Energa u siebie i na wyjezdzie-sezon 2011/2012
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
MaksuP-ce
- Żak
- Kontaktowanie:
Re: Energa u siebie i na wyjezdzie-sezon 2011/2012
Za ŁKSem jestem od gówniarza tak samo za Włokniarzem wiec pogladow nie zmieniam...
Obecna nazwa Pabianickich koszykarek jest fatalna-Language School Pabianice...
Obecna nazwa Pabianickich koszykarek jest fatalna-Language School Pabianice...
NIE STRASZNY NAM BÓL I CIERPIENIE NIE STRASZNY PORAŻKI SMAK,ZA WŁÓKNIARZ PÓJDZIEMY W OGIEŃ BO PO TO PRZYSZLISMY NA ŚWIAT
Leszno
Tym razem wybraliśmy się do Leszna niestety tylko w 2. Podróż w tamta strone przebigła płynnie z przesiadka w Poznaniu. Sam mecz na przeciętnym poziomie. My pod koniec spotkania zaznaczamy swoja obecność na meczu okrzykiem toruńska Energa. Po meczu dziewczyny dzięują Nam za obecność na spotkaniu. Kibice Teczy doping zaczynaja od drugiej połowy z tego 90% sa to wjazdy na sztab szkoleniowy leszczyńskiego klubu.
Teraz powrót i tu 210 km przejezdzamy w ...8 godzin
. Z tego 4 to przymusowe zwiedzanie w nocy Poznania. I taka mała uwaga odradzamy przesiadanie sie w tym miescie!!! Na dworcu panuje ogromny bałagan i chaos zwiazny z remontem przed Euro.
Tym razem wybraliśmy się do Leszna niestety tylko w 2. Podróż w tamta strone przebigła płynnie z przesiadka w Poznaniu. Sam mecz na przeciętnym poziomie. My pod koniec spotkania zaznaczamy swoja obecność na meczu okrzykiem toruńska Energa. Po meczu dziewczyny dzięują Nam za obecność na spotkaniu. Kibice Teczy doping zaczynaja od drugiej połowy z tego 90% sa to wjazdy na sztab szkoleniowy leszczyńskiego klubu.
Teraz powrót i tu 210 km przejezdzamy w ...8 godzin
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
[quote="MaksuP-ce"]MaksuP-ce pisze:. My pod koniec spotkania zaznaczamy swoja obecność na meczu okrzykiem toruńska Energa.
Dajecie znać ??? Na duzo wam sił nie starczyło hehe
Jedno krzyknięcie i to wszystko. Czym to bylo spowodowane ??
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
hm bylismy pod ogromnym wrazeniem waszego dopingu w pierwszej połowie. To nie pozwoliło Nam wydobyc głosu nawet w drugiej połowie!!!!! z drugiej strony z Dariuszem 09 tez mielismy do czynienia. dlatego rozumiemy Wasze działanie. Tak nawiasem mówiac byscie mu jakis tron sprezentowali bo siedział biedny na tym krzesłku 
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
-
MaksuP-ce
- Żak
- Kontaktowanie:
I jak zwykle spina Hermesa....
NIE STRASZNY NAM BÓL I CIERPIENIE NIE STRASZNY PORAŻKI SMAK,ZA WŁÓKNIARZ PÓJDZIEMY W OGIEŃ BO PO TO PRZYSZLISMY NA ŚWIAT
i kolejny poscik kochasz pisac? Nabijamy posty?
W dwie osoby mozemy pojsc na piwo a nie probowac nawet na 5 min przekrzyczec 15-20 osob. Ogarnij sie!!!
W dwie osoby mozemy pojsc na piwo a nie probowac nawet na 5 min przekrzyczec 15-20 osob. Ogarnij sie!!!
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Zostań lepiej przy kibice.net Hermes 
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

-
MaksuP-ce
- Żak
- Kontaktowanie:
Mam nadzieje,że Włókniaz szybciutko awansuje d e-klasy i gdy będzie mecz u Was to przyjedziemy i Ja ''wyjaśnię'' wszystko z Tobą hermes
bez odbioru....
-
MaksuP-ce
- Żak
- Kontaktowanie:
I żebyś se nie myślał głupio
... To wyje*ane mam na ilosc postów za to Ty pewnie się podniecasz jak Ci 1 poscik do kolekcji dojdzie

-
sebus 80
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
MaksuP-ce zebys ty zyl tyle lat co hermes chociaż? 
sebus 80
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
otwieram informacją od hermesa
Wisła Kraków
Dopinujących około 15-20 osób. Bez napinki z szacunkiem dla rywali.
PS Pozdro i gratulacje za wygrana!!
Mam nadzieje ze nie ma problemu z wklejeniem tej krótkiej relacji.

WislaLive.pl
ŁKS
Słaba frekwencja w okolicach 15 osób. Doping mocno przeciętny. Gosci około 3-5 osób siedzieli wsród torunskich widzów osobno.
Słaba frekwencja w okolicach 15 osób. Doping mocno przeciętny. Gosci około 3-5 osób siedzieli wsród torunskich widzów osobno.
hermes46 pisze:ŁKS
Gosci około 3-5 osób siedzieli wsród torunskich widzów osobno.
Panowie lekko "rozgrzani" żarty sobie robili, więc kibiców gości oficjalnie 0.
witold197 pisze:hermes46 pisze:ŁKS
Gosci około 3-5 osób siedzieli wsród torunskich widzów osobno.
Panowie lekko "rozgrzani" żarty sobie robili, więc kibiców gości oficjalnie 0.
To właśnie ten kibic o którym wspomniałem w innym temacie. Oj Arek, Arek. No, ale jak kiedyś walił dla Torunia w bęben też musiał być "rozgrzany" Teraz może szuka, jakiejś alternatywy?