13 kolejka: CCC Polkowice - TS Wisła Kraków

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 07 stycznia 2007, 21:24

SEP-CE pisze:Liquidor,zrozum iż sprzedaz bądź inne tego typu nabywanie koszulek w Polkowicach skończyła sie 2 lata temu :P więc wiesz !! :P a wogole widziałes jednego gościa ?? ,był cały ubrany w klubowe barwy a szlaik to itakl nie ejst za ciekawy, czekamy az ta grupa, która jest się ustatkuje. ja nie rozumeim czemu robicie napinke na cały klub ?? cośmy wamzoribli ?? wyzywaliśmy kogoś ?? NIE !! początki zawsze są trudne, za kilka lat bedziemy mogli (może) miezyc się z najlepszymi !! i bez podlizywania to wg. mnie Wisła nalezy do najlepszych !! to nie było lizustwo tylko stwierdzenie faktów !!

Ale przeciez mnie nie interesuje czy wy macie swoje koszulki swoje szaliki czy cokolwiek zwiazanego z waszym klubem, to jest tylko i wylacznie wasza sprawa i ja w to nie bede ingerował. Jeżeli jednakże w waszym młynie, który uważam za reprezentatywną częśc kibiców, tolerowane są osobniki w barwach lżących mój klub, to sprawa jest prosta jasna i klarowna.

Ja wiem że początki są trudne, ale chyba tymbardziej powinniście uważać żeby już na początku swojej przygody w kibicowskim świecie nie zrobić sobie przypału który będzie się za wami ciągnął długi czas, a póki co za sprawą dwóch ziomków do tego dążycie.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 stycznia 2007, 21:25

BartekO pisze:Maras - mam w dupie co o mnie myślisz bo nie jesteś osobą na której opini mi zależy. Tak się składa, że lubie Wisłe (nie tylko koszykarską) dlatego będe pisał do będę chciał i śmiało stwierdzam - o.d.p.i.e.r.d.o.l się...

Nie podlizuj się Polkowicom :twisted:

PS. A może to Ty jesteś chłopaszkiem ze zdjęcia? :lol: :lol: :lol:

Chłopczyku nie przeginaj, bo co jak co ale ja pouczać moge Ciebie a nie Ty mnie! I nie podlizuje sie Polkowicom tylko gratuluje im zasłużonego zwycięstwa :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 07 stycznia 2007, 21:25

Jasny pisze:nikt w polkowicach nie lubi wisyl wiec Narq

i tu sie mylisz - ja lubie! i na Śląsku czesto bywam, a to prawie jak na Wiśle 8) . wiec wrzuc na looz i nie napinaj sie niepotrzebnie :wink:

Kuba pisze:ja może wypowiem się w troche innym tonie niż wszyscy zebrani ...

U nas po raz pierwszy od baaaardzo dawna zorganizowana grupa kibiców na meczu. Doping cały mecz, bardzo urozmaicony i niesamowita wrzawa na trybunach. ostatnią minutę cała hala obserwuje na stojąco, a po meczu jeszcze długie (jak na Polkowice, gdzie czesto zaraz po syrenie nie ma połowy ludzi) świętowanie zwycięstwa. Czy były wrzuty na Wisłę - nie jestem w stanie odpowiedzieć. Na pewno przez ostatnie 3 minuty meczu - nie! Odnosnie braku koszulek i szalikow - przyjdzie i czas na nie... Zawsze początki są ubogie, ale wierze, że wkrótce to sie zmieni ;-)

dokladnie tak jak mowisz. spojrzmy na to wszystko co sie dzis dzialo jak na szkalnke do polowy pelna, a nie pusta :wink: wiadomo, ze jest wiele rzeczy do poprawy, ale W KONCU cos sie ruszylo!

slowo do naszych:
nie odbierajcie wszystkiego co ludzie pisza na forum jako zarzut. sluchajac kibicow, ktorzy siedza w tym od X-lat mozna sie wiele nauczyc... zycze powodzenia i wytrwalosci :)

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 07 stycznia 2007, 21:26

Przepraszam cie ginda, ale ja nie rozumiem czemu wszyscy robią napinke na caly klub ??

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 07 stycznia 2007, 21:28

Liquidor :P ja się ciesze że zaczynamy się ruzomiec (powoli,ale zawsze), wiem ze jednym z napinaczy jest koles z koszulka AW, a drugi ??

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 stycznia 2007, 21:28

Ponieważ znam chłopaków z Polkowic Brzydkiego i Kubę nie będę oceniał kibiców z Polkowic ogólnikowo, natomiast przyznam że wystarczył sportowy sukces i ogóry niektórym z Polkowic się nadęły... Chciałbym zobaczyć tą pyskata ekipę w Łodzi lub Krakowie... 8)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 07 stycznia 2007, 21:29

Do kibiców z Polkowic.

Widzicie ile moze nabruździć jeden nieodpowiedzialny wybrak mlodego czlowieka???

jak chcecie cos zrobić na koszu itodobrze ale jezeli w waszej grupie jest ktos kto jawnie głosi swoją nienawiśc do Wisły (tak noszenie symbolu AW jest wlasnie gloszeniem nienawisci do Wisły) to nie dziwcie się naszej reakcji.

Narazie nikt do was nic nie ma.Ale zwracamy wam uwagę na konsekwecje tkaiego a nie innego psotepowania. Jestescie mlodymi kibicami koszykówki i zapewne nie chcecie by bylo tak jak na pilce.Wiec skoro wszyscy checie oddzielenia i podzielenia w sferze kosza grup kibicowskich to zacznijcie od siebie.

Kubę tez chyba znam bo byl na meczu Gwiazd FGE jak dobrze pamietam.

BYl tez kibic AZS Poznan na meczu i co nawet zamienilismy parę zdań a przypuszczam ze Lechowi kibicuje. Stal Ostrów. Wlkp wysiadla keidys na meczu koszykarzy pod nasza hala z okrzykiem Cracovia. Co sie stalo?? Nic. reprymenda aby sie zachowywali odpowiednio.

Bierzemy poprawkę ze jest to kosz i panują w swiecie basketu inne zasady ale obowiązywac one musze obie strony.
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2007, 21:35 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 07 stycznia 2007, 21:29

SEP-CE

i cośtam o 4 kibicach, choć nie wiem czy to wkońcu było do nas.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 stycznia 2007, 21:31

Liquidor pisze:SEP-CE

to do nas :lol: 8)
Obrazek

Obrazek

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 07 stycznia 2007, 21:31

Prawie Nikt... Nie to nie bylo do kibiców Wisly

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 07 stycznia 2007, 21:32

widzisz jesteś taki bo wiecie jakich macie kibiców, a my czym mamy się pochwalic ?? czego pyskatych kibiców ?? u nas w mieście nie ma jakichś hoolsów , którzy sa skłonni do kibicowania, bo oni są przejęci zagłębiem. a teraz głupia sprawa się stała przez jednego typa i zrobiła się ostra nagonka na całe Polkowice

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 07 stycznia 2007, 21:35

ja już się w tym wszystkim pogubiłem. Ja tam do Wisły nic nie mam i glupio mi że np. jak pojhade na wyjazd do Krakowa to moge po mordzie dostac za jeden glupi wybryk.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 07 stycznia 2007, 21:35

Panowie polkowiczanie - bez napinki i kozaczenia ;-) bo przyjdzie co do czego, Wisła przyjedzie i bedzie dym :shock: :lol: ;-) a po co nam to:>?

Odnosnie sympatii/antypatii - każdy lubi to, co lubi i niech tak zostanie. nie wypowiadajcie się jednak w imieniu "wszystkich", bo mnie np. nikt o zdanie nie pytał. Bodzio czy Jasny - nie lubią Wisly wiec ok, ale szacunek to chyba niezaleznie od sympatii powinno sie mieć ;-)

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 07 stycznia 2007, 21:37

Mikey pisze:
Liquidor pisze:SEP-CE

to do nas :lol: 8)

też fajnie :lol: :lol:

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 07 stycznia 2007, 21:38

i widzisz Kuba przez dwóch takich co by chcieli księżyc ukraśc tracimy szacunek i neutralnośc na podworku

Wróć do „Kibice”