Coś o kibicach

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Re: Coś o kibicach

Postautor: Szymon » 17 września 2009, 10:59

Simon, rozumiem że w strefie piwnej uplasowałeś się w ścisłej czołówce :lol: :lol: :lol: :wink: :?:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 17 września 2009, 20:43

konkurencja była spora... :wink: :lol:

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 17 września 2009, 21:29

kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 17 września 2009, 22:30

hermes46 pisze:a widzieliście to

http://www.sport.pl/zuzel/51,89220,7048030.html?i=1

Widziałam...

Trochę wiocha ale no cóż :?
Kozak w necie - pizda w świecie!
Obrazek

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 18 września 2009, 19:51

Żanacia co było wiocha to ja Ci nie bede przypominac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Długo bede pamietac TYLKO FALUBAZ na stadionie w Gorzowie!!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 18 września 2009, 20:55

hermes46 pisze:Żanacia co było wiocha to ja Ci nie bede przypominac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Żanacia? OK!! Nie mam pytań!

Pamiętaj sobie pamiętaj... ciesz się, że masz dobrą pamięć! Zrobili takie coś no życie... ale to co nam się stało w tej ich wiosce przebija wszystko!! Toruńscy kibice wieśniaki... bo jaki kibic się wtrąca w sprawy zawodników?
Z kibicowskimi pozdrowieniami :D 8) :lol:
Kozak w necie - pizda w świecie!
Obrazek

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 20 września 2009, 09:03

zancia_a pisze:
hermes46 pisze:Żanacia co było wiocha to ja Ci nie bede przypominac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Żanacia? OK!! Nie mam pytań!

Pamiętaj sobie pamiętaj... ciesz się, że masz dobrą pamięć! Zrobili takie coś no życie... ale to co nam się stało w tej ich wiosce przebija wszystko!! Toruńscy kibice wieśniaki... bo jaki kibic się wtrąca w sprawy zawodników?
Z kibicowskimi pozdrowieniami :D 8) :lol:

hm czyzbys wnioskowała o zamknieciu tego forum? Wiekszośc z nas pisze posty które mąca i wiekoszsci obrazaja dobre imie zawodniczek. Nie bede pisał o kibicach Stali i ich pochodzeniu, bo znów wywiazuje sie powoli mała afera z Gorzowem i ich kibicami w roli głownej

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 23 września 2009, 14:18

http://www.tvp.info/informacje/kultura/ ... h-kibicach

Ciekawie się zapowiada ,ale dlaczego w roli głównej występuje Małaszyński ?! To już nie ma w Polsce lepszych aktorów ? :?

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 23 września 2009, 14:54

tankista pisze:http://www.tvp.info/informacje/kultura/pierwszy-film-o-polskich-kibicach

Ciekawie się zapowiada ,ale dlaczego w roli głównej występuje Małaszyński ?! To już nie ma w Polsce lepszych aktorów ? :?

temat ciekawy ale twórcy ...beznadziejni!!! Zrobia z tego jakas kiche ala Miłość Na Wybiegu czy inne scierwo!

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 23 września 2009, 22:12

Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 25 września 2009, 15:05

Ogólnopolski Związek Stowarzyszeń Kibiców zapowiada na wszystkich weekendowych spotkaniach ekstraklasy i I ligi protest przeciwko ostatnim decyzjom Komisji Ligi Ekstraklasy, która ukarała kluby i kibiców za wywieszenie transparentów o 17 września. I choć teraz komisja zarzeka się, że kara nie dotyczyła treści transparentów tylko faktu nieprzestrzegania procedur ich zgłoszenia, w czwartek sprawę komentowali w Sejmie nawet parlamentarzyści.

http://www.legialive.pl/news/32179_Prot ... _Ligi.html

LegiaLive.pl
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 25 września 2009, 15:49

tak słyszałem i widziałem komentaz pewnego gdańskiego smiecia. Który jak widzi kamery telewizyjne dostaje pewnego rodzaju amoku.

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 25 września 2009, 17:33

hermes46 pisze:tak słyszałem i widziałem komentaz pewnego gdańskiego smiecia. Który jak widzi kamery telewizyjne dostaje pewnego rodzaju amoku.

A możesz przybliżyć kogo masz na myśli pisząc o tej osobie "śmieć"...
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 25 września 2009, 17:55

Domyślam się, że chodzi o Kurskiego, który paradował w sejmie w szaliku Lechii i organizuje zrzutę w magistracie na karę.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 25 września 2009, 19:42

Mi tam do Kurskiego z sympatią daleko ale swoje na wybrzeżu w PRLu zrobił i to razem z Lechistami właśnie. I bodajże w książce Biało-Zielona Solidarność jest na fotografiach z kibicami Biało-zielonych podczas różnych manifestacji.

Postaram się jeszcze zweryfikować.

W czasach niewoli sowieckiej nie udało się kibicom zamknąć ust. Szkoda, że robi się to (podobno) w Polsce demokratycznej i wolnej.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Wróć do „Kibice”