Wiślackie trybuny

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Marek1990
Kadet

Re: Wiślackie trybuny

Postautor: Marek1990 » 30 stycznia 2010, 22:35

kwassek pisze:WISŁA KRAKÓW - TĘCZA LESZNO

Kibiców z Leszna 4 (jak wrócą to może coś opiszą).
:)

Leszczyniaków w Krakowie 3...

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 30 stycznia 2010, 23:19

heh... jak ogladam te wszystkie filmiki Wislakow w tym sezonie to musze przyznac ze w formie opraw i dopingu przebijawszystkich o "lata swietlne" na chwile obecna :). I na pewno jest to ich jeden z najlepszych sezonow kibicowsko-koszykarskich w tym wieku ;)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 31 stycznia 2010, 03:11

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 01 lutego 2010, 22:22

W poniedziałek o godzinie 18:30 koszykarki Wisły Can Pack Kraków rozpoczęły przedostatni trening przed zbliżającym się pierwszym meczem play-off 1/8 Euroligi Kobiet.

Kilka minut po rozpoczęciu przez koszykarki rozgrzewki w budynku klubowym przy ulicy Reymonta rozległy się bardzo głośne śpiewy kibiców Białej Gwiazdy. Po chwili grupa około stu kibiców krakowskiej Wisły zapełniła jeden z sektorów w hali głównej i przez piętnaście minut bardzo żywiołowo dopingowała wiślaczki. Tylko zwycięstwo! Wisełko tylko zwycięstwo! Wierzymy w awans! Wisełko wierzymy w awans! - tymi słowami rozpoczęli kibice. Do trybun podbiegła również Liron Cohen, która z werwą zainicjonowała kolejną przyśpiewki - JAZDA JAZDA JAZDA! na co kibice oczywiście odpowiedzieli.

Cały sztab szkoleniowy brązowego medalisty ubiegłego sezonu oraz wszystkie zawodniczki były pozytywnie zszokowane tą sytuacją, gdyż niespodziewany się tej wizyty.

Fani Białej Gwiazdy po raz kolejny pokazali jak bardzo wieżą w swoje ulubienice. Całe przedsięwzięcie zorganizowało Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków.

Ogromne brawa dla tych fanów, którzy zjawili się dziś przy Reymonta!

W dzisiejszym treningu wzięło udział dwanaście zawodniczek. Nieobecna była Paulina Gajdosz, która trenowała z drugą drużyną oraz Maja Vucurović, która przebywa aktualnie w Belgradzie.

RELACJA VIDEO NIEBAWEM ;)

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 01 lutego 2010, 22:34

Pierwsze efekty wizyty chłopaków na treningu widoczne bardzo szybko:

Obrazek

:mrgreen:
ObrazekObrazek

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 01 lutego 2010, 22:40

Nie wiem jak reszcie, ale mnie się wydaje, ze Krakowscy kibice ostro wzieli się do roboty... :) Mam nadzieje, że jak ruszy kopana, to ten doping na hali przy Reymonta nie ucichnie ale będzie taki sam, jak nie lepszy...:) pzdr. :)

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 01 lutego 2010, 22:47

Wywarli ogromne wrażenie na trenerze to teraz nie spuszczają z tonu a założę się, że zadziwiają go jeszcze bardziej. Można tylko pozazdrościć całej sytuacji.
ObrazekObrazek

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 02 lutego 2010, 07:09

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 02 lutego 2010, 07:56

Marek1990 pisze:Nie wiem jak reszcie, ale mnie się wydaje, ze Krakowscy kibice ostro wzieli się do roboty... :) Mam nadzieje, że jak ruszy kopana, to ten doping na hali przy Reymonta nie ucichnie ale będzie taki sam, jak nie lepszy...:) pzdr. :)

Co do naszej "formy" to powiem Wam szczerze że na początku sezonu wyglądało to bardzo kulawo .. Niektórzy nam nawet cisnęli żebyśmy się nie ośmieszali w 30-40 osób :). A tutaj taki psikus że poprzez kilkanaście różnego rodzaju akcji doszliśmy do czego doszliśmy i poniżej 300 na mecz nie schodzimy :)

P.S. Endrju - zdecydowanie do najlepszego sezonu trochę brakuje, jednak od listopada powiedzmy że jest nieźle ;)

P.S. 2 Myślę że po dzisiejszym dniu Fenerbace (750 w młynie) może zostać pobite ;) .. ale nie mówmy hop

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 02 lutego 2010, 11:33

A meczu w TV nie bedzie ? ;|
PS (Fajnie drugi trener czuje rytmy ;d przy "Hej Wisla Kosz..." :mrgreen: )
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 02 lutego 2010, 21:09

TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 02 lutego 2010, 21:25

Oficjalnie 800 osób w młynie !!! Doping zajebisty pod każdym względem - wiem że stać nas na więcej jednak biorąc pod uwage 150 obrzygusów z Węgier ciężko było wszystko elegancko skoordynować. Na hali ponad 3000 osób -> tuż przed meczem (10 min przed pierwszym gwiezdkiem) zamknięto bramy ze względu na znaczne przeludnienie ;)

Po meczu zawodniczki podziekowały za doping intonując pod młynem JAZDA JAZDA JAZDA :)

OBY TAK DALEJ !!! AVE WISŁA !!!!

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 02 lutego 2010, 21:28

Ja mam takie pytanko do chłopaków z Krakowa - troche siedzicie już w tej Eurolidze więc pewnie macie obeznanie...

Czy ktoś mógłby w skrócie wypisać ekipy które w Eurolidze są w stanie jeździć w dobrych liczbach i ogólnie mają dobry doping itd. Oczywiscie bez oczywistych typu Besiktas PAO czy coś w tym stylu 8) Bo powiem szczerze że jestem zaskoczony liczbą gości na tym meczu..
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 02 lutego 2010, 21:43

Akurat kosz mężczyzn i kobiet to nie to samo, bo np. Fenerbahce dopingiem nie powaliło rok temu jak z nimi graliśmy, PAO to chyba w ogóle nie ma sekcji kosza kobiet. Wiec z takich lepszych ekip w chwili obecnej to zaliczyć można właśnie Pecs, Sopron, które do nas ze względu na niedużą odległość przyjeżdżają w dobrych liczbach, a i u siebie robią niezły młyn. Poza tym chyba Salamanca u siebie na hali jest głośna. Tyle mogę powiedzieć na pewno, ale tak jak mówię, na koszu kobiet nie dzieje się tak na koszu mężczyzn, stąd nieskromnie mogę powiedzieć że jesteśmy jak Wisła Kraków w czołówce euroligowych kibiców.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Wróć do „Kibice”