13 kolejka: CCC Polkowice - TS Wisła Kraków
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Ja powiem tylko tyle: w Polkowicach co kolwiek zrobic, ludzi skolowac do śpiewania jest bardzo trudno. to nie jest miasto takie jak Kraków, Gorzów,Poznań czy Łódź. wiec dla nas było sukcesem zebranie tejże grupy chętnych. Kolejna rzecz jest taka : nie oceniajcie nas po jednym z kibiców, bo ta osoba z przyczyn niekoszykarskich nie jest przychylna Wiśle. Ja tam do Wisły i innych klubów nic nie mam i wy do nas raczej też nie miejcie bo to jest ten jeden wybryk, który zdarza się na meczu z Wisłą. Ja ma tlko nadzieje że nie będziecie na nas patrzec jak na szczeniaków, tylko na kibiców, którzy mają priorytety byc najlepszymi w Polsce, nie teraz ale za 3 , 4 lata. Teraz to jest okres zapoznawczy i my dopiero się uczymy, by przenieśc to w przyuszłośc i na inne dyscypliny sportowe (Górnik Polkowice). Mam nadzieje ze to nie pogorszy nasych stosunków z Wisłą jakie byly neutralne na jakies smieszne i niepotrzebne kosy. Ja osobiście za tego kibica przepraszam ! Ale nie widziałem tej koszulkina meczu. A co do samego spotkania to bylo jedno z lepszych w PLKK !! Warto bylo0 na nim byc. Aha jeszcze coś , nie było zadnych wulgaryzmów w strone Wisły. Nie wiem jak ty coś takiego usłyszałes Mikey. Może coś Ci się zdalo ale gwarantuje i dam sobie ręke obciąc i głowe a nawet poszatkowac, ze nie było ani jednego wyzwiska na Wisłę. Mamy szacunek do każedego zespołu, ale widocznie nie każdy kibic.
Nie wy macie kibicow 4 na krzyz kazdy szalik i co juz rzadzicie?? <lol2> Co do tego gowniarza to on ma 18 lat i nikt prawie w polkowicach nie lubi Wisły Narq
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2007, 21:15 przez Jasny, łącznie zmieniany 1 raz.
ja może wypowiem się w troche innym tonie niż wszyscy zebrani ...
U nas po raz pierwszy od baaaardzo dawna zorganizowana grupa kibiców na meczu. Doping cały mecz, bardzo urozmaicony i niesamowita wrzawa na trybunach. ostatnią minutę cała hala obserwuje na stojąco, a po meczu jeszcze długie (jak na Polkowice, gdzie czesto zaraz po syrenie nie ma połowy ludzi) świętowanie zwycięstwa. Czy były wrzuty na Wisłę - nie jestem w stanie odpowiedzieć. Na pewno przez ostatnie 3 minuty meczu - nie! Odnosnie braku koszulek i szalikow - przyjdzie i czas na nie... Zawsze początki są ubogie, ale wierze, że wkrótce to sie zmieni
Z Krakowa obecne 4 osoby, które serdecznie pozdrawiam;-)
PS - Mikey, mogłeś mnie wyciąć z tego zdjęcia

U nas po raz pierwszy od baaaardzo dawna zorganizowana grupa kibiców na meczu. Doping cały mecz, bardzo urozmaicony i niesamowita wrzawa na trybunach. ostatnią minutę cała hala obserwuje na stojąco, a po meczu jeszcze długie (jak na Polkowice, gdzie czesto zaraz po syrenie nie ma połowy ludzi) świętowanie zwycięstwa. Czy były wrzuty na Wisłę - nie jestem w stanie odpowiedzieć. Na pewno przez ostatnie 3 minuty meczu - nie! Odnosnie braku koszulek i szalikow - przyjdzie i czas na nie... Zawsze początki są ubogie, ale wierze, że wkrótce to sie zmieni
Z Krakowa obecne 4 osoby, które serdecznie pozdrawiam;-)
PS - Mikey, mogłeś mnie wyciąć z tego zdjęcia
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Jasny, Wisły wielką literą analfabeto.
Pozatym nie spinaj jąder bo kiedy wy ostatnio u nas byliście zorganizowaną grupą ? ojj ja nie pamiętam, w każdym bądź razie serdeeecznie zapraszam
Jak widać SEP-CE, Ty swoje, a Twoje ziomki po szalu swoje, więc chyba podbijanie kibicowskiego świata powinniśce zacząc od uporządkowania swojego podwórka, bo na takich farmazonach daleko nie zajedziecie.
Jasny, moze Ty też sobei załóż koszuleczke AW, będziesz kozak, będą Cię wielbić na osiedlu i może nowych kolegów znajdzie ?
Pozatym nie spinaj jąder bo kiedy wy ostatnio u nas byliście zorganizowaną grupą ? ojj ja nie pamiętam, w każdym bądź razie serdeeecznie zapraszam
Jak widać SEP-CE, Ty swoje, a Twoje ziomki po szalu swoje, więc chyba podbijanie kibicowskiego świata powinniśce zacząc od uporządkowania swojego podwórka, bo na takich farmazonach daleko nie zajedziecie.
Jasny, moze Ty też sobei załóż koszuleczke AW, będziesz kozak, będą Cię wielbić na osiedlu i może nowych kolegów znajdzie ?
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Jasny pisze:Nie wy macie kibicow 4 na krzyz kazdy szalik i co juz rzadzicie?? <lol2> Co do tego gowniarza to on ma 18 lat i nikt w polkowicach nie lubi wisyl wiec Narq
Jasny po co takie gówno piszesz, sam nie wierzysz w to co piszesz. Wisła Ci raczej nigdy nic nie zrobiła i nie pisz ze nikt nie lubi Wisły, bo w naszym młynie był osobnik który mocno kibicuje Wiśle, a reszta jest neutralna
Liquidor,zrozum iż sprzedaz bądź inne tego typu nabywanie koszulek w Polkowicach skończyła sie 2 lata temu
więc wiesz !!
a wogole widziałes jednego gościa ?? ,był cały ubrany w klubowe barwy a szlaik to itakl nie ejst za ciekawy, czekamy az ta grupa, która jest się ustatkuje. ja nie rozumeim czemu robicie napinke na cały klub ?? cośmy wamzoribli ?? wyzywaliśmy kogoś ?? NIE !! początki zawsze są trudne, za kilka lat bedziemy mogli (może) miezyc się z najlepszymi !! i bez podlizywania to wg. mnie Wisła nalezy do najlepszych !! to nie było lizustwo tylko stwierdzenie faktów !!
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Jasny pisze:Nie wy macie kibicow 4 na krzyz kazdy szalik i co juz rzadzicie?? <lol2> Co do tego gowniarza to on ma 18 lat i nikt prawie w polkowicach nie lubi Wisły Narq

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
I to jeszcze ze któregoś dnia zjawi się Wisła na waszej hali w konkretnym składzie i dostaniesz wp....lJasny pisze:No zaloze i bede kozakime i cos jeszcze?? Nie wy jezdzice na wszystkie mecze i was wszyscy kochajam. A ty juz zaczoles??
P.S. "zacząłeś" nie "zaczołeś", nie uczyli w szkole?
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2007, 21:23 przez Mikey, łącznie zmieniany 1 raz.