PTS Lider (I liga) - relacje 08/09
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
wracając do tematu meczu Znicza Basket z ŁKS-em ... i zachowania tych 3 gości ... więc zachowanie skandaliczne, nie da się ukryć .. żądna wrażeń grupka, która próbuje cokolwiek udowandniać ... chyba sobie swoją głupotę ... przykro mi, że tak się stało .. o fakcie dowiedziałem się później - też byłem na tym meczu ...
jako kibice z Pruszkowa nie chcemy, aby kogokolwiek z nas identyfikowano z takim zachowaniem...
... do zobaczenia na kibicowskim szlaku
jako kibice z Pruszkowa nie chcemy, aby kogokolwiek z nas identyfikowano z takim zachowaniem...
... do zobaczenia na kibicowskim szlaku
> > > PTS LIDER < < <
Mógłbym zrezygnować, ale rzecz w tym, że lubię to, co robię....
Łukasz (L) pisze:Kibice na męskiej koszykówce nie mają nic wspólnego z kibicami Lidera i Znicza - to dwie inne bajki = doping na koszykarzach wymiera, a że jakiś debil coś krzyknie nie nasza sprawa....
Pisze to jeszze raz - grupy P'03 i UFB udzielają się TYLKO - na Liderze Pruszków i MKS Znicz Pruszków (piłka nozna) - nie mamy nic wspólnego ze Zniczem Basket.....
czy napewno Ci którzy próbowali zabrać szalik nie są kibicami lidera?
po co kłamiesz tylko jede z nich jest kibicem Znicza,Lidera i Znicza Basket.
bardzo dobrze wiesz ze dopiero ost zaczela sie pojawiac grubka z liderek i znicz pilkarskiego na meczach znicza basket i odrazu sa jakies akcje
jako dowod podaje linki do zdjec ze strony lidera:
http://www.lider-zdjecia.yoyo.pl/index.php?id=617
http://www.lider-zdjecia.yoyo.pl/index.php?id=613
widze ze jak ida oszczerstawa na ludzi od was odrazu reagujesz jak bys ich nie znal.
proponuje spojrzec na zdjecia z meczy lidera i dorazu bedzie wiadomo kto jest czyim kibicem.
Co do samego zajscia, nie powinno mieć miejsca, i tylko moge przeprosic za taką sytuacje jako wieloletni kibic Znicza Basket.
Co do dopingu na hali nie będę sie wypowiadac, bo jest to przykry widok i nie bardzo wiem kto CI dał prawo do krytykowania tego że jest jedna moze 2 os ktore probuja cos zmienic. Chodzisz na liderki to chodź ja Ci sie nie wcinam wiec odczep sie od kibiców znicza basket. Od tak Poprostu.
Bardzo proszę aby os która kontaktowała sie z Lukaszem z Lidera skontaktowała sie również ze mną w celu wyjaśnienia sytuacji.
- Łukasz_UFB
- Młodzik
zaczyna sie
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2009, 14:54 przez Łukasz_UFB, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

- Łukasz_UFB
- Młodzik
Wszędzie sie wpierdalasz - zostaw nas w spokoju idź stąd k... mać....
To ze sobie przyjechał to sobie przyjechał ja go nie zapraszałem - a nie zajebie mu za to ze stanał sobie za nasza flagą - powiem jeszcze raz i mówiłem tyle razy - nie identyfikujcie tych osób z naszą grupą - napisane to było tyle razy na naszych forach na gronie jak i teraz tu pisze....
A ty sie musisz wszedzie p... - zawadzamy Ci - masz kompleksy - idź na swój Znicz Basket i zostaw raz na zawsze Lider w spokoju - mówiło CI to tyle osób a Ty nie rozumiesz - zajmuj sie dopingiem na koszykarzach - KONIEC KROPKA
Na czacie sie kłócisz, na forum sie kłócisz (polskikosz) teraz tu zaczynasz - tak Cie k... gryzie że nie masz śpiewów na kochanych koszykarzach - k... weź sie ogarnij - i zaraz mi napiszesz że wyciągniesz konsekwencje - jakie - Krzysztofik mnie na mecz nie wpuści? ochorna mnie nie wpuści na mecz? - Podasz mnie do sądu że mam w d.... Znicz Basket? - prosze Cię....
Grupa UFB
Lisu - jak chcesz to się do niej odezwij ale zaraz powie że to ja ten szalik szarpałem i że to przeze mnie nie dopingu na korzykarzach - mazi - jak ty potrafisz człowieka wkurzyć.....
To ze sobie przyjechał to sobie przyjechał ja go nie zapraszałem - a nie zajebie mu za to ze stanał sobie za nasza flagą - powiem jeszcze raz i mówiłem tyle razy - nie identyfikujcie tych osób z naszą grupą - napisane to było tyle razy na naszych forach na gronie jak i teraz tu pisze....
A ty sie musisz wszedzie p... - zawadzamy Ci - masz kompleksy - idź na swój Znicz Basket i zostaw raz na zawsze Lider w spokoju - mówiło CI to tyle osób a Ty nie rozumiesz - zajmuj sie dopingiem na koszykarzach - KONIEC KROPKA
Na czacie sie kłócisz, na forum sie kłócisz (polskikosz) teraz tu zaczynasz - tak Cie k... gryzie że nie masz śpiewów na kochanych koszykarzach - k... weź sie ogarnij - i zaraz mi napiszesz że wyciągniesz konsekwencje - jakie - Krzysztofik mnie na mecz nie wpuści? ochorna mnie nie wpuści na mecz? - Podasz mnie do sądu że mam w d.... Znicz Basket? - prosze Cię....
Grupa UFB
Lisu - jak chcesz to się do niej odezwij ale zaraz powie że to ja ten szalik szarpałem i że to przeze mnie nie dopingu na korzykarzach - mazi - jak ty potrafisz człowieka wkurzyć.....

uważam, że nie jest to miejsce na załatwianie naszych wewnętrzych spraw ... nie ma też co wracać do tematu przez kogo i w jakich okolicznościach doszło do rozpadu młyna na koszu męskim ...
ale skoro już się zaczęło to pozwolę sobie na kilka słów odnośnie ostatnich zajść:
fakty sa takie, incydent z meczu Znicza Basket z ŁKS-em nie powinien mieć miejsca ... jako kibic z Pruszkowa (nie ważne Lidera, Znicza, czy Basketu) raz jeszcze mogę tylko powiedzieć, że jest mi przykro, że tak się stało ...
Łukasz - uważam, ze powinieneś nieco ogarnąć formę swoich wypowiedzi ... ogólnie jest to śmierdząca i drażliwa sprawa ... stało się i już ... trzeba teraz pokazać, że nie tak zachowują się kibice z Pruszkowa ... a tym bardziej nie ma po co sobie wrzucać na wzajem ... Tobie zależy na LIDER-kach, a mazi na Baskecie .. i niech tak zostanie, a jak macie coś do siebie, to spotkajcie się gdzieś i pogadajcie ...
mazi nie chcę z Tobą tutaj dyskutować, bo gadaliśmy nie raz i doskonale wiesz w czym rzecz ... niech każdy zajmie się swoimi tematami ... kibice Lidera nie mają nic do Basketu i niczego nie utrudniają ... wiadomym jest też, że w większości wszyscy się znamy .. na meczu z ŁKS-em też siedziałem w okolicach "młyna" i to nie jest powód żeby się utożsamiać z tym, że jestem kibicem Basketu .. przyszedłem pogadać z chłopakami ... to, że zamieściłaś zdjęcia, na których widać "bohaterów" zajść z tamtego meczu wśród kibiców Lidera o niczym nie świadczy i moim zdaniem jest nie na miejscu ... każdy ma prawo jechać na mecz ... a licytowanie czy jest to kibic taki czy siaki nie ma większego znaczenia, bo jak wiesz jeździli/chodzili oni także na Basket, a także na mecze Znicza... fakt jest taki, że byli to ludzie od nas .. z Pruszkowa .. zarówno kibice/sympatycy Znicza, Lidera i Basketu ... nie możemy odpowiadać za ich indywidualne wybryki ... wiem, że bije to w nas .. ale jak dobrze wiesz, tak to już jest ... nikt nie jest doskonały ...
mam nadzieje, że będziemy oceniani jako grupa kibiców, która dopinguje swój ukochany team w sposób godny miana kibica ... a tego typu incydent nie będzie miał wpływu na całokształt naszej działalności ...
>>> PRUSZKOWIACY zawsze razem !!! <<<
ale skoro już się zaczęło to pozwolę sobie na kilka słów odnośnie ostatnich zajść:
fakty sa takie, incydent z meczu Znicza Basket z ŁKS-em nie powinien mieć miejsca ... jako kibic z Pruszkowa (nie ważne Lidera, Znicza, czy Basketu) raz jeszcze mogę tylko powiedzieć, że jest mi przykro, że tak się stało ...
Łukasz - uważam, ze powinieneś nieco ogarnąć formę swoich wypowiedzi ... ogólnie jest to śmierdząca i drażliwa sprawa ... stało się i już ... trzeba teraz pokazać, że nie tak zachowują się kibice z Pruszkowa ... a tym bardziej nie ma po co sobie wrzucać na wzajem ... Tobie zależy na LIDER-kach, a mazi na Baskecie .. i niech tak zostanie, a jak macie coś do siebie, to spotkajcie się gdzieś i pogadajcie ...
mazi nie chcę z Tobą tutaj dyskutować, bo gadaliśmy nie raz i doskonale wiesz w czym rzecz ... niech każdy zajmie się swoimi tematami ... kibice Lidera nie mają nic do Basketu i niczego nie utrudniają ... wiadomym jest też, że w większości wszyscy się znamy .. na meczu z ŁKS-em też siedziałem w okolicach "młyna" i to nie jest powód żeby się utożsamiać z tym, że jestem kibicem Basketu .. przyszedłem pogadać z chłopakami ... to, że zamieściłaś zdjęcia, na których widać "bohaterów" zajść z tamtego meczu wśród kibiców Lidera o niczym nie świadczy i moim zdaniem jest nie na miejscu ... każdy ma prawo jechać na mecz ... a licytowanie czy jest to kibic taki czy siaki nie ma większego znaczenia, bo jak wiesz jeździli/chodzili oni także na Basket, a także na mecze Znicza... fakt jest taki, że byli to ludzie od nas .. z Pruszkowa .. zarówno kibice/sympatycy Znicza, Lidera i Basketu ... nie możemy odpowiadać za ich indywidualne wybryki ... wiem, że bije to w nas .. ale jak dobrze wiesz, tak to już jest ... nikt nie jest doskonały ...
mam nadzieje, że będziemy oceniani jako grupa kibiców, która dopinguje swój ukochany team w sposób godny miana kibica ... a tego typu incydent nie będzie miał wpływu na całokształt naszej działalności ...
>>> PRUSZKOWIACY zawsze razem !!! <<<
> > > PTS LIDER < < <
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Jak pani mazi przestanie na nas wszedzie krzywo gadać to moze stonuje troche - bo to nie pierwszy raz jak ona sie czepia czego tylko może - sprawa sie wyjaśniła - a jak zwykle ktoś musi włożyć kij w gówno i pomemłać....

Lukasz za mlody jestes aby sie w taki sposob do mnie odzywac i sobie nie zycze masz do mnie numer i masz cos zadzwon a nie popisujesz sie ze poprzeklinac umiesz.
wybacz ale ja do twojego poziomu nie zejde.
to nie ja chodze po roznych forach i wypisuje glupoty na Lider Tylko ty za każdym razem mieszasz wszedzie Zniczbasket. wiec przystopuj troche ja nie obrazam twojego klubu ani jego kibicow.
rafi ma racje to nie miejsce na zalatwianie takich spraw ale jak dla mnie to Ty masz kompleksy nie ja. To nie ja weszłam na to forum jako pierwsza i zaczełam pisac iz kibice Liderek to takie i siakie, ale TY.
więc wyluzuj.
więc nie opowiadaj glupot. dorośnij naucz sie troche dyplomacji i zmien jezyk wypowiedzi bo klac każdy potrafi a sklecic zdanie widze ze juz jest problem.
to nie ja chodze po roznych forach i wypisuje glupoty na Lider Tylko ty za każdym razem mieszasz wszedzie Zniczbasket. wiec przystopuj troche ja nie obrazam twojego klubu ani jego kibicow.
rafi ma racje to nie miejsce na zalatwianie takich spraw ale jak dla mnie to Ty masz kompleksy nie ja. To nie ja weszłam na to forum jako pierwsza i zaczełam pisac iz kibice Liderek to takie i siakie, ale TY.
więc wyluzuj.
więc nie opowiadaj glupot. dorośnij naucz sie troche dyplomacji i zmien jezyk wypowiedzi bo klac każdy potrafi a sklecic zdanie widze ze juz jest problem.
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
mazi pisze:to nie ja chodze po roznych forach i wypisuje glupoty na Lider Tylko ty za każdym razem mieszasz wszedzie Zniczbasket. wiec przystopuj troche ja nie obrazam twojego klubu ani jego kibicow.
więc wyluzuj.
Po to jest wlasnie forum, zeby pisac co sie dzieje w Polsce(swiecie) i m.in. w sferze kibicowskiej
A co do tej sytuacji to raczej sie nie bede wtracal, ale chcialbym dodac ze tacy kibice jak tych kilku jest niestety pelno i to w prawie kazdym klubie
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
- Łukasz_UFB
- Młodzik
O to czy ja potrafie budować zdania czy nie to się nie bój....
A kląć zacząłem z jednego powodu - zdenerowałem sie i to bardzo....
Nie mówie że tutaj głupoty piszesz - bo obrazić PTS udało Ci się na relacji live z meczu koszykarzy (z kim sorry ale nie pamiętam)....
Daj mi na pw swój nr jakiś kontaktowy - gg najlepiej pogadamy...
Ale napisze jeszcze raz i mam nadzieje ze to zamknie ten temat - ZB robi swoje a LP swoje - koniec
A kląć zacząłem z jednego powodu - zdenerowałem sie i to bardzo....
Nie mówie że tutaj głupoty piszesz - bo obrazić PTS udało Ci się na relacji live z meczu koszykarzy (z kim sorry ale nie pamiętam)....
Daj mi na pw swój nr jakiś kontaktowy - gg najlepiej pogadamy...
Ale napisze jeszcze raz i mam nadzieje ze to zamknie ten temat - ZB robi swoje a LP swoje - koniec

- Krispel_1946
- Żak
mazi pisze:ja proponuje abys zaczol czytac moje posty za zrozumieniem bo jest tam napisana moje GG w profilu i podpowiem Ci pod moimi postami tez sie pokazuje pod nazwa AIM
Przepraszam, że się wtrącam, ale jak Pani mazi wypomina błędy innym użytkownikom tego forum, to nie mogę się powstrzymać...
Poprawna wersja- "zaczĄł",a nie "zaczoł".
Każdy ma prawo do błędów, ale jak się poprawia innych to samemu trzeba dawać jakiś dobry przykład.
Bez urazy.
Pozdrowienia
...:::Włókniarz Pabianice:::...
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Powoli kompletuje się pierwsza edycja vlepek Lidera Pruszków - 3 projekty mamy + sam herb do drukowania....
Oto 3 nowe vlepki lada chwila w "produkcji"
http://img410.imageshack.us/img410/5192/13292755lx0.jpg
http://img21.imageshack.us/img21/4189/55890632oz3.jpg
http://img89.imageshack.us/img89/6629/20255592ri4.jpg
Jeszcze będą 2 ale wrzuce je jak bedzie dobra bitmapa zrobiona....
Nasze pierwsze na koszu więc prosze o łagodną ocenę
Oto 3 nowe vlepki lada chwila w "produkcji"
http://img410.imageshack.us/img410/5192/13292755lx0.jpg
http://img21.imageshack.us/img21/4189/55890632oz3.jpg
http://img89.imageshack.us/img89/6629/20255592ri4.jpg
Jeszcze będą 2 ale wrzuce je jak bedzie dobra bitmapa zrobiona....
Nasze pierwsze na koszu więc prosze o łagodną ocenę

- Łukasz_UFB
- Młodzik
Do Katowic zebraliśmy liczną ekipę - jeszcze 3 dni przed wyjazdem liczyliśmy ze moze pojechać jakieś 25 osób. Jednak informacja o tym że dostaniemy tylko 13-osobowego busa troche nas zaniepokoiła - ale cóż zrobić
Na samej zbiórce musieliśmy odrzucić 4 osoby - za co jeżeli to czytaja - sory....
Ostatecznie na miejscu meldujemy się właśnie w te 13 osób (w tym 1 Milan Milanówek i gościnnie 1 Pogoń Grodzisk Mazowiecki) + na miejscu dobijają do nas 2 panny z Zagłębia Sosnowiec...
Jest nas 15 osób - mamy werbel, bęben i 2 flagi na płocie + duża flaga kij.
Doping w pierwszej połowie słabo - w drugiej bardzo dobrze....
Dziewczyny pewnie wygrywają i kolejny krok do ekstraklasy postawiony....
Powrót bardzo dłuuugi - przez spore opady śniegu - ostatnie 80km jedziemy z prędkościa 40km/h
Za tydzień meczyk z Widzewem
Na samej zbiórce musieliśmy odrzucić 4 osoby - za co jeżeli to czytaja - sory....
Ostatecznie na miejscu meldujemy się właśnie w te 13 osób (w tym 1 Milan Milanówek i gościnnie 1 Pogoń Grodzisk Mazowiecki) + na miejscu dobijają do nas 2 panny z Zagłębia Sosnowiec...
Jest nas 15 osób - mamy werbel, bęben i 2 flagi na płocie + duża flaga kij.
Doping w pierwszej połowie słabo - w drugiej bardzo dobrze....
Dziewczyny pewnie wygrywają i kolejny krok do ekstraklasy postawiony....
Powrót bardzo dłuuugi - przez spore opady śniegu - ostatnie 80km jedziemy z prędkościa 40km/h
Za tydzień meczyk z Widzewem