13 kolejka: CCC Polkowice - TS Wisła Kraków
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
mądre mądre ale... widzisz Liq
czyli co Kuba, Ginda osoby, które są w to zaangażowane mają tracić na wizerunku tylko przeze mnie, że sobie ubrałem koszulkę AW? to jednak chore bo powinnienem być trakotwany jako jeden osobnik...
z drugiej strony jeżeli macie się nienawidzić z Polkowicami to mi to rybka, ja tam płakać nie będę jak sobię usiądę po drugiej strony sali i będę oglądał widowisko sportowe.
Niewątpliwie nadal będę nie lubiał Wisły, czy mam jej antykoszulkę na sobie czy też jej nie mam...
P.S. Co jest najlepsze
:D ? gdybym dzisiaj pojawił się w koszulcę Legii to nikt nie zwróciłby na to uwagi a tak to czekaliście w tv
tylko na mnie ;]
czyli co Kuba, Ginda osoby, które są w to zaangażowane mają tracić na wizerunku tylko przeze mnie, że sobie ubrałem koszulkę AW? to jednak chore bo powinnienem być trakotwany jako jeden osobnik...
z drugiej strony jeżeli macie się nienawidzić z Polkowicami to mi to rybka, ja tam płakać nie będę jak sobię usiądę po drugiej strony sali i będę oglądał widowisko sportowe.
Niewątpliwie nadal będę nie lubiał Wisły, czy mam jej antykoszulkę na sobie czy też jej nie mam...
P.S. Co jest najlepsze
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
SEP-CE pisze:dorzucam się do slów gindy. Dobrze to zauważył !! Ja wiem co mi chcesz Marco powiedziec !! ale u nas jest inna filozofia myslenia na temat sportu, bo nikt nie łkączy kibicowania na meczu Górniak i na meczu CCC
no wlasnie nie łączy, to jakim cudem antywisla gosci w mlynie CCC Polkowice?? i czy to ne jest łączenie? jesli o tym nie wiecie to was informujemy byscie zrobili z tym porządek i bylo tak jak mówicie. "Nie łączymy piłki z koszem."
Jesli mowicie o tkaich zasadach na koszu to trzeba je stosować. a nie wymagac od nas rozrozniania pilki od kosza, bo taka jest filozofia a jednoczesnie pojawia sie element przeczący tej filozofii.
Bodzio nie pochebiaj sobie

WislaLive.pl
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Bodzio pisze:mądre mądre ale... widzisz Liq
Liq to do mnie koledzy mogą mówić, Ty się nie spoufalaj.
Bodzio pisze:czyli co Kuba, Ginda osoby, które są w to zaangażowane mają tracić na wizerunku tylko przeze mnie, że sobie ubrałem koszulkę AW? to jednak chore bo powinnienem być trakotwany jako jeden osobnik...
Nie Kuba, nie Ginda, tylko kibice Orła Polkowice.
Bodzio pisze:z drugiej strony jeżeli macie się nienawidzić z Polkowicami to mi to rybka
żałosne, tymbardziej powinni z Tobą zrobić porządek.
Bodzio pisze: a tak to czekaliście w tvtylko na mnie ;]
ja tam mecz oglądałem pewnie jak i większość, a że się napatoczyłeś ze swoim ryjem gimnazjalisty do kamery to już Twój pech.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
do SEP-CE ... kurde najbardziej wypowiadasz się w sferze kibiców a jednak w tym młynie nie było, więc również tu jest coś nie tak...
do Liquidor
--> nie miałem zamiaru tego robic, porpostu masz długi nick
do ogółu
czyli co jeżeli ja "nie odedję" z młynu Orła to reszta grupy ma się was bać bo nas nie bedziecie lubić ? w sumie CCC Polkowice za długo czekało na doping, na który zasługuję więc nie miałbym z tym problemu... bo wiadomo, że tu nie chodzi o koszulkę AW tylko oto co myśle o klubie z Krakowa, Brzegu itd
do Liquidor
--> nie miałem zamiaru tego robic, porpostu masz długi nick
do ogółu
czyli co jeżeli ja "nie odedję" z młynu Orła to reszta grupy ma się was bać bo nas nie bedziecie lubić ? w sumie CCC Polkowice za długo czekało na doping, na który zasługuję więc nie miałbym z tym problemu... bo wiadomo, że tu nie chodzi o koszulkę AW tylko oto co myśle o klubie z Krakowa, Brzegu itd
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Tak sobie czytam tą całą dyskusję i tak sobie czaszkuję.
Po pierwsze, bardzo pozytwnie się zaskoczyłem oglądając ten mecz w tv i słysząc doping w polkowickiej hali!! Szczerze mówiąc, przed rozpoczęciem meczu zastanawiałem się czy nie wyłączyć foni w telewizorze. Cóż, perspektywa słuchania ciągłego walenia w bębny nie bardzo mi się uśmiechała, tym bardziej że jeszcze mnie bania boli po wczorajszym piciu
A tu proszę, miłe zaskoczenie.....
No i teraz druga sprawa dotycząca internetowej napinki dzieciaczków takich jak Bodzio i Jasny.
Bardzo dobrze że w Polkowicach coś się zaczyna dziać, że powstaje jakiś tam młynek, ale uważam że ktoś kumaty powinien nieco przytemperować wybryki tych dwóch małolatów a jeśli to nie pomoże to najwyczajniej ich wywalić z młyna!!! Jak już ktoś pisał.... postępowanie jednostek rzutuje na całą grupę..... no chyba że chcecie od samego początku swojej działalności iść na pełen żywioł i grabić sobie u innych kibiców w Polsce
Jeśli tak to proszę bardzo, Wasza sprawa. Mam tylko nadzieję że wówczas tych dwóch internetowych napinaczy będzie jeździło na wyjazdy i stało że tak powiem w pierwszym rzędzie a reszta kibiców z Polkowic nie będzie zdziwiona gdy podczas jakiegoś wyjazdu ktoś ich trafi!!
Wybór należy do Was.
Po pierwsze, bardzo pozytwnie się zaskoczyłem oglądając ten mecz w tv i słysząc doping w polkowickiej hali!! Szczerze mówiąc, przed rozpoczęciem meczu zastanawiałem się czy nie wyłączyć foni w telewizorze. Cóż, perspektywa słuchania ciągłego walenia w bębny nie bardzo mi się uśmiechała, tym bardziej że jeszcze mnie bania boli po wczorajszym piciu
No i teraz druga sprawa dotycząca internetowej napinki dzieciaczków takich jak Bodzio i Jasny.
Bardzo dobrze że w Polkowicach coś się zaczyna dziać, że powstaje jakiś tam młynek, ale uważam że ktoś kumaty powinien nieco przytemperować wybryki tych dwóch małolatów a jeśli to nie pomoże to najwyczajniej ich wywalić z młyna!!! Jak już ktoś pisał.... postępowanie jednostek rzutuje na całą grupę..... no chyba że chcecie od samego początku swojej działalności iść na pełen żywioł i grabić sobie u innych kibiców w Polsce
Wybór należy do Was.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
no myśle chłopaku (Bodzio) że już się dostatecznie wylansowałeś (pomijając że chyba dalej nie kminisz o co tu chodzi), tylko pamiętaj że kariera może być krótka i wyboista.
Kibicom Orła Polkowice swoje zdanie na temat ichniejszej dalszej egzystencji wypowiedziałem, co dalej z tym wszystkim zrobią to juz tylko i wyłącznie wasza sprawa.
Kibicom Orła Polkowice swoje zdanie na temat ichniejszej dalszej egzystencji wypowiedziałem, co dalej z tym wszystkim zrobią to juz tylko i wyłącznie wasza sprawa.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Bodzio pisze: bo wiadomo, że tu nie chodzi o koszulkę AW tylko oto co myśle o klubie z Krakowa, Brzegu itd
tu chodzi o calokształt twojego podejscia do Wisly tego ze jej nie lubisz, nienawidzisz (wybierz sobie) oraz ta twoja koszulka ktora wyraza pewne poglady. Moze dla ciebie nic nie znaczy, ale sa tacy dla ktorych znaczy i wypadaloby wziąść to pod uwagę.
I kilka zdan do kibiców z Polkowic, bo widzę że z tej dyskusji wyjawia sie opis ze juz macie prze....gwizdane
Jesli chcecie stworzyć pewien rodzaju ruch kibicowski w Polkowicach na meczach kosza, nie majacego nic wspolnego z Gornikiem Polkowice i innymi osciennymi klubami pilkarskimi to zadbajcie o to by nie dawać argumentów do odmiennego traktowania niz chcecie.
Dobrze wszyscy wiecie na jakich kibiców kreowała się pewna grupa kibiców Lotosu. MIli uprzejmi, wzór do nasladowania. Coz bufonada i "j... Wisłę" zmienilo zupelnie nastawienie Wisły do tych ludzi. Wiec uczcie sie na cudzych bledach ,a nie na swoich.

WislaLive.pl