SEP-CE pisze:Liquidor,zrozum iż sprzedaz bądź inne tego typu nabywanie koszulek w Polkowicach skończyła sie 2 lata temuwięc wiesz !!
a wogole widziałes jednego gościa ?? ,był cały ubrany w klubowe barwy a szlaik to itakl nie ejst za ciekawy, czekamy az ta grupa, która jest się ustatkuje. ja nie rozumeim czemu robicie napinke na cały klub ?? cośmy wamzoribli ?? wyzywaliśmy kogoś ?? NIE !! początki zawsze są trudne, za kilka lat bedziemy mogli (może) miezyc się z najlepszymi !! i bez podlizywania to wg. mnie Wisła nalezy do najlepszych !! to nie było lizustwo tylko stwierdzenie faktów !!
Ale przeciez mnie nie interesuje czy wy macie swoje koszulki swoje szaliki czy cokolwiek zwiazanego z waszym klubem, to jest tylko i wylacznie wasza sprawa i ja w to nie bede ingerował. Jeżeli jednakże w waszym młynie, który uważam za reprezentatywną częśc kibiców, tolerowane są osobniki w barwach lżących mój klub, to sprawa jest prosta jasna i klarowna.
Ja wiem że początki są trudne, ale chyba tymbardziej powinniście uważać żeby już na początku swojej przygody w kibicowskim świecie nie zrobić sobie przypału który będzie się za wami ciągnął długi czas, a póki co za sprawą dwóch ziomków do tego dążycie.