Co do naszej propozycji - my jeżdżąc po Polsce już wiele przeszliśmy o czym tutaj nie było pisane i nikt z tego powodu nie płacze tylko dalej robi swoje - tylko Wy się musicie spinać w sieci...
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
zancia_a pisze:No ale chyba jakąś historyczną nazwę klubu macie...
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
energa pisze:do Marcinek kto tutaj kozaczył u Was jak byl mecz pomiedzy Liderem a Energa ustawka po 3 ?hhhaaaahah
innnym kibiccom koszykowki w Polsce na prawde to sie spodobało to byla kompromitacja
hermes46 pisze:zancia_a pisze:No ale chyba jakąś historyczną nazwę klubu macie...
tak maja ...Spójnia Gdańsk. Pamietasz taki klub???
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
zancia_a pisze:Ty może i pamiętasz, ja nie. Ale kibic powinien szanować historię i tradycję klubu a nie sponsora.
Ale co jak wy i tak tego nie zrozumiecie, bo wasza kumatość aż poraża. Tylko co zrobicie jak sponsor odejdzie?
Nie mam już zamiaru wchodzić z Tobą w polemikę bo widzę, że spinacie się do wszystkiego. Nic już napisać nie można
Elo
matrix pisze:Powracając do derbowego spotkania....
Mecze pomiędzy oba zespołami od lat wywołują gorącą atmosferę. Kibice Energi stworzyli wspaniały doping, który zapewne bardzo pomógł toruńskim zawodniczkom. Jednak nie bardzo wykazali się znajomością topografii. Na chóralne zapytania krewkich kibiców "Katarzynek"..."Gdzie jest Bydgoszcz???"
Odpowiadam: Nasze miasto znajduje się 40 km na zachód od Torunia
http://www.basket25.pl
PS. Myślę, że toruńscy kibice wiedzą, gdzie leży Bydgoszcz, ale w drażniących autora słowach chodziło im oczywiście przede wszystkim o rywalizację sportową. Czyżby tego nie kumał albo udaje, że nie kuma
Widzę,że to ulubiona przyśpiewka toruńskich hoolsówByło już gdzie jest Widzew?, gdzie jest Gorzów?, przyszedł czas na Bydgoszcz
desix pisze:Widzę,że to ulubiona przyśpiewka toruńskich hoolsówByło już gdzie jest Widzew?, gdzie jest Gorzów?, przyszedł czas na Bydgoszcz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość