Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Endrju pisze:oleslaw pisze:Kolego Endrju z Rybnika nikt nie miał potrzeby żeby się napinać. Nikt z nas nie zaczął napinki, spiewalismy normalnie "Rybnik wita Gorzów" itd. to Wy zaczeliscie głupia prowokację ze sponsorem. Bawilismy się dobrze, chcielismy rozruszać publikę zaczynając falę, no ale jaki był efekt, to widać w tv...
także ilu Was było w Rybniku?
W tym sezonie nie bylo meczu wyjazdowego w ktorym zaliczylibysmy 0. (Ja osobiscie bylem na wszystkich, w Rybniku 1 auto), moze wyciagniecie wnioski na przyszlosc ale jezeli chcecie przyjaznej atmosfery to nie spiewa sie na obcej hali "gramy u siebie". - co bylo duzym impulsem dla nas.
Do waszych sponsorowanych wyjazdow nic nie mam (mozna by bylo powiedziec ze tylko zazdroscic). Ale spina nie potrzebna.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość