no weapons, no knifes - not today
Trzeci raz w Serbii i nadal pod wrazeniem. Belgrad jest nasz!
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Cytat zapowiadajacy bardzo ciekawy opis wyjazdu (Pecs - Belgrad) ktory ukaze sie po niedzieli w tym temacie, gdyz czesc z nas udala sie po meczu na dlugi weekend do stolicy Serbii ogladac Delije swietujacych 20 lecie swojego powstania.

Po której niedzieli:) Chętnie bym już przeczytał.Cytat zapowiadajacy bardzo ciekawy opis wyjazdu (Pecs - Belgrad) ktory ukaze sie po niedzieli w tym temacie, gdyz czesc z nas udala sie po meczu na dlugi weekend do stolicy Serbii ogladac Delije swietujacych 20 lecie swojego powstania.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:Marco moze były miedzy nami niesnaski ale dla mnie jestescie najlepsi. Wielkrotnie pisałem ze Wasz doping to ogromny szacunek! Chciałbym aby za pare lat mógł pisac o toruńskim dopingu i wklejac foty z meczu w którym nie widac pare osób ale 50-70 osób bawiacych sie na meczu.
HyperAZS pisze:hermes46 pisze:Marco moze były miedzy nami niesnaski ale dla mnie jestescie najlepsi. Wielkrotnie pisałem ze Wasz doping to ogromny szacunek! Chciałbym aby za pare lat mógł pisac o toruńskim dopingu i wklejac foty z meczu w którym nie widac pare osób ale 50-70 osób bawiacych sie na meczu.
He he, nie ma jak to lizanie dupy![]()
Oj Hermes lamusie, szkoda ze jutro ,, pracujesz"
HyperAZS pisze:hermes46 pisze:Marco moze były miedzy nami niesnaski ale dla mnie jestescie najlepsi. Wielkrotnie pisałem ze Wasz doping to ogromny szacunek! Chciałbym aby za pare lat mógł pisac o toruńskim dopingu i wklejac foty z meczu w którym nie widac pare osób ale 50-70 osób bawiacych sie na meczu.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Kuba pisze:HyperAZS pisze:hermes46 pisze:Marco moze były miedzy nami niesnaski ale dla mnie jestescie najlepsi. Wielkrotnie pisałem ze Wasz doping to ogromny szacunek! Chciałbym aby za pare lat mógł pisac o toruńskim dopingu i wklejac foty z meczu w którym nie widac pare osób ale 50-70 osób bawiacych sie na meczu.
co ten wpis wnosi do dyskusji o Wiślackich trybunach?!
klasą jest zachować się tak, jak hermes w swoim wpisie. to coś, na co co poniektórych nie będzie stać nigdy. Przyznać klasę człowiekowi, z którym nie zawsze miało się po drodze. mam nadzieję, że zrozumiałeś/łaś za pierwszym razem, bo kontynuować mi się nie chce.
odnośnie dopingu na Wiśle - byłem przy R22 pare razy, ale jeszcze niestety nie miałem okazji poczuć tej niesamowitej wiślackiej atmosfery. może następnym razem
wlodi9 pisze:Ogarnijcie juz: Marek i HyperAZS, Hermes jest jaki jest i tymi postami tego nie zmienicie, tyle piszac zmierzacie w jego kierunku, poczekajcie na okazje i zrobcie co trzeba skoro Wam ulzy, proste. Pzd Gorzów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości