Coś o kibicach
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Re: Coś o kibicach
Simon, rozumiem że w strefie piwnej uplasowałeś się w ścisłej czołówce

BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Żanacia co było wiocha to ja Ci nie bede przypominac
Długo bede pamietac TYLKO FALUBAZ na stadionie w Gorzowie!!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:Żanacia co było wiocha to ja Ci nie bede przypominac![]()
![]()
![]()
![]()
Żanacia? OK!! Nie mam pytań!
Pamiętaj sobie pamiętaj... ciesz się, że masz dobrą pamięć! Zrobili takie coś no życie... ale to co nam się stało w tej ich wiosce przebija wszystko!! Toruńscy kibice wieśniaki... bo jaki kibic się wtrąca w sprawy zawodników?
Z kibicowskimi pozdrowieniami
Kozak w necie - pizda w świecie!

zancia_a pisze:hermes46 pisze:Żanacia co było wiocha to ja Ci nie bede przypominac![]()
![]()
![]()
![]()
Żanacia? OK!! Nie mam pytań!
Pamiętaj sobie pamiętaj... ciesz się, że masz dobrą pamięć! Zrobili takie coś no życie... ale to co nam się stało w tej ich wiosce przebija wszystko!! Toruńscy kibice wieśniaki... bo jaki kibic się wtrąca w sprawy zawodników?
Z kibicowskimi pozdrowieniami![]()
![]()
hm czyzbys wnioskowała o zamknieciu tego forum? Wiekszośc z nas pisze posty które mąca i wiekoszsci obrazaja dobre imie zawodniczek. Nie bede pisał o kibicach Stali i ich pochodzeniu, bo znów wywiazuje sie powoli mała afera z Gorzowem i ich kibicami w roli głownej
- tankista
- Żak
- Kontaktowanie:
http://www.tvp.info/informacje/kultura/ ... h-kibicach
Ciekawie się zapowiada ,ale dlaczego w roli głównej występuje Małaszyński ?! To już nie ma w Polsce lepszych aktorów ?
Ciekawie się zapowiada ,ale dlaczego w roli głównej występuje Małaszyński ?! To już nie ma w Polsce lepszych aktorów ?
tankista pisze:http://www.tvp.info/informacje/kultura/pierwszy-film-o-polskich-kibicach
temat ciekawy ale twórcy ...beznadziejni!!! Zrobia z tego jakas kiche ala Miłość Na Wybiegu czy inne scierwo!
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:

WislaLive.pl
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Ogólnopolski Związek Stowarzyszeń Kibiców zapowiada na wszystkich weekendowych spotkaniach ekstraklasy i I ligi protest przeciwko ostatnim decyzjom Komisji Ligi Ekstraklasy, która ukarała kluby i kibiców za wywieszenie transparentów o 17 września. I choć teraz komisja zarzeka się, że kara nie dotyczyła treści transparentów tylko faktu nieprzestrzegania procedur ich zgłoszenia, w czwartek sprawę komentowali w Sejmie nawet parlamentarzyści.
http://www.legialive.pl/news/32179_Prot ... _Ligi.html
LegiaLive.pl
http://www.legialive.pl/news/32179_Prot ... _Ligi.html
LegiaLive.pl

WislaLive.pl
tak słyszałem i widziałem komentaz pewnego gdańskiego smiecia. Który jak widzi kamery telewizyjne dostaje pewnego rodzaju amoku.
- Belfer
- Żak
hermes46 pisze:tak słyszałem i widziałem komentaz pewnego gdańskiego smiecia. Który jak widzi kamery telewizyjne dostaje pewnego rodzaju amoku.
A możesz przybliżyć kogo masz na myśli pisząc o tej osobie "śmieć"...
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
Domyślam się, że chodzi o Kurskiego, który paradował w sejmie w szaliku Lechii i organizuje zrzutę w magistracie na karę.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Mi tam do Kurskiego z sympatią daleko ale swoje na wybrzeżu w PRLu zrobił i to razem z Lechistami właśnie. I bodajże w książce Biało-Zielona Solidarność jest na fotografiach z kibicami Biało-zielonych podczas różnych manifestacji.
Postaram się jeszcze zweryfikować.
W czasach niewoli sowieckiej nie udało się kibicom zamknąć ust. Szkoda, że robi się to (podobno) w Polsce demokratycznej i wolnej.
Postaram się jeszcze zweryfikować.
W czasach niewoli sowieckiej nie udało się kibicom zamknąć ust. Szkoda, że robi się to (podobno) w Polsce demokratycznej i wolnej.

WislaLive.pl