Mecze o 3 miejsce: MKS Orzeł - AZS PWSZ Gorzów

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 26 kwietnia 2007, 12:43

No to teraz czas na kibiców z Gorzowa aby pokazali się jak z najlepszej strony. Z niecierpliwością czekam na fotki, filmiki, relację z atmosfery na hali.

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 26 kwietnia 2007, 19:59

Oglądałem II połowę meczu i muszę powiedzieć, że AZS:
+w TV był głośniejszy(nie wiem jak w realu)od nas
-mimo korzystnego wyniku mieli przestoje
+z oprawy baloniada w barwach AZSu GW

My(Orzeł)-
+widać było, że chłopaki przyjechali się bawići chyba im to wyszło mimo nie korzystnego wyniku
+brak przestojów
-w tv wyglądało jak by nie mieli powera
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Frist
Nowy na forum

Postautor: Frist » 26 kwietnia 2007, 20:03

ginda pisze:Oglądałem II połowę meczu i muszę powiedzieć, że AZS:
+w TV był głośniejszy(nie wiem jak w realu)od nas
-mimo korzystnego wyniku mieli przestoje
+z oprawy baloniada w barwach AZSu GW

My(Orzeł)-
+widać było, że chłopaki przyjechali się bawići chyba im to wyszło mimo nie korzystnego wyniku
+brak przestojów
-w tv wyglądało jak by nie mieli powera

co do 1 no to oj watpie ze AZS byl glosniej mieli duze przestoje

a co do Was to w 2 polowie troche opadliscie sil ale i tak duzy plus dla was za doping
Stilon

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 26 kwietnia 2007, 20:06

Mecz pod wzgledem kibicowskim bardzo pozytywnie...obie ekipy jak dla mnie na wielki + a nawet ++ :D ...co do oprawy to dodam jeszcze konfetti z obu stron i serpentyny z strony Polkowic...pod wzgledem kibicowskim chyba najlepszy mecz w Gowrzowie w tym sezonie...gratuluje Orlowi i oczywiscie gratuluje AZS-owi pieknego przedstawienia

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Fileep_ZKS
Nowy na forum

Postautor: Fileep_ZKS » 26 kwietnia 2007, 20:39

Znowu bedzie że Stilon sie wcina ale dobra :lol: Jak dla mnie dopingowo remis ze wskazaniem na Orła, pierwsza połowa naprawde świetna, biorąc pod uwage też wynik to wielkie brawa, AZS doping raczej zrywami Orzeł jechał bez względu na wynik. A jeszcze pytanie do Polkowiczan jak to w koncu u was z tym CCC bo dzisiaj z 3 razy to było słychac?

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 26 kwietnia 2007, 21:20

Fileep_ZKS pisze:Znowu bedzie że Stilon sie wcina ale dobra :lol: Jak dla mnie dopingowo remis ze wskazaniem na Orła, pierwsza połowa naprawde świetna, biorąc pod uwage też wynik to wielkie brawa, AZS doping raczej zrywami Orzeł jechał bez względu na wynik.

Uczciwie rzecz biorąc szczera prawda
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 26 kwietnia 2007, 22:08

no to może teraz ja...

z naszej strony "mała inwazja" ;-) Dwa busy, kilka osobówek - cały sektor, plus krzesełka z boku (jeden rząd) to ludzie z Polkowic. Doping na dobrej korbie przez dłuższą część meczu. Jak ktoś napisał - końcówka to już opadanie z sił, ale szybkie mobilizacje i doping "wraca do normy". Z naszej strony na początku konfetti, na koncu serpentyny. Dla Gorzowa plus za baloniade. Konfetti przegapiłem, ale wiem, że chłopaki mieli 8) Hala taka jaką zapamietałem - b. żywiołowa i fajnie reagujaca na punkty dla AZSu. niestety naszym zawodniczkom nie udało się jej uciszyć. Sama to zrobiła prowadząc już ponad 20 punktami... Jutro wracamy i trudno powiedzieć jak prezentował się będzie doping dzień po dniu, bo moje gardło czuje jeszcze weekend, a juz mu "poprawiłem" dziś :lol: - dajemy z siebie jak zawsze 110% i wierzymy że brązowe krążki odjadą jutro razem z nami :!:

"Ten medal jest nasz, ten medal do nas należy..."

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gorzowianin
Nowy na forum

Postautor: Gorzowianin » 26 kwietnia 2007, 22:22

Teraz ja napisze coś na gorąco :) Byłem na meczu i podobało mi się wejście kibiców Orła. Mecz lada chwila, "sektor" wyznaczony dla gości pusty a tu bocznym wejściem wjeżdzają kibice z "Jesteśmy zawsze tam..." na całą hale :) To mi się podobało i macie plus odemnie. Jak tak skakaliście po tej trybunie to myslałem, że się zawali więc jutro troche spokojniej :P Ze wszystkich ekip które przyjechały w tym sezonie do Gorzowa najlepiej oceniam właśnie chłopaków z Polkowic. Wogóle fajny repertuar :) Kibice z Gorzowa coraz lepiej jednak widać różnice miezy kibicami Orła z "nami" - u nas jedynie "Literka A... litera Z" albo "AZS... Gorzów" - troche mało tego, Orzeł bawił się na tym meczu i to było fajne ;) Pozdro dla Was.

Elen - jeśli chcesz napisać coś w stylu "zapraszam do nas a potem komentuj" to odrazu Ci mówie, że mam to w dupie i nie chce nic zmieniać poprostu obiektywnie oceniałem kibiców obu drużyn i znacznie lepiej wypadły Polkowice bo w młynie AZS 60% to dzieci przez mutacją przez co głos wydobywający się z młyna jest zupełnie odmienny.

Pozdro

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 26 kwietnia 2007, 22:29

Dla Nas ( mimo, że mnie tam nie było, ale zaliczyłem wszystkie wyjazdy oprócz dzisiejszego meczu ) wynik nie stanowi jakieś tam wagi... na wyjazdach niewątpliwie czujemy się najlepiej, nowe otoczenie, ludzie w 90% sprawdzeni, którzy dają z siebie wszystko...Jedziemy na maxa, jak w Pabianicach, Poznaniu itd... Zabawa i tylko to się tak na prawdę liczy. Nie było ujęcia w tv ;) gdzie Orzeł nie skakał :) klaskał, tańczył itd ;]

P.S. --> Grzesiu :) mam nadzeiję, że pozdrowiłeś ode mnie wszystkich i lambado zatańczyliście ;)
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 26 kwietnia 2007, 22:30

Gorzowiann pisze:Jak tak skakaliście po tej trybunie to myslałem, że się zawali więc jutro troche spokojniej :P

My ogolnie jesteśmy ekipą, która lubi sobie poskakać. w moim subiektywnym odczuciu robimy to nawet częściej niż "ta ekipa co skakała" (czyt. ŁKS) ;-) Jeszcze przed meczem zastanawialem się jak to bedzie, bo dobrze znałem wasze trybuny. a w pamięci mam "usterkę" polkowickiej konstrukcji... na początku meczu jeden z waszych działaczy czy cos podszedł i poprosił, żeby nie skakać, bo trybuna sie zawali. Nie potrafimy jednak dopingowac bez tego sympatycznego elementu 8) na szczęście trybuna dała rade - mam nadzieję, że jutro też tak bedzie.

edit. Bodzio, pozdrowienia przekazane, dziekujemy bardzo. a Walczyka zatanczylismy ;-)

tomaszek

Postautor: tomaszek » 27 kwietnia 2007, 07:55

Gorzowiann pisze:Teraz ja napisze coś na gorąco :) Byłem na meczu i podobało mi się wejście kibiców Orła. Mecz lada chwila, "sektor" wyznaczony dla gości pusty a tu bocznym wejściem wjeżdzają kibice z "Jesteśmy zawsze tam..." na całą hale :) To mi się podobało i macie plus odemnie. Jak tak skakaliście po tej trybunie to myslałem, że się zawali więc jutro troche spokojniej :P Ze wszystkich ekip które przyjechały w tym sezonie do Gorzowa najlepiej oceniam właśnie chłopaków z Polkowic. Wogóle fajny repertuar :) Kibice z Gorzowa coraz lepiej jednak widać różnice miezy kibicami Orła z "nami" - u nas jedynie "Literka A... litera Z" albo "AZS... Gorzów" - troche mało tego, Orzeł bawił się na tym meczu i to było fajne ;) Pozdro dla Was.

Elen - jeśli chcesz napisać coś w stylu "zapraszam do nas a potem komentuj" to odrazu Ci mówie, że mam to w dupie i nie chce nic zmieniać poprostu obiektywnie oceniałem kibiców obu drużyn i znacznie lepiej wypadły Polkowice bo w młynie AZS 60% to dzieci przez mutacją przez co głos wydobywający się z młyna jest zupełnie odmienny.

Pozdro

To może nie Elen skomentuje tylko ja. Skoro nie podobają Ci sie dzieci w naszym sektorze to moze byś się przyłączył. Nikt nie każe Ci sie przesiadac. Siedz na dupie w swoim miejscu i tam rozkręć doping a nie krytykujesz. Owszem moze nie był doping w naszym wykonaniu rewelacyjny ale w przeciwieństwie do takich jak ty to my sie staramy!!!

Barti
Żak

Postautor: Barti » 27 kwietnia 2007, 08:34

Brawo, brawo, brawo i ........ jeszcze raz brawo dla kibiców Orła za frekfencję i ciągły doping, mimo tak niekorzystnego wyniku. Pozostaje jedynie współczuć, że Wasze dziewczyny nie dostosowały gry do Waszego poziomu kibicowania, ale to z kolei przyblizyło Nas do 5 meczu w Polkowicach :D Byliście najlepiej dopingującą grupą kibiców, jaką gościliśmy w tym sezonie i tu dla Was DUUUUUUŻY plus.
Do gorzowskiego KK też nie ma co mieć zastrzeżeń, bo pokazali, że jak się sprężą to potrafią nie mało. Jedyne zastrzeżenia, jakie się pojawiają to te, że były przestoje. Fakt były, ale nie przesadzajmy, że aż tak duże.
Jeszcze tylko piątkowy mecz u Nas ( mam nadzieją, że zarówno kibice jak i koszykarki :D obu ekip utrzymają ten sam poziom co w czwartek ) i w poniedziałek śmigamy po "wisiory" do Polkowic. Pozostaje jedynie mieć nadzieję, że do Polkowic pojedzie Nas ZDECYDOWANIE więcej niż w poprzednią niedzielę :)

Z radością mogę także stwierdzić, że rośnie nowy kibic gorzowskiego AZS-u, ma 5 lat i cieńki głosik, ale póki co nadrabia klaskaniem i śpiewaniem :D :
+ śpiewa i klaska cały mecz, bez przestojów
+ większość część meczu zamiast na parkiet, patrzył na KK i próbował klaskać tak samo jak oni
+ co chwilę pytał się co KK teraz śpiewa
ale jest także minus :(
- dalej ma stracha przed bębnem i tego, że mogą go w tłumie podeptać
Nie pozostaje więc mi nic innego jak kupić duzy bęben i niech się z nim oswaja w domu, najwyżej będę codziennie gościł w domu dzielnicowego.

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 27 kwietnia 2007, 08:48

Gorzowiann pisze:Elen - jeśli chcesz napisać coś w stylu "zapraszam do nas a potem komentuj" to odrazu Ci mówie, że mam to w dupie i nie chce nic zmieniać poprostu obiektywnie oceniałem kibiców obu drużyn i znacznie lepiej wypadły Polkowice bo w młynie AZS 60% to dzieci przez mutacją przez co głos wydobywający się z młyna jest zupełnie odmienny.

Pozdro

Człowieku w du**e mam twoje personalne wycieczki czy do mnie czy do całego KK. Nie tobie ma sie podobać. Dla mnie i chyba nie tylko ważniejsze jest że podoba sie koszykarkom, dla nich kibicujemy a nie dla ciebie czy innych osób zgromadzonych na hali. To nie jest konkurs dopingu.

Rzeczywiście Orzeł zaprezentował sie bardzo dobrze, o czy juz pisałem, ale nie uważam zeby nasz doping był taki zły. Jest kilka osób stara się i chwała im za to!
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Barti
Żak

Postautor: Barti » 27 kwietnia 2007, 11:20

Gorzowiann, w du**e to powinien Cie mieć cały KK i tak pewnie jest.
Twoja, jak to napisałeś obiektywna ocena mogła zostać odebrana, jako ironiczna ze względu na Twoje wyliczanki typu :"trochę tego mało". Nie Tobie oceniać czy było mało, czy nie. Masz to w du**e, to także w swojej du**e zachowaj komentarze. "Krowa, która duzo ryczy......" i tak jest właśnie z Tobą. Nie uczestniczysz w tym co robią, wieć się nie wpie****** w to. A jak chcesz żeby było więcej, to przyjdź dołóż swoją cegiełkę i daj propozycję chłopakom, oni są otwarci na każdą nową rzecz, która ma pomóc Naszym dziewczynom.
Ostatni punkt Twojej wypowiedzi dotyczący "dzieci przed mutacją" powiem szczerze, że mnie lekko poku*****. "Te dzieci przed mutacja" przynajmniej pokazują, że mają jaja. Jak chcesz, żeby było więcej niskich głosów, to się przyłącz i będzie nie 60% dzieci, a np. 58%, lub mniej bo za Tobą może przyjdzie ktoś jeszcze. I powiem szczerze, że mnie to wali, czy ktoś będzie piał jak Pavarotti, czy piszczał jak wykastrowany kot; liczy się to, że każdy z nich dokłada sie do tego, po prostu chce i słyszą to dziewczyny. A jak nie masz na tyle jaj, żeby przyjść i pokazać, że umiesz też krzyknąć ( bo do komentowania i wyśmiewania się to jesteś pierwszy ) to nie zabieraj głosu. A w domu ściągnij sobie gacie i stań przed lustrem i sprawdź czy zamiast jaj i kiełbaski nie masz czasem kreski.

Tyle ode mnie.

Szacuneczek dla wszystkich z gorzowskiego KK i pozostałych kibiców, którzy nie uczestniczą w tym co robi KK, ale przynajmniej nie krytykują.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 27 kwietnia 2007, 11:25

dysponuje jednym niepełnym zdjeciem naszej ekipy z wczoraj. Moze ktoś ma - niech wstawi ;-)

Obrazek

Wróć do „Kibice”