdzenie, że wsród dzisiejszych kibiców nie było wielu tych co przyjeżdżali w zeszłym sezonie. Ale chwała im za to, że byli i pokazali, że wspierają Swoje dziewczyny, wtedy gdy Im kompletnie nic nie wychodzi. Ja tam nie wiem, czy to był to Wasz najgorszy doping, czy nie, ale gdyby kibice innych drużyn prezentowali na gorzowskiej hali połowę z tego co pokazaliście Wy, to mielibyśmy o wiele ciekawiej na Naszym obiekcie. Było naprawdę dobrze, jak na mecz wyjazdowy bez bębna i opraw.

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 19 listopada 2007, 06:54

Młynio pisze:tego nie słyszałem ale słyszałem jak jakiś koles krzyknoł " Widziałem ORŁA cień" Smieszne to dla mnie było ( było to gdzieś w 3 kwarcei albo 2 gdy którys z trenerów poprosił o czas )

I co sensacji szukasz ?
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

tomaszek

Postautor: tomaszek » 19 listopada 2007, 13:35

Obiło mi się o uszy że Polkowice znów narozrabiały. Podobno połamali trybunę za która bedzie musiał zapłacić klub CCC.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 19 listopada 2007, 13:37

tomaszek pisze:Obiło mi się o uszy że Polkowice znów narozrabiały. Podobno połamali trybunę za która bedzie musiał zapłacić klub CCC.

powaznie?? ale co demolka czy skakali przy dopingu??
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

tomaszek

Postautor: tomaszek » 19 listopada 2007, 13:38

To ze skakali to widzielismy. A dzis ochroniarz który był na meczu powiedział ze "kibice CCC połamali ławki". Wiec chyba przez to swoje skakanie :lol: Bylo nie bylo chcieli byc grzeczni i znow nie wyszło :D

Wróć do „Kibice”