Energa Toruń - relacje 09/10 cz.2

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Re: Energa Toruń - relacje 09/10 cz.2

Postautor: tankista » 21 listopada 2009, 23:34

yanek pisze:
Zapomniałem dodać, że grup kibiców gości nie stwierdzono na hali. Było tylko kilku pikników Lotosu w koszulkach szalikach itp.

To mogę twoich kolegów po szalu którzy byli u nas na finałach PP nazywać Pikolami ? A może ty też tam byłeś ? :mrgreen:

Generalnie polecam kibicom z Torunia mniej spinania się na forum w stosunku do innych drużyn bo na razie nic nie znaczycie !

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 21 listopada 2009, 23:39

mnie chodzi jedynie o to, że napisałeś, że kibiców gości 0, podczas gdy nawet w relacji telewizyjnej było dość wyraźnie słychać reakcje kibiców Lotosu po udanych akcjach swoich zawodniczek.
a że kibice z innych sektorów(nie z młyna) w Toruniu wychodzą wcześniej, bo drużyna dostaje +20 to już nie jest mój problem.
cóż kończę dyskusję z prawdziwym kibicem z Torunia, życząc wielu udanych pod względem kibicowskim spotkań.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 21 listopada 2009, 23:44

tankista pisze:Generalnie polecam kibicom z Torunia mniej spinania się na forum w stosunku do innych drużyn bo na razie nic nie znaczycie !

cos mi sie wydaje, ze dostaniesz cięta ripostę za moment za ostatni fragment zdania :mrgreen:

My tutaj piszemy o kibicach gości

późno jest ale zdążylem sie zorientować

Jeżeli mamy pisać w kategoriach o których wy mówicie. To było nas 700, a Lotosu 8

a ty w jakich kategoriach chciałbyś pisać i mówić? czy jeżeli ostatnio byłem na ŁKSie bez barw ale za to w sektorze gości, ujawniając swoją przynależność klubową ma oznaczać, że mnie tam nie było?! bo nie miałem bębna, niie machalem szalikiem flaga na kij. Więc pewnie łapię się do kategorii Piknik :mrgreen:

Przestańcie tworzyć nowe regulacje dotyczące czy kibice gości byli czy nie. Są one tak oczywiste i bezzmienne i dotyczą różnych dyscyplin. Różnica polega jedynie na formie aktywności, co przekłada sie tylko i wyłącznie na typ danego kibica a nie na to czy on byl obecny czy nie i czy jest kibicem czy też nie.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

yanek
Żak

Postautor: yanek » 21 listopada 2009, 23:51

Siedzieli zaraz za kamerą to pewnie dlatego. Ci co byli na tych finałach to pikniki od nas. Kolego to ty się bardziej spinasz. Jesteś z Gdyni dzisiaj twoja drużyna grała mecz na którym ty nie byłeś. A jeśli byłeś to siedziałeś sobie spokojnie na cieplutkim krzesełku. Rzeczywiście musimy brać z takiej postawy przykład to będziemy więcej znaczyli :shock:. pzdr.

Cały spór między nami polega na tym, że inaczej postrzegamy słowo piknik. Bo dla was piknik to słowo dosyć obraźliwe, a dla mnie to po prostu człowiek, który przychodzi na mecze i siedzi cicho.

Jeżeli piszemy od nas liczbę z młyna (7) to piszemy po prostu ile osób było w młynie gości. I to jest proste. Ale pewien szacunek oczywiście do tych co przyjechali na mecz mam. Lepsze to niż kompletne 0. Zresztą byłem bardzo zdziwiony ze rzymi i spółka nie przyjechali
:)

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 21 listopada 2009, 23:59

A jeśli byłeś to siedziałeś sobie spokojnie na cieplutkim krzesełku. Rzeczywiście musimy brać z takiej postawy przykład to będziemy więcej znaczyli . pzdr.

wiem, że to do tankisty było, ale ja od siebie powiem tak: natomiast Ty jak Twoja drużyna gra na wyjeździe siedzisz sobie spokojnie w cieplutkim fotelu przed komputerem.

a co do tego gdzie siedzieli kibice Lotosu? co mnie to obchodzi? dziwne tylko że ja oglądając mecz w TV słyszałam wyraźnie non stop reakcje kibiców z Gdyni, natomiast Ty będąc na hali słyszałeś tylko raz po trójce Sosnowskiej,
ale to pewnie dlatego, że w Spożywczaku była mega atmosfera i doping , wiec pikniki z Gdyni byli niesłyszalni :lol:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 22 listopada 2009, 01:47

yanek pisze:Siedzieli zaraz za kamerą to pewnie dlatego. Ci co byli na tych finałach to pikniki od nas. Kolego to ty się bardziej spinasz. Jesteś z Gdyni dzisiaj twoja drużyna grała mecz na którym ty nie byłeś. A jeśli byłeś to siedziałeś sobie spokojnie na cieplutkim krzesełku. Rzeczywiście musimy brać z takiej postawy przykład to będziemy więcej znaczyli :shock:. pzdr. (...)

Tak tutaj pouczasz wszystkich, by nie powiedzieć, mądrzysz się, to w takim razie mam pytanie do Ciebie "kibicu nie-pikniku".
Ile to w swojej "karierze" zaliczyłeś wyjazdów??? A jeśli takowe były, to czy na wszystkich dopingowałeś i byłes "kibicem" czy może zdarzyło się że sobie siedziałeś jak "piknik"????

P.S a ten fragment Twojej wypowiedzi sprawił iż spadłem z fotela i dobre pół godziny wyłem ze śmiechu:
yanek pisze: "Na innych meczach poprzednich było nas mało, bo się nie skrzyknęliśmy po wakacjach na dobre. Nie wyszliśmy jeszcze z "letniego snu".

Normalnie tekst roku!!! Według mnie to powinieneś zgarnąć nagrodę jakąś :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

MaksuP-ce
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MaksuP-ce » 22 listopada 2009, 11:04

:lol: :lol:
NIE STRASZNY NAM BÓL I CIERPIENIE NIE STRASZNY PORAŻKI SMAK,ZA WŁÓKNIARZ PÓJDZIEMY W OGIEŃ BO PO TO PRZYSZLISMY NA ŚWIAT

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 22 listopada 2009, 12:01

Powiem tak... Szkoda, że nie mogłem jechać do Torunia. Wtedy razem z tymi jak to powiedziałeś piknikami (którzy zaliczyli tyle najróżniejszych wyjazdów, że Ty jeszcze długo tyle nie będziesz miał) pokazalibyśmy Wam jak się dopinguje :wink: oczywiście to do kolegi o nicku yanek.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 22 listopada 2009, 12:13

Dobra... juz mu tak nie jedzcie po ambicjach po sie chlopak zalamie i dopiero bedzie afera... teraz na pewno zrozumial, wszystko przemysli i bedzie all right 8)
T Ę C Z A
L E S Z N O

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 22 listopada 2009, 13:11

rok temu bylismy w Toruniu. Z dopingiem kibiców Energi było marnie, bardzo marnie. W sobotę po wejściu na hale małe zaskoczenie. Widać, że coś zaczęło się dziać. Jest Was mało, ale zaczynacie istnieć, zaczyna być Was słychać. Chociaż szczerze mówiąc kilku "przyśpiewek" nie można zrozumieć. Popracujcie nad tym chłopaki bo szkoda Waszych gardeł :wink:

a Ty yanku nie napinaj się tak :) jesteś młody szkoda zdrowia :) A ja osobiście życzę Ci żebyś wytrzymał w swoim zapale dopingoania tyle lat co chociażby ja. A uwierz, że ja przy kilku piknikach ktorzy byli na tym meczu nic nie znaczę.
powodzenia :)

p.s.
a tak przy okazji to jakby dobrze policzyć było nas gdyńskich pikników ponad 10 osób.
i na dobre i na ZŁE!!!

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 22 listopada 2009, 13:45

tankista pisze:
bo nie miałem bębna, niie machalem szalikiem flaga na kij. Więc pewnie łapię się do kategorii Piknik :mrgreen:
[/quote]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no cóź każdy kibicuje po swojemu 8) a że niektórzy nie potrafią zrozumieć, że prawdziwy kibic to nie tylko ten z szalikiem i śpiewający na meczu to już ich sprawa 8)

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 23 listopada 2009, 11:45

panowie i panie.
Nasz doping był taki jak gra naszych koszykarek. Dla mnie kibice Lotosu to prawdziwa zagadka. Na Super Puchar przyjechało ich paru ale czadu dawali jakby było ich z 30! Czym mieli znaczny wpływ na postawe swoich dziewczyn w tamtym meczu. Teraz przyjechało ich wiecej ale kibicowsko nie wykazywali zadnych inicjatyw. Miałem nadzieje ze poznam (wreszcie) co niektórych kibiców Lotosu, ale te plany bede musiał odłożyc do wyjazdu nad morze.
Na razie pozdrowienia i gratulacje za zwyciestwo!
ZEBY NIE BYŁO SZANUJE WAS WSZYSTKICH. ALE POWINŚCIE TYM KTÓRZY W TYM RACZKUJA POMAGAC A NIE ICH GNOIC!!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

yanek
Żak

Postautor: yanek » 25 listopada 2009, 20:27

Dzisiaj 9 osób dopingujących. Jedziemy cały mecz z głośnym, jak na liczbę dopingiem. Strasznie jestem wkurzony, bo ważne mecze, a prawie wszyscy chorzy :evil:

W IV kwarcie doznajemy szoku, bo jak się pytamy kto wygra mecz nasi KIBICE (bo odpowiadają) krzyczą Toruń. Nawet raz udało się krzyczeć z częścią hali "Energa Toruń". Ostatnie dziesięć sekund już cała hala ogląda na stojąco. Mam już teraz taką cichą nadzieję, że zawsze będą odpowiadać. A jak nie to ich przyzwyczaimy :D .

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 25 listopada 2009, 21:14

No chłopaki widac postęp 8) - na kazdy meczu u siebie doping to już coś - teraz czas popracować nad liczebnością 8)
Tylko mam jedno pytanie - oficjalnie jesteście kibicami - Energi Toruń/Katarzynek Toruń? - czy jak - bo szczerze mówiąc nie moge sie połapać
pzdr
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

yanek
Żak

Postautor: yanek » 25 listopada 2009, 21:34

Jesteśmy kibicami Energi Katarzynek Toruń. Dwuczłonowa nazwa.

Sądzę, że teraz może być już tylko lepiej 8).

również pozdrawiam i życzę żeby się wam problemy skończyły (aspekt sportowy, nie kibicowski :) ), bo skład macie dość dobry.

Wróć do „Kibice”