13 kolejka: CCC Polkowice - TS Wisła Kraków

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 07 stycznia 2007, 21:40

SEP-CE pisze:ja już się w tym wszystkim pogubiłem. Ja tam do Wisły nic nie mam i glupio mi że np. jak pojhade na wyjazd do Krakowa to moge po mordzie dostac za jeden glupi wybryk.

jestemsy rozsadnymi ludzmi niz wasz kolega.

Narazie nie "skaczecie"jak Lotos :))
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 07 stycznia 2007, 21:40

co do tego co napisał Jasny. Ja kibicem w piłce nożenj jestem Legii a wiadomo że dwa kluby Legii i Wisły nie są swymi przyjaciółmi, a jakos sympatii na boisku nie przenosze na hale!! to są dwa różne sptry i kibice powinni wrezcie zacząc je odróżniac bo piła nożna nie może dyktowac warunków innym sportom a dokładniej ich kibicom !!

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 07 stycznia 2007, 21:42

Wisła nie odróżnia by my kibicujemy Wiśle Kraków i kropka.

Sporty rozne a ludzie Ci sami. Nie mow mi ze mam zmienic nastawienie ze na pilce antywisla mi bedzie uwlaczac a na koszu mam to tolerowac. bez jaj. Jeden klub jendo kibicowanie.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 07 stycznia 2007, 21:42

Wrzuty na Wisłę? Jakie sokrzykim cos przypominały ale nie jestem w stanie stwierdzic iz tak było, ale wrócą Nasi to powiedzą.

Była piosenke "Jechać z liderem" wiec mogło przypominać inny tekst...

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 07 stycznia 2007, 21:43

Marco widzisz w Polkowicach też są ludzie dobrzy, którzy lubią koszykowke, lubią kibicostwo i nie są niemądrzy :P tylko z każdym da się inaczej a wiadomo ze w kazdym miescie są kozaki i takie które są w internecie twardsze niz poza (nie mam tu nikogo na mysli , podałem tylko ogólnie)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 stycznia 2007, 21:43

Ano niestety tak to bywa z nieodpowiedzialnymi ludźmi. Lat temu kilkanaście tak własnie skończyła zgoda ŁKSu ze Sląskiem kiedy to na meczu Widzewa we Wrocławiu jakiś kolo krzyknął Cała Łódź jude jude jude-młodziez pociągnęla i ...stało się. I co z tego że reszta Śląska nie podpisała się pod tym. Zgoda zerwana i tyle... :?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 07 stycznia 2007, 21:46

Marco nie zrozumiałeś mnie. Każdy ma swój ulubiony (ukochany klub), ja nie pazre czy ktoś z Wisły , Łksu Legii, kazdy jest człowiek , a sport ma rózne dyscypliny ipowinnismy zacząc pzryzwyczajac się do tego !! Górnik Polkowice o ile mi wiadomo nie ma żadnych zgód to więc co ?? Mam nikogo nie lubiec ??

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 07 stycznia 2007, 21:47

MARAS pisze:
BartekO pisze:Maras - mam w dupie co o mnie myślisz bo nie jesteś osobą na której opini mi zależy. Tak się składa, że lubie Wisłe (nie tylko koszykarską) dlatego będe pisał do będę chciał i śmiało stwierdzam - o.d.p.i.e.r.d.o.l się...

Nie podlizuj się Polkowicom :twisted:

PS. A może to Ty jesteś chłopaszkiem ze zdjęcia? :lol: :lol: :lol:

Chłopczyku nie przeginaj, bo co jak co ale ja pouczać moge Ciebie a nie Ty mnie! I nie podlizuje sie Polkowicom tylko gratuluje im zasłużonego zwycięstwa :lol: :lol:

Nie kompromituj się :)

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 07 stycznia 2007, 21:49

SEP-CE ja nie mowie ze nie ma w Polkowicach ludzi niemadrych. Moim zdaniem staramy Wam jak mowicie chcacym cos zaczac robic na koszu CCC przekazac kila rad i zobrazowac sytuacje jakie moga nastąpic poprzez nieodpowiednie zachowania.

Kibcie Wisły ogladali mecz i goscia w mlynie w kosuzlce antywisla?
z jednej storny smieją się z niego ale z drugiej strony zapamietają ze na koszu w Polkowicach są elementy antywislackie.

a sport ma rózne dyscypliny ipowinnismy zacząc pzryzwyczajac się do tego !!

chwila, to ja mam sie inaczej zachowywac na koszu a inaczej na pilce bo tutaj rzucają,a tam kopią mimo ze moj klub to Wisła Kraków.

bedac kibicem Wisły Kraków mam taie same zasady na pilce siatce, koszu judo czy brydżu. To wy musicie zrozumiec ze obrazanie klubu w jakikowiek sposob nie obędzie bez konsekwecji. A argumentem nie moze byc bo to przeciez koszykówka, a nie pilka nozna. Zasady obowiązują takie same. Obrazasz=ponosisz konsekwencje.

Górnik Polkowice o ile mi wiadomo nie ma żadnych zgód to więc co ?? Mam nikogo nie lubiec ??

nie mozesz byc neutralny, ale musisz zwrocic uwage jak druga strona jest do ciebie nastawiona.
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2007, 21:55 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 07 stycznia 2007, 21:53

Polkowicach są elementy antywislackie

Ja bym powiedział, że był ELEMENT ANTYWIŚLACKI, innych napewno nie było CAŁE SZCZĘSCIE 8)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 stycznia 2007, 21:55

Ja dodam tylko skromnie, że nikt kibicom z Polkowic nie zabrania nielubić Wisły czy ŁKSu czy kogoś tam. Nikt tez nie zabrania Wam nosic koszulek AW. Jednak w takiej sytuacji musicie się liczyć z reakcją jak mniemam niezbyt miłą, ze ktos kiedyś zrobi am na hali wjazd na sektor z kolegą Bodziem lub co gorsza kiedys tam bus z kibicami z Polkowic trafi na jakieś przeszkody na drodze w postaci stojącego w poprzek samochodu... To co mówię to nie jest straszenie czy jakies tam groźby. Po prostu trzeba wiedziec z kim na co można sobie pozwolić. Ja nigdy nie pozwoliłbym sobie na włożenie koszulki AW.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 07 stycznia 2007, 21:56

dorzucam się do slów gindy. Dobrze to zauważył !! Ja wiem co mi chcesz Marco powiedziec !! ale u nas jest inna filozofia myslenia na temat sportu, bo nikt nie łkączy kibicowania na meczu Górniak i na meczu CCC

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 07 stycznia 2007, 21:57

tyle że ten element to nie pierwszy raz, to już recydywa.

nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, powinniście sobie odpowiedzieć na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie, czy jesteście już na tyle mocni aby robić sobie kosy ?

jeżeli odpowiedź brzmi tak to lajtowo, zapraszamy zorganizowaną grupe do Krakowa, w barwach AW czy w czym tam chcecie.

jeżeli odpowiedź brzmi nie, to powinniście zrobić porządek w swoich szergach aby móc spokojnie rozwijać się kibicowsko, czego wam napewno życze.

jestem przekonany że w Polkowicach nie brakuje ludzie rozsądnych, napewno do takich należy Kuba, Brzydki, Ginda, jednak chociażby przykład który przytoczył Mikey powinien wam uświadomić, że kibice rzadko traktowania się jako jednostki, a najczęściej jakos spójna grupa ludzi, i w świecie kibicowskim stosuje się odpowiedzialność grupową - wyciągnijcie z tego wnioski na przyszłość
:roll:
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 07 stycznia 2007, 21:59

hehehe dobre początki :P:P:P my tu chcemy dobrze, fajnie a tu nagle napinka na nas , znaczy moze nie napinka ale pzrestroga :P ale powiem wam szczezre że ja go nie widzialem w tej koszulce !

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 07 stycznia 2007, 22:00

Ty nie, a cała Polska tak.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Wróć do „Kibice”