kwassek pisze:lol

... nie dosc ze karnawal byl zrobiony przez Wisle w Brzegu to jeszcze motyw z gazetami na Tottenhamie w Krakowie

...
Myślę, że wybaczycie, zawsze lepiej "zerżnąć" pomysł, niż przez 40 minut ubliżać rywalom ? nie mam racji
Poprawie tylko kolege z Leszna... Petardy oczywiście nie leciały w waszą stronę, tylko w przeciwną były rzucone, a że robiły tyle huku? o to chodziło

szkoda, a może dobrze, że na hali nei zostąły odpalone
Świece dymne udało nam się odpalić jeszcze na hali...ale CZUJNA, Zwinna, szybka ochrona w cudowny sposób uratowała wszystkie osoby na hali i wyniosła je na zewnątrz
Dziwny motyw z zabraniem nam bengali i świec... Było mówion, że nie możęmy odpalać i rzucać niczego ! a w pewnym momencie ochroniarz wchodzi i leżące świece KRADNIE do kieszeni i po meczu mimo prób odzyskania już nie oddaje! szkoda, że nie miał plakietki...
Druga sprawa na początku 2 kwarty podchodzi do mnie ochrona... i mówi, że jeżeli odpale ZIMNE Ognie to wylece z hali

chciałem od niego regulamin, gdzie jest to napisane ale mi nie przedstawił... Swoją drogą pamiętam, że regulamin tego nie regulował ale czy ktoś wie o jakiś zmianach dotyczących zimnych ognii?