Jelenia Gora - Tecza Leszno

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 22 stycznia 2009, 12:28

Mozarthio pisze:Yahoo dobrze wiem o co ci biega , ja tez nie mam nic wspolnego z kk Leszno ale za takie cos nie bedzie sympatycznie w Lesznei dla nich ,

a co do kolegi z Jeleniej widze ze na focie wzieles jednego grubszego osilka ale powiem ci cos jak przyjedziesz i jesli to ty jestes na tym fotu to jak dla mnie oceniam tka na 2 razy z buta nosek zlamany i szybko cie z hali Trapezu wyniosa :) za plaski jestes.

kurde musze sobie kupic szalik Teczy i zapraszam kibicow z Jeleniej po odbior osobisty :)

Jakos was bylo przy mnie 4 i jakos szalika nie umieliscie odebrac ...i jeszcze ani razu nie dostalem...widac ze cfaniakowanie wam nie wychodzi...
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Awatar użytkownika
Rymbo
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rymbo » 22 stycznia 2009, 12:28

Pietrula1334 pisze:Modry to ja nie jestem tylko przed monitorem :D
a po 2 nie słyszeliscie nas bo zagłuszaliscie nas tylko swoimi 2 bebnami i taka jest prawda :D jak widzieliscie ze waszym dziewczynam nic nie idzie to po co dopingowac tylko wyzywac nas i zagłuszac bebnami tylko potrafiliscie.

a powiedz dla czego juz w trakcie 3 kwarty hala pustoszała powoli.? z waszeym sektorze co raz mniej ludzi było nie ze 10 ale troche ubyło 5 moze wiecej osob.?
jak juiz sie jest kibicem to sie Powinno byc z zespołem na dobre i na złe a nie w trokcje meczu wyjsc.!
[/quote]

Jesli chodzi o opuszczanie sektora masz racje... Nie rozumiem takiego zachowania... Ale mysle ze polowa poszla pod hale czekac na was...
Obrazek

W żyłach szlachetna krew a w sercach AZS...

Pietrula1334
Nowy na forum

Postautor: Pietrula1334 » 22 stycznia 2009, 12:30

Yahoo masz troche racji w tym..ale sam wiesz jak jest na meczach jak by ci wzieli szalik to bys skam skakał do nich..winni sa kibice jeleniej bo oni rozpetali cała ta awanture jaka wyszła wiec ja na to nic nie poradze..
Leszno naszym miastem, Tecza naszym klubem.

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 22 stycznia 2009, 12:31

TyLkO AzS KKJG pisze:
Mozarthio pisze:Yahoo dobrze wiem o co ci biega , ja tez nie mam nic wspolnego z kk Leszno ale za takie cos nie bedzie sympatycznie w Lesznei dla nich ,

a co do kolegi z Jeleniej widze ze na focie wzieles jednego grubszego osilka ale powiem ci cos jak przyjedziesz i jesli to ty jestes na tym fotu to jak dla mnie oceniam tka na 2 razy z buta nosek zlamany i szybko cie z hali Trapezu wyniosa :) za plaski jestes.

kurde musze sobie kupic szalik Teczy i zapraszam kibicow z Jeleniej po odbior osobisty :)

Jakos was bylo przy mnie 4 i jakos szalika nie umieliscie odebrac ...i jeszcze ani razu nie dostalem...widac ze cfaniakowanie wam nie wychodzi...

chyba napisał że nie było go na tym meczu i nie ma nić wspólnego z kk Tęczy !!

Pietrula1334 pisze:Yahoo masz troche racji w tym..ale sam wiesz jak jest na meczach jak by ci wzieli szalik to bys skam skakał do nich..winni sa kibice jeleniej bo oni rozpetali cała ta awanture jaka wyszła wiec ja na to nic nie poradze..

jak by doszło do takiego czegoś to było by wesoło an pewno to raz dwa wiesz jeśli tracisz szal to już twoja sprawa i nie widzę tu winny chłopaka z Jeleniej zaatakował zdobył szal to ktoś od was stracił szal i tyle a zrzucanie winy na nich jest bardzo dziwne
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 12:34 przez Yahoo, łącznie zmieniany 1 raz.

Pietrula1334
Nowy na forum

Postautor: Pietrula1334 » 22 stycznia 2009, 12:33

ja nic nie widziałem..nas z 2 strony hali wypuscili a w dodatku do niczego by nie doszło bo psiarni było sporo..

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 22 stycznia 2009, 12:50

TyLkO AzS KKJG pisze:

To sie zawsze moze zmienic
8)
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 22 stycznia 2009, 12:59

Pietrula1334 pisze:Yahoo masz troche racji w tym..ale sam wiesz jak jest na meczach jak by ci wzieli szalik to bys skam skakał do nich..winni sa kibice jeleniej bo oni rozpetali cała ta awanture jaka wyszła wiec ja na to nic nie poradze..

To jest sposptrzeżenie subiektywne.

Jelenia zaczęła na wasze wejście gwizdac, ale wyzwiska jak czytam to Wy zaczeliście. Poprostu daliście się sprowokowac i nie jestem taki pewny, że to kibice z jeleniej G. są winni.

Pietrula1334
Nowy na forum

Postautor: Pietrula1334 » 22 stycznia 2009, 13:11

SEP-CE pisze:

To jest sposptrzeżenie subiektywne.

Jelenia zaczęła na wasze wejście gwizdac, ale wyzwiska jak czytam to Wy zaczeliście. Poprostu daliście się sprowokowac i nie jestem taki pewny, że to kibice z jeleniej G. są winni.

ale powiedz mi jedno..gwizdac gwizdali ale ze my ich ładnie przywitalismy to jest nna sprawa :D a do tego potem oni w nasza strone z tekstami Wypier*** cały czas nadawali to nie wiem dlaczego albo potem jak jeden wypowiadał słowa przyspiewki a reszta powtarzała cytuje: wygramy wygramy wygramy x2 a potem było Kur** pokonamy i jeszcze na pełnej zadowoleni to powtarzali a my niue mielismy Kut** tylko Jeleniam pokonamy.! i wielce mowicie ze to jest sprawiedliwosc...

dodam jeszcze jak my spiewalismy AZS Gorzow to odrazu gwizdy i inne tekty leciały w strone nas.. kazdy ma swoje zdanie ja mam takie jakie mam :D

MśK_AZS KK
Nowy na forum

Postautor: MśK_AZS KK » 22 stycznia 2009, 13:31

Pietrula1334 napisał:
ale powiedz mi jedno..gwizdac gwizdali ale ze my ich ładnie przywitalismy to jest nna sprawa :D a do tego potem oni w nasza strone z tekstami Wypier*** cały czas nadawali to nie wiem dlaczego albo potem jak jeden wypowiadał słowa przyspiewki a reszta powtarzała cytuje: wygramy wygramy wygramy x2 a potem było Kur** pokonamy i jeszcze na pełnej zadowoleni to powtarzali a my niue mielismy Kut** tylko Jeleniam pokonamy.! i wielce mowicie ze to jest sprawiedliwosc...

Tak wy śpiewaliście 'Jelenią pokonamy"
Ale jak my śpiewaliśmy "AZS AZS AZS"
To wy odpowiedzieliscie "Kur*a jest"
Więc nie mów że nie nazywaliście nas Kur*ami
Dumą Mego miasta jest- JELENIOGÓRSKI AZS!!!

Pietrula1334
Nowy na forum

Postautor: Pietrula1334 » 22 stycznia 2009, 13:35

MśK_AZS KK pisze:Pietrula1334 napisał:

jezeli o to chodzi to nam chodziło o to ze AZS jest tylko jeden a jaki wiadomo ze Gorzow..i moze dla tego tak odpowiadolismy bo emocje były sam przyznasz.. :D

MśK_AZS KK
Nowy na forum

Postautor: MśK_AZS KK » 22 stycznia 2009, 13:45

Pietrula1334 pisze:
MśK_AZS KK pisze:Pietrula1334 napisał:

jezeli o to chodzi to nam chodziło o to ze AZS jest tylko jeden a jaki wiadomo ze Gorzow..i moze dla tego tak odpowiadolismy bo emocje były sam przyznasz.. :D

Przyznam emocje były :D
Ale były by jeszcze większe gdyby nie ochrona ...
I gdyby nasze dziewczyny się postarały na parkiecie..
Dumą Mego miasta jest- JELENIOGÓRSKI AZS!!!

Awatar użytkownika
PrImACeR
Amator

Postautor: PrImACeR » 22 stycznia 2009, 14:02

Ja tam KK Tęczy ch*j wierze bo napeweno Jelenie nie spuściła im za darmo wpier**l, my jak przyjechalismy do JG to jakoś nikt nas nie próbował bić ani nikt nie wyzywał miło było na koniec meczu łape sobie podali i git a was tak bez przyczyny zaczeli tyrac i szaliki kroić no sory
Obrazek
Przecież Ten Hip-Hop Jest Prosty!
Tak Mówisz?!
To nagraj Płyte Która Będzie Klasykiem Dla Ludzi!...
To Styl, Flow, Orginalnosc
Dużo pracy Tu Nic Niema Nic Za Darmo!

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 22 stycznia 2009, 14:17

heh Jelonki juz od dawna z tego co wiem mieli awersje do Leszna...

Inna sprawa ze to nie byl zwykly ligowy mecz stawka była spora a chyba nikt nie lubi jak upokarzaja twoja druzyne na parkiecie...z zasady czego sie w zyciu nauczylem ze jak nie ma sie czym podeprzec na parkiecie to trzeba sobie inną "rozrywke" znalezc.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

MaksuP-ce
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MaksuP-ce » 22 stycznia 2009, 14:32

No widze ciekawie było naprawdę :lol:
Ale nażywo to zupełnie co innego 8)
NIE STRASZNY NAM BÓL I CIERPIENIE NIE STRASZNY PORAŻKI SMAK,ZA WŁÓKNIARZ PÓJDZIEMY W OGIEŃ BO PO TO PRZYSZLISMY NA ŚWIAT

Awatar użytkownika
MatiuJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MatiuJG » 22 stycznia 2009, 14:38

PrImACeR pisze:Ja tam KK Tęczy ch*j wierze bo napeweno Jelenie nie spuściła im za darmo wpier**l, my jak przyjechalismy do JG to jakoś nikt nas nie próbował bić ani nikt nie wyzywał miło było na koniec meczu łape sobie podali i git a was tak bez przyczyny zaczeli tyrac i szaliki kroić no sory

Tu sie zgodze z kolega z Polkowic.Wchodzicie na hale no to my gwizdy i wy wylecieliscie z tekstem to my nie bedziemy patrzec tylko odpowiedzielismy wam :) a co do dopingu to nie gadaj koles ze bylsice glosniej bo to jest smiech na sali a w radiu to wiesz mozesz sluchac Radia Maryja :) a co do szaliczka to niestaty koles oddal bo Pan Rzepka wpad i powiedzial "Albo oddajcie szalik albo juz nie wejdziecie na hale " to my oddalismy za jakas szmatke nie bedziemy ryzykowac :)
"AZS jest tylko jeden a jaki wiadomo ze Gorzow"<lol2> pozdro
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU AZS I NA DOBRE I NA ZLE!!

PzDr Poznan:)

Wróć do „Kibice”