PTS Lider (I liga) - relacje 08/09

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 05 lutego 2009, 09:53

Mozarthio pisze:no tka sobie czytam te relacje wsiook :) zobaczymy jak bedziecie wygladac w e-lidze :) FGE wszystko zwerfikuje ;) powodzenia

Powiem Ci, że w czasie naszych wystepów w e-klasie, potem w I lidze i znów w e-klasie -oprócz meczu derbowego z ŁKS-em, nie widzielismy "konkretniejszej" ekipy na naszej hali od Lidera. Tak więc o "pruszkowiaków" jestem spokojny i sądzę, że na halach e-klasowych niebawem pojawi się poważna ekipa. Tego im życzę.

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 05 lutego 2009, 15:30

No co prawda to prawda - nasz przyjazd zrobił wrażenie szczególnie na młodej ekipie Włókniarza - pamiętam jak dziś - wchodzimy tam do holu - na wierzchu tylko 2 osoby mają barwy - Wasza młodzież wychodzi na korytarz za hale krzyczy Włókniarz Pabianice - myśląć że nas jest dwóch...
A z tyłu odzywa sie 30 chłopa - Jestesmy zawsze tam - wyraz twarzy tych chłopaków nie do zapomnienia :lol:
Zresztą jak cały ten wyjazd - walka na doping - wspólne piwko z Włókniarzem na Orlenie 8) - ochroniarz idiota - który myli lampke z zapalniczką :lol:

Co do młyna u nas - myśle ze bedzie lepiej - teraz na wazniejsze mecze zbieramy sie w 35-40 - lub jak na Żyrce - 50 osób.
Wyjazdy zeszły sezon było lepiej - teraz raczej rowna forma - prawie wszedzie 11-13 osób...
Teraz na UW pojedziemy napewno bardzo duzą ekipą....
A wyjazdy w e-lidze? - pewnie na mecze z potęgami z ligi będziemy w stanie solidnie jeździć - nie wiem jak dalej - bo jak patrze na mape - wszystkie wyjazdy po 200-300 km - jak spadną Lódź i Pabianice
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 05 lutego 2009, 20:25

Spada jedna drużyna bo Korona Kraków się wycofała :) tak dla przypomnienia :D
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Awatar użytkownika
Krispel_1946
Żak

Postautor: Krispel_1946 » 05 lutego 2009, 21:06

Łukasz (L) pisze:No co prawda to prawda - nasz przyjazd zrobił wrażenie szczególnie na młodej ekipie Włókniarza - pamiętam jak dziś - wchodzimy tam do holu - na wierzchu tylko 2 osoby mają barwy - Wasza młodzież wychodzi na korytarz za hale krzyczy Włókniarz Pabianice - myśląć że nas jest dwóch...
A z tyłu odzywa sie 30 chłopa - Jestesmy zawsze tam - wyraz twarzy tych chłopaków nie do zapomnienia :lol:
Zresztą jak cały ten wyjazd - walka na doping - wspólne piwko z Włókniarzem na Orlenie 8) - ochroniarz idiota - który myli lampke z zapalniczką :lol:

Co do młyna u nas - myśle ze bedzie lepiej - teraz na wazniejsze mecze zbieramy sie w 35-40 - lub jak na Żyrce - 50 osób.
Wyjazdy zeszły sezon było lepiej - teraz raczej rowna forma - prawie wszedzie 11-13 osób...
Teraz na UW pojedziemy napewno bardzo duzą ekipą....
A wyjazdy w e-lidze? - pewnie na mecze z potęgami z ligi będziemy w stanie solidnie jeździć - nie wiem jak dalej - bo jak patrze na mape - wszystkie wyjazdy po 200-300 km - jak spadną Lódź i Pabianice

Widzielismy was wszystkich przez górne szyby na hali, dlatego zbiegliśmy na dół. Nie wiem jakie mieliśmy miny, ale napewno się Was nie przestraszyliśmy :wink: Wiedzieliśmy, że was jest już ok. 30 osób, a nas narazie było tylko 7. Chcieliśmy mimo wszystko was mile przywitać 8) I tak tez bylo z oby dwu stron do końca meczu. Pozdro :wink:
...:::Włókniarz Pabianice:::...

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 05 lutego 2009, 21:42

Ja nie mówie o strachu.... 8)
Ja mówie o zdziwieniu 8)

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Krispel_1946
Żak

Postautor: Krispel_1946 » 05 lutego 2009, 21:47

Nikt zdziwiony nie był, ja napewno nie :P Widzieliśmy Was dużo wcześniej. A w barwach już po wyjściu z busów było dużo więcej osób niż dwie :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 05 lutego 2009, 22:09

Eee tam nie ma co roztrząsać :) - bo sie zrobi awantura jak w kilku innych tematach na tym forum :lol:
Generalnie - chciałbym żebyście utrzymali sie w lidze - bo kolejny przyjazd do Pabianic to byłoby coś 8) - no i myśle ze Wy mielibyście okazje do pokazania się solidnie w Pruszkowie 8)
Mam taka nadzieje......

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Krispel_1946
Żak

Postautor: Krispel_1946 » 06 lutego 2009, 10:33

Masz racje :wink: Ale to byly tylko takie pokojowo nastawione wspomnienia :wink: A ja zycze wam awansu do ekstraklasy. Nasze pozostanie w eklasie, wasz awans i widzimy sie w przyszlym sezonie :wink:
Pozdro :)

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 07 lutego 2009, 19:04

AZS UW - Lider Pruszków 7.02.09 godz. 15

Do sąsiada zza miedzy postanowilismy zrobić solidną mobilizacje...
Dało to bardzo dobry efekt - stawiamy się w 45 osób w tym 1 KS Milan.
Większość w nowych żółtych wyjazdowych koszulkach - zajmujemy 1/3 hali wywieszamy 5 flag i prowadzimy ciągły doping z bebnem....
Podróżujemy środkami komunikacji miejskiej co powoduje niezły słowo... - idziemy przez miasto ciągle śpiewając - zresztą wrzuce kilka fotek i filmików z tego wydarzenia.
Generalnie wyjazd na wielki + - pobiliśmy zeszłoroczny rekord liczby wyjazdowej który liczył 39 osób - co jak na 2 lata działalności jest naprawde okazałą liczbą.
Doping na hali miazga - przez większość meczu wszyscy dawali z siebie wszystko :lol: - hala łącznie 150 miejsc więc hałas bardzo okazały.
DO tego jako ciekawostke dodam - mecz miał być o 18 ale wydział zarządzania UW - bo tam jest hala - doszedł do wniosku ze zakłócimy wykłady i apelował o przeniesienie meczu na 15 - co ciekawe PZKOSZ - dzięn rzed meczem zgodził się na to.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zdjęcie przed halą - niestety niektórzy już odjechali - i nie ma całej ekipy

Obrazek

powoli zaczynam wrzucać filmiki - słaba jakość dźwięku
http://www.youtube.com/watch?v=WAkiBnlcqRU

http://www.youtube.com/watch?v=TrF4ZmyCmdU

http://www.youtube.com/watch?v=mYd0PY2c1N8

Narazie kilka zdjęć od naszego klubowego fotografa - niedługo nasze kibicowskie filmiki....

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Staszek_LIDER
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Staszek_LIDER » 09 lutego 2009, 20:35

... może jeszcze znajdą się jakieś fotki kibicowskie to wrzuci je Łukasz albo ja.
PTS LIDER PRUSZKÓW!!!

matishe
Żak

Postautor: matishe » 09 lutego 2009, 20:45

Panowie nic innego nie można zaproponować jak awansu do ekstraklasy, ZAPRASZAMY!!!!!!!

Pozdro
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 09 lutego 2009, 20:50

matishe pisze:Panowie nic innego nie można zaproponować jak awansu do ekstraklasy, ZAPRASZAMY!!!!!!!

Pozdro

Szkoda tylko ze Wy mozecie spasc :cry:
T Ę C Z A
L E S Z N O

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 09 lutego 2009, 20:50

ogladajac te fotki tez tego życze. A awans jest naprawde blisko
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
Staszek_LIDER
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Staszek_LIDER » 09 lutego 2009, 20:56

...mamy taką nadzieje że w tym sezonie uda się awansować i wreszcie będziemy mieli z kim się zmierzyć na gardła, nie tylko na wyjeździe ale i u nas na hali nie będzie tylko dopingu dla jednej drużyny.
PTS LIDER PRUSZKÓW!!!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 09 lutego 2009, 21:13

wlodi9 pisze:
matishe pisze:Panowie nic innego nie można zaproponować jak awansu do ekstraklasy, ZAPRASZAMY!!!!!!!

Pozdro

Szkoda tylko ze Wy mozecie spasc :cry:

Nigdy nie spadnie Jelenia nigdy nie spadnie :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Wróć do „Kibice”