Wiślackie trybuny

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Re: Wiślackie trybuny

Postautor: Marco » 12 grudnia 2009, 22:26

Crvena - Spartak Subotica 5:2 :mrgreen:

no weapons, no knifes - not today :lol:

Trzeci raz w Serbii i nadal pod wrazeniem. Belgrad jest nasz!
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 13 grudnia 2009, 01:05

Cytat zapowiadajacy bardzo ciekawy opis wyjazdu (Pecs - Belgrad) ktory ukaze sie po niedzieli w tym temacie, gdyz czesc z nas udala sie po meczu na dlugi weekend do stolicy Serbii ogladac Delije swietujacych 20 lecie swojego powstania.

Tak przy okazji, zdjęcie przedstawiające dwadzieścia lat działalności Bohaterów.
http://www.youtube.com/watch?v=0Jmb3KxX7ac&feature=sub
Obrazek
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 17 grudnia 2009, 12:53

Wisła Kraków - Lille

KibiceWislyTV
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 17 grudnia 2009, 21:54

Cytat zapowiadajacy bardzo ciekawy opis wyjazdu (Pecs - Belgrad) ktory ukaze sie po niedzieli w tym temacie, gdyz czesc z nas udala sie po meczu na dlugi weekend do stolicy Serbii ogladac Delije swietujacych 20 lecie swojego powstania.
Po której niedzieli:) Chętnie bym już przeczytał.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 17 grudnia 2009, 22:02

Nie będziemy wyprzedzać faktów - uznaliśmy że owy artykuł ukaże się w najnowszym numerze FORZA WISŁA, stąd też potrwa to jeszcze trochę ... ale napewno zeskanujemy cały artykuł :)

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 18 grudnia 2009, 11:22

Marco moze były miedzy nami niesnaski ale dla mnie jestescie najlepsi. Wielkrotnie pisałem ze Wasz doping to ogromny szacunek! Chciałbym aby za pare lat mógł pisac o toruńskim dopingu i wklejac foty z meczu w którym nie widac pare osób ale 50-70 osób bawiacych sie na meczu.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

HyperAZS
Nowy na forum

Postautor: HyperAZS » 18 grudnia 2009, 12:52

hermes46 pisze:Marco moze były miedzy nami niesnaski ale dla mnie jestescie najlepsi. Wielkrotnie pisałem ze Wasz doping to ogromny szacunek! Chciałbym aby za pare lat mógł pisac o toruńskim dopingu i wklejac foty z meczu w którym nie widac pare osób ale 50-70 osób bawiacych sie na meczu.

He he, nie ma jak to lizanie dupy :mrgreen:
Oj Hermes lamusie, szkoda ze jutro ,, pracujesz" :lol:

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 18 grudnia 2009, 14:58

HyperAZS pisze:
hermes46 pisze:Marco moze były miedzy nami niesnaski ale dla mnie jestescie najlepsi. Wielkrotnie pisałem ze Wasz doping to ogromny szacunek! Chciałbym aby za pare lat mógł pisac o toruńskim dopingu i wklejac foty z meczu w którym nie widac pare osób ale 50-70 osób bawiacych sie na meczu.

co ten wpis wnosi do dyskusji o Wiślackich trybunach?!

klasą jest zachować się tak, jak hermes w swoim wpisie. to coś, na co co poniektórych nie będzie stać nigdy. Przyznać klasę człowiekowi, z którym nie zawsze miało się po drodze. mam nadzieję, że zrozumiałeś/łaś za pierwszym razem, bo kontynuować mi się nie chce.

odnośnie dopingu na Wiśle - byłem przy R22 pare razy, ale jeszcze niestety nie miałem okazji poczuć tej niesamowitej wiślackiej atmosfery. może następnym razem ;-)

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 18 grudnia 2009, 18:46

HyperAZS pisze:

bujaj sie "JANUSZU"
Komu ty lizesz d... nie bede pisał! Kim jestes zeby wklejac grafik mojej pracy? Co myslisz (sorry Ty nie myslisz!) ze wolałbym obejrzec mecz niz siedziec w robocie!!!
Boli Cie ze w torbie mam Twój AZS-ik? P. dostałes bana wiec znalazłes sobie nowe konto, oj Ciebie taki chojrak! Kuba na szacunek trzeba zasłuzyć! Tak jak dla Orzełka mam szacunek za skuteczna walke o swoje racje!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

p..
Amator

Postautor: p.. » 18 grudnia 2009, 18:58

Za jakiegoś tam chojraka się nie uważam, lecz ty czasami pomyśl i przyhamuj piętą. Bo jak ty to tam mówisz o koalicji Gorzowa i Leszna z policją. To ty będziesz musiał zaczerpnąć takowej pomocy u panów w niebieskich mundurach.

HyperAZS
Nowy na forum

Postautor: HyperAZS » 18 grudnia 2009, 19:44

Kuba pisze:
HyperAZS pisze:

co ten wpis wnosi do dyskusji o Wiślackich trybunach?!

klasą jest zachować się tak, jak hermes w swoim wpisie. to coś, na co co poniektórych nie będzie stać nigdy. Przyznać klasę człowiekowi, z którym nie zawsze miało się po drodze. mam nadzieję, że zrozumiałeś/łaś za pierwszym razem, bo kontynuować mi się nie chce.

odnośnie dopingu na Wiśle - byłem przy R22 pare razy, ale jeszcze niestety nie miałem okazji poczuć tej niesamowitej wiślackiej atmosfery. może następnym razem ;-)

Uwazaj bo się popłacze :mrgreen:
Co do Hermesa to pewnie na meczu w Gorzowie tez nie byl bo brudas mial nocny dyzur w night clubie :lol: Gorzów to moze nie hooligani w przeciwienstwie do Patykowskiego jego kumpli z CCC hools Polkowice, ale na takiego Hermesa w brylach z pewnoscia jedena z nas wystarczy 8)

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 18 grudnia 2009, 19:54

Ogarnijcie juz: Marek i HyperAZS, Hermes jest jaki jest i tymi postami tego nie zmienicie, tyle piszac zmierzacie w jego kierunku, poczekajcie na okazje i zrobcie co trzeba skoro Wam ulzy, proste 8) . Pzd Gorzów :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 18 grudnia 2009, 19:56

Hermes i HyperAZS -ostrzeżenia ode mnie.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

p..
Amator

Postautor: p.. » 18 grudnia 2009, 20:01

wlodi9 pisze:Ogarnijcie juz: Marek i HyperAZS, Hermes jest jaki jest i tymi postami tego nie zmienicie, tyle piszac zmierzacie w jego kierunku, poczekajcie na okazje i zrobcie co trzeba skoro Wam ulzy, proste 8) . Pzd Gorzów :wink:

Zrobię to tylko dla Ciebie...

To ostatni mój post w tym temacie. macie coś do mnie to zapraszam na priv.

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 18 grudnia 2009, 20:33

Zróbcie sobie ustawkę. Po 30 bez sprzętu, może wtedy zejdzie wam ciśnienie z prącia i nie będzie wpieprzać się ze swoją żałosną napinką wszędzie.

Kuba, właśnie to jest na razie nasz największy problem, brak przewidywalności. W tym sezonie akurat rozkręcamy się z meczu na mecz i poniżej 100 w młynie nie schodzimy, ale w poprzednich sezonach różnie to bywało. Niestety, jest to też wypadkową wielu czynników, a jak wiadomo nie na wszystko mamy wpływ (mamy też inne sekcje które potrzebują wsparcia i takie tam, nie zawsze dane nam jest się porządnie zebrać). Ale życzę i sobie i Tobie żebyś mógł kiedyś obiektywnym okiem ocenić nasz doping, gdy będziemy w dobrej formie ;)
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Wróć do „Kibice”