Mecze o 3 miejsce: MKS Orzeł - AZS PWSZ Gorzów
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Gorzowianin
- Nowy na forum
Elen, Tomasz - dajcie sobie spokój bo jak dla mnie jesteście załośni. Regularnie zasadam w młynie Stali Gorzów, kilka razy dopingowałem z kibicami Lecha w Poznaniu więc w porównaniu do Was wiem troche więcej o kibicowaniu i nie mam zamiaru rozmywać się na drobne wstępując do śmiesznego KK AZS PWSZ. Mam gdzieś to co o mnie myślicie, chuj mnie to obchodzi i ogólnie jeśli coś masz to powiedz mi to na meczu to to załatwimy
Mikey: ostrzeżenie za wulgaryzmy. Nie interesują nas twoje doświadczenia z Lechem czy Stalą. Chcesz się pochwalić załóż sobie topic w Hyde Parku.
Mikey: ostrzeżenie za wulgaryzmy. Nie interesują nas twoje doświadczenia z Lechem czy Stalą. Chcesz się pochwalić załóż sobie topic w Hyde Parku.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Gorzowiann pisze:Elen, Tomasz - dajcie sobie spokój bo jak dla mnie jesteście załośni. Regularnie zasadam w młynie Stali Gorzów, kilka razy dopingowałem z kibicami Lecha w Poznaniu więc w porównaniu do Was wiem troche więcej o kibicowaniu i nie mam zamiaru rozmywać się na drobne wstępując do śmiesznego KK AZS PWSZ. Mam gdzieś to co o mnie myślicie, chuj mnie to obchodzi i ogólnie jeśli coś masz to powiedz mi to na meczu to to załatwimy
Po co wogule wchodzisz na forum KK i komentujesz co kolwiek?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Barti pisze:Z radością mogę także stwierdzić, że rośnie nowy kibic gorzowskiego AZS-u, ma 5 lat i cieńki głosik, ale póki co nadrabia klaskaniem i śpiewaniem:
+ śpiewa i klaska cały mecz, bez przestojów
+ większość część meczu zamiast na parkiet, patrzył na KK i próbował klaskać tak samo jak oni
+ co chwilę pytał się co KK teraz śpiewa
ale jest także minus![]()
- dalej ma stracha przed bębnem i tego, że mogą go w tłumie podeptać
Nie pozostaje więc mi nic innego jak kupić duzy bęben i niech się z nim oswaja w domu, najwyżej będę codziennie gościł w domu dzielnicowego.
Tylko pogratulowac Syna
- Gorzowianin
- Nowy na forum
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Gorzowiann pisze:To nie jest tylko forum KK więc może zanim następnym razem coś napiszesz to sprawdź najpierw swoje informacje.
Ty na mecz nie pójdziesz! Do słownika!
KK nie znaczy tylko Klub Kibica... ale rowniez Koszykowka Kobiet wiec tez zapraszam do zajrzenia w slownik( http://kosz.webd.pl/kkforum)
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Gorzowiann pisze:Elen, Tomasz - dajcie sobie spokój bo jak dla mnie jesteście załośni. Regularnie zasadam w młynie Stali Gorzów, kilka razy dopingowałem z kibicami Lecha w Poznaniu więc w porównaniu do Was wiem troche więcej o kibicowaniu i nie mam zamiaru rozmywać się na drobne wstępując do śmiesznego KK AZS PWSZ. Mam gdzieś to co o mnie myślicie, chuj mnie to obchodzi i ogólnie jeśli coś masz to powiedz mi to na meczu to to załatwimy
Tak i zapewne sam tworzyłesim oprawy. Ja tez nie raz siedziałem w młynie Stali. Co wiecej wsród nas czasem zasiadają ludzie z młyna Stali i co jakos nie płaczą. Co wieej pomagają, wyjaśniają (dzieki Eciu). Tak wiec mów sobie co chcesz i tak twój głos liczy sie tyle co nic.
Pozdrawiam
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-
tomaszek
Dajmy sobie luzik już tym "Gorzowiannem". Młyn Stali
Wiesz znam prawdziwych fanatyków Stali i powiem Ci że akurat chwalą doping na AZS-ie. I nie napinają sie ze swoimi głupawymi komentarzami jak Ty.
A co do tekstu:
to ma być groźba???
A co do tekstu:
Gorzowiann pisze:Mam gdzieś to co o mnie myślicie, chuj mnie to obchodzi i ogólnie jeśli coś masz to powiedz mi to na meczu to to załatwimy
to ma być groźba???
tomaszek pisze:Dajmy sobie luzik już tym "Gorzowiannem". Młyn Stali![]()
Wiesz znam prawdziwych fanatyków Stali i powiem Ci że akurat chwalą doping na AZS-ie. I nie napinają sie ze swoimi głupawymi komentarzami jak Ty.
A co do tekstu:Gorzowiann pisze:Mam gdzieś to co o mnie myślicie, chuj mnie to obchodzi i ogólnie jeśli coś masz to powiedz mi to na meczu to to załatwimy
to ma być groźba???
Nie wiem czy groźba czy nie ale chciał bym zobaczyć tego kozaka w akcji...
W sumie to mogę powiedzieć z czystym sercem że atmosfera na hali była dobra, AZS pokazał "pazury" bo myślałem że nic tam sie nie będzie działo (chodzi o doping) ale jestem mile zaskoczony.
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !
-
tomaszek
KACPERS pisze:W sumie to mogę powiedzieć z czystym sercem że atmosfera na hali była dobra, AZS pokazał "pazury" bo myślałem że nic tam sie nie będzie działo (chodzi o doping) ale jestem mile zaskoczony.
Normalnie Wasza ekipa podziałała na nas mobilizująco
-
Fileep_ZKS
- Nowy na forum
Nikt nic nie pisze to ja znów się udziele- Orła chyba dziś ciut mniej niż wczoraj ale jakościowo równie dobrze. Lepiej za to AZS chociaż napewno swoje zrobił przebieg meczu- pod koniec regulaminowego czasu i cała dogrywke cała hala stała i dopingowała. A i jeszcze słówko do Polkowiczan- łatwo się dajecie sprowokować

wielkie gratulacje i szacunek dla waszej widowni
choć niewątpliwie przebieg meczu temu sprzyjał... Całe dogrywki, plus koncowka meczu na stojaco i z ogłuszającym "AZS!". zacytuje moze elena: "trzy lata chodzę na kosza i jeszcze czegoś takiego nie było"... Ale żeby nie było za różowo: za ten incydent z butelką powinni wam dowalić słoną karę...
nas troszeczke mniej i prawie do konca 4 kwarty byliśmy nieźle słyszalni. potem już nie było szansy przebicia przez gorzowian, ale mimo to jechalismy swoje. jak było - niech ocenią miejscowi. na koniec z obu stron serpentynki. wczesniej Gorzów miał balony. zadnych innych opraw nie zauwazylem...
pozdrawiam i zapraszam do Polkowic
nas troszeczke mniej i prawie do konca 4 kwarty byliśmy nieźle słyszalni. potem już nie było szansy przebicia przez gorzowian, ale mimo to jechalismy swoje. jak było - niech ocenią miejscowi. na koniec z obu stron serpentynki. wczesniej Gorzów miał balony. zadnych innych opraw nie zauwazylem...
pozdrawiam i zapraszam do Polkowic
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Co do tej butelki to ktoś rzeczywiście przesadził, napewno kara za to bedzie. Co najlepsze to ktoś z VIPów ja rzucił.
Orzeł, choc lekko spóźniony zaprezentował sie bardzo dobrze, drugi dzień z rzedu bardzo dobry, głośny doping niemal przez cały mecz. Końcówka to juz tylko "CCC", ale nie dało sie przekrzyczeć ponad 1000 osób.
Orzeł, choc lekko spóźniony zaprezentował sie bardzo dobrze, drugi dzień z rzedu bardzo dobry, głośny doping niemal przez cały mecz. Końcówka to juz tylko "CCC", ale nie dało sie przekrzyczeć ponad 1000 osób.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Orzeł, jak zwykle przygotowany do meczu, choć nie tak liczny jak we czwartek. Chyba niektórzy niepotrzebnie przejęli się czwartkowym meczem i sądzili, że w piatek będzie tak samo. Jakby wiedzieli, że będzie taki mecz to na pewno było by Was więcej. ( choć może się mylę ) Doping na dobrym poziomie i bez wyraźnych przestojów.
A z tą butelką, to rzeczywiście leciała s sektora dla VIP-ów i karneciarzy. Mam tylko nadzieję, że to nie żaden Nasz sponsor rzucał, bo byłby obciach, że hej.
Dla Nas kibiców AZS-u niewątpliwym powodem do zadowolenia może być fakt poderwania się całej hali do ciągłego dopingu Naszych "złotek". I mam teraz takie małe życzenie do "złotej rybki" (o ile istnieje), żeby tak było na każdym meczu.
A z tą butelką, to rzeczywiście leciała s sektora dla VIP-ów i karneciarzy. Mam tylko nadzieję, że to nie żaden Nasz sponsor rzucał, bo byłby obciach, że hej.
Dla Nas kibiców AZS-u niewątpliwym powodem do zadowolenia może być fakt poderwania się całej hali do ciągłego dopingu Naszych "złotek". I mam teraz takie małe życzenie do "złotej rybki" (o ile istnieje), żeby tak było na każdym meczu.