13 kolejka: CCC Polkowice - TS Wisła Kraków

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 07 stycznia 2007, 22:02

wiem wiem ale to byl juz błąd osób, które były obok, że pozwolily na takie cos !!

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 07 stycznia 2007, 22:03

nie stal obok ... gdyz stal wybitnie w waszym mlynie ... tym bardziej trzymal jakas pseudo trabke .. i bylo ujecie jak czynnie bral udzial w waszym dopingu!

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 07 stycznia 2007, 22:03

mądre mądre ale... widzisz Liq

czyli co Kuba, Ginda osoby, które są w to zaangażowane mają tracić na wizerunku tylko przeze mnie, że sobie ubrałem koszulkę AW? to jednak chore bo powinnienem być trakotwany jako jeden osobnik...

z drugiej strony jeżeli macie się nienawidzić z Polkowicami to mi to rybka, ja tam płakać nie będę jak sobię usiądę po drugiej strony sali i będę oglądał widowisko sportowe.

Niewątpliwie nadal będę nie lubiał Wisły, czy mam jej antykoszulkę na sobie czy też jej nie mam...

P.S. Co jest najlepsze :D:D ? gdybym dzisiaj pojawił się w koszulcę Legii to nikt nie zwróciłby na to uwagi a tak to czekaliście w tv :) tylko na mnie ;]

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 07 stycznia 2007, 22:04

ja nie powiedZiałem że nie był tam tylko że osoby stojące obok mogły zwrócic mu uwage

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 07 stycznia 2007, 22:05

kwassek pisze:nie stal obok ... gdyz stal wybitnie w waszym mlynie ... tym bardziej trzymal jakas pseudo trabke .. i bylo ujecie jak czynnie bral udzial w waszym dopingu!
ej ! możesz mi wrzucać itd ! ale kur!! żadnej trąbki nie trzymałem !

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 07 stycznia 2007, 22:05

dobra ide spac bo aż mi głupio !! ja tam jestem po stronie Kuby i gindy więc nie bieżcie mnie za jakiegoś idiote !! Possdrawiam !!

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 07 stycznia 2007, 22:05

SEP-CE pisze:dorzucam się do slów gindy. Dobrze to zauważył !! Ja wiem co mi chcesz Marco powiedziec !! ale u nas jest inna filozofia myslenia na temat sportu, bo nikt nie łkączy kibicowania na meczu Górniak i na meczu CCC

no wlasnie nie łączy, to jakim cudem antywisla gosci w mlynie CCC Polkowice?? i czy to ne jest łączenie? jesli o tym nie wiecie to was informujemy byscie zrobili z tym porządek i bylo tak jak mówicie. "Nie łączymy piłki z koszem."

Jesli mowicie o tkaich zasadach na koszu to trzeba je stosować. a nie wymagac od nas rozrozniania pilki od kosza, bo taka jest filozofia a jednoczesnie pojawia sie element przeczący tej filozofii.

Bodzio nie pochebiaj sobie :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 07 stycznia 2007, 22:09

Bodzio pisze:mądre mądre ale... widzisz Liq

Liq to do mnie koledzy mogą mówić, Ty się nie spoufalaj.

Bodzio pisze:czyli co Kuba, Ginda osoby, które są w to zaangażowane mają tracić na wizerunku tylko przeze mnie, że sobie ubrałem koszulkę AW? to jednak chore bo powinnienem być trakotwany jako jeden osobnik...

Nie Kuba, nie Ginda, tylko kibice Orła Polkowice.

Bodzio pisze:z drugiej strony jeżeli macie się nienawidzić z Polkowicami to mi to rybka

żałosne, tymbardziej powinni z Tobą zrobić porządek.

Bodzio pisze: a tak to czekaliście w tv :) tylko na mnie ;]

ja tam mecz oglądałem pewnie jak i większość, a że się napatoczyłeś ze swoim ryjem gimnazjalisty do kamery to już Twój pech.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 07 stycznia 2007, 22:20

do SEP-CE ... kurde najbardziej wypowiadasz się w sferze kibiców a jednak w tym młynie nie było, więc również tu jest coś nie tak...

do Liquidor
--> nie miałem zamiaru tego robic, porpostu masz długi nick

do ogółu

czyli co jeżeli ja "nie odedję" z młynu Orła to reszta grupy ma się was bać bo nas nie bedziecie lubić ? w sumie CCC Polkowice za długo czekało na doping, na który zasługuję więc nie miałbym z tym problemu... bo wiadomo, że tu nie chodzi o koszulkę AW tylko oto co myśle o klubie z Krakowa, Brzegu itd

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 stycznia 2007, 22:22

Tak sobie czytam tą całą dyskusję i tak sobie czaszkuję.

Po pierwsze, bardzo pozytwnie się zaskoczyłem oglądając ten mecz w tv i słysząc doping w polkowickiej hali!! Szczerze mówiąc, przed rozpoczęciem meczu zastanawiałem się czy nie wyłączyć foni w telewizorze. Cóż, perspektywa słuchania ciągłego walenia w bębny nie bardzo mi się uśmiechała, tym bardziej że jeszcze mnie bania boli po wczorajszym piciu :evil: :!: A tu proszę, miłe zaskoczenie.....

No i teraz druga sprawa dotycząca internetowej napinki dzieciaczków takich jak Bodzio i Jasny.
Bardzo dobrze że w Polkowicach coś się zaczyna dziać, że powstaje jakiś tam młynek, ale uważam że ktoś kumaty powinien nieco przytemperować wybryki tych dwóch małolatów a jeśli to nie pomoże to najwyczajniej ich wywalić z młyna!!! Jak już ktoś pisał.... postępowanie jednostek rzutuje na całą grupę..... no chyba że chcecie od samego początku swojej działalności iść na pełen żywioł i grabić sobie u innych kibiców w Polsce :? Jeśli tak to proszę bardzo, Wasza sprawa. Mam tylko nadzieję że wówczas tych dwóch internetowych napinaczy będzie jeździło na wyjazdy i stało że tak powiem w pierwszym rzędzie a reszta kibiców z Polkowic nie będzie zdziwiona gdy podczas jakiegoś wyjazdu ktoś ich trafi!!
Wybór należy do Was.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 07 stycznia 2007, 22:27

no myśle chłopaku (Bodzio) że już się dostatecznie wylansowałeś (pomijając że chyba dalej nie kminisz o co tu chodzi), tylko pamiętaj że kariera może być krótka i wyboista.

Kibicom Orła Polkowice swoje zdanie na temat ichniejszej dalszej egzystencji wypowiedziałem, co dalej z tym wszystkim zrobią to juz tylko i wyłącznie wasza sprawa.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 07 stycznia 2007, 22:31

ee dlaczego oni a co mają zrobić, młyn Orła nie zbladnie od mojego odejścia :) a jak kilka razy wspomniałeś są za słabi aby mierzyć się z wami

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 07 stycznia 2007, 22:32

tak odbiegając od tematu to ja w telewizorni widziałem ann, betti i bartolino.. był ktoś jeszcze, bo reszte ekranu mi jakaś dziwnie znana łysina zajmowała :lol: :wink:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 07 stycznia 2007, 22:33

Z Krakowa 4 osoby - Ann, jeszcze jedna dziewczyna i dwóch chłopaków - tyle mojej wiedzy w tym temacie :P

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 07 stycznia 2007, 22:35

Bodzio pisze: bo wiadomo, że tu nie chodzi o koszulkę AW tylko oto co myśle o klubie z Krakowa, Brzegu itd

tu chodzi o calokształt twojego podejscia do Wisly tego ze jej nie lubisz, nienawidzisz (wybierz sobie) oraz ta twoja koszulka ktora wyraza pewne poglady. Moze dla ciebie nic nie znaczy, ale sa tacy dla ktorych znaczy i wypadaloby wziąść to pod uwagę.

I kilka zdan do kibiców z Polkowic, bo widzę że z tej dyskusji wyjawia sie opis ze juz macie prze....gwizdane :)) u Wisły Kraków.

Jesli chcecie stworzyć pewien rodzaju ruch kibicowski w Polkowicach na meczach kosza, nie majacego nic wspolnego z Gornikiem Polkowice i innymi osciennymi klubami pilkarskimi to zadbajcie o to by nie dawać argumentów do odmiennego traktowania niz chcecie.

Dobrze wszyscy wiecie na jakich kibiców kreowała się pewna grupa kibiców Lotosu. MIli uprzejmi, wzór do nasladowania. Coz bufonada i "j... Wisłę" zmienilo zupelnie nastawienie Wisły do tych ludzi. Wiec uczcie sie na cudzych bledach ,a nie na swoich.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Wróć do „Kibice”