Tęcza - Orzeł

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

KKobi8
Amator

Postautor: KKobi8 » 25 stycznia 2009, 13:57

kacz pisze:
wlodi9 pisze:U Was to samo z ochrona, nawet vlepki ukradli :"po meczu oddamy" - jak ch** oddali :lol:

Jeszcze jedno pytanie... przy wejsciu na hale wszyscy pochowane szale, zero przyspiewek, gdyby nie liczba osob to nawet nie wiadomo by bylo ze to Orzeł :lol: boicie sie czegos czy co? :?

Myślę że to jednak nie oprava tylko po wypadzie do brzegu jak kozaki z polkowic idą w szalikach przed halą to już wolą chować barwy niż je stracić !! :D

to kozaczku przyjedz do Polkowic a nie siedzisz na dupie cały czas w Brzegu !!!
Tylko Ty, w moim sercu ty, jeden jedyny niepokonany Orzeł kochany !!!

kreglarz
Nowy na forum

Postautor: kreglarz » 25 stycznia 2009, 14:04

spokuj panowie :D, Mlyniek, Ty sie do krzysełka na Trapezie przykleiles? czy co? bo z sektora nie ruszyles sie na krok.. a porozmawiac chcialem! ;]

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 25 stycznia 2009, 14:06

kreglarz pisze:spokuj panowie :D, Mlyniek, Ty sie do krzysełka na Trapezie przykleiles? czy co? bo z sektora nie ruszyles sie na krok.. a porozmawiac chcialem! ;]

może czekał na Ciebie 8)
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!

Awatar użytkownika
PrImACeR
Amator

Postautor: PrImACeR » 25 stycznia 2009, 14:07

kreglarz pisze:spokuj panowie :D, Mlyniek, Ty sie do krzysełka na Trapezie przykleiles? czy co? bo z sektora nie ruszyles sie na krok.. a porozmawiac chcialem! ;]

Jak mogłem sie przykleić skoro ciagle stałem,a le to nie ważne. Nie miałem potrzeby żeby wyjść z sektora, a jak Ty chciałeś pogadać to czemu nie podskoczyłeś?
Obrazek
Przecież Ten Hip-Hop Jest Prosty!
Tak Mówisz?!
To nagraj Płyte Która Będzie Klasykiem Dla Ludzi!...
To Styl, Flow, Orginalnosc
Dużo pracy Tu Nic Niema Nic Za Darmo!

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 25 stycznia 2009, 14:10

Kreglarz rozmawial z jednym typem od was,aby tobie przekazal, czy chcesz wyjsc na solowke.Niestety sie nie doczekal . . .
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Awatar użytkownika
PrImACeR
Amator

Postautor: PrImACeR » 25 stycznia 2009, 14:13

[quote="czuken"]Kreglarz rozmawial z jednym typem od was,aby tobie przekazal, czy chcesz wyjsc na solowke.Niestety sie nie doczekal . . .[/quote

No tak rozmawiał, powiedziałem że po meczu.... :roll: A przy okazji dobre baje mu nawciskaliście... daj mi tu mojego posta na forum w ktorym pisze o tym ze jak przyjedziemy to was roz**biemy... :lol: :oops:
Obrazek

Tak Mówisz?!

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 25 stycznia 2009, 14:13

po 2 stronach nomalnej rozmowy wszystko "wraca do normy" :D za pięknie było :D ale może dostaniemy oscara, ze kulturalny mecz Leszno-Polkowice :D
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 25 stycznia 2009, 14:14

daj mi tu mojego posta na forum w ktorym pisze o tym ze jak przyjedziemy to was roz**biemy...

Nie rozumiem o co chodzi.I skoncz juz,jak ty wygladasz,skoncz sie napinac . . .dobra *** z mojej strony koniec tematu.pozdro
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2009, 14:15 przez czuken, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 25 stycznia 2009, 14:15

PrImACeR pisze:
No tak rozmawiał, powiedziałem że po meczu.... :roll:

hahahah.... Powiedziałeś, że po meczu, bo dobrze wiedziałeś, ze Cie psy eskortują do autobusu....

Awatar użytkownika
PrImACeR
Amator

Postautor: PrImACeR » 25 stycznia 2009, 14:17

czuken pisze:
daj mi tu mojego posta na forum w ktorym pisze o tym ze jak przyjedziemy to was roz**biemy...

Nie rozumiem o co chodzi.I skoncz juz,jak ty wygladasz,skoncz sie napinac . . .

Szkoda że nie rozumiesz, bo mi ta osoba tak powiedziała że ja pisałem na forum, ze jak przyjedzie Orzeł to was obijemy,l przynajmniej on mi tak powiedzla. Czukan a jak Ty masz jakiś problem to nie rozumie czemu do mnie nei podszedłes jak wchodzilismy na hale tlyko stales z kolegami i sie na mnie gapiłes. i koniec juz bo nie mam zamiaru zasmiecac tematu...
Obrazek

Tak Mówisz?!

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 25 stycznia 2009, 14:21

Sorry nie podszedlem, bo jak Cie zobaczylem i przypominianlo mi sie co piszesz to myslalem ze to zart, iz taki dzieciak tak sie napina. Kobiet i dzieci sie nie bije.

P.S.z ameryki przyjechales? na trapezie tez zimno, ze w kapturze wjechales? :lol:

Awatar użytkownika
PrImACeR
Amator

Postautor: PrImACeR » 25 stycznia 2009, 14:24

czuken pisze:Sorry nie podszedlem, bo jak Cie zobaczylem i przypominianlo mi sie co piszesz to myslalem ze to zart, iz taki dzieciak tak sie napina. Kobiet i dzieci sie nie bije.

P.S.z ameryki przyjechales? na trapezie tez zimno, ze w kapturze wjechales? :lol:

Nie bałem sie że mnie rozpoznasz i pobijesz... A nie wie o co Ci chodzi bo większy to odemnie chyba nie jestes... A dzieckiem jesteś póki żyją twoi rodzice więc :lol: ? I też już może skończ bo twoje tłumaczenie śmieszne jest...

p.s. z a ta ameryka to jzu w ogole nie wie o co chodzi...
Obrazek

Tak Mówisz?!

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 25 stycznia 2009, 14:47

STOP przemocy!!!

Wymieńcie się numerami i zalatwcie sprawę poza terminem rozgrywania spotkań. Bo jak zwykle dużo pierd.... na internecie i jedni drugim zarzuty robią, że Ci chcieli solówki, ci nie chcieli, albo chcieli ale po meczu, wiedząc że i tak nic nie będzie bo eskorta policji.

Jakby obie strony były takie mądre na hali jak teraz to powinny tam krzesła latać,ochrona fruwać itp no ale lepiej wklepać w klawiaturę kilka słów pod adresem rywala to nie odda i konsekwencji nie będzie. :lol: :D

Koniec zabawy! Zamykam.

STOP przemocy!!! :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Wróć do „Kibice”