Mecze o 3 miejsce: MKS Orzeł - AZS PWSZ Gorzów

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

tomaszek

Postautor: tomaszek » 28 kwietnia 2007, 12:27

Dokładnie czegoś takiego jeszcze nie było u nas. I naprawde szacunek dla wszystkich. Bo to sie działo w końcówce trudno jest opisać. Brawo dla "statystów" za to że pokazali że można na nich liczyć. Oby więcej takich meczy gdzie cała hala zap.....a!!! Naprawde super emocje i ta radość po meczu. Chciałbym tez pogratulować kibicom Orła bo naprawde pokazali klasę. Jechali z dopingiem przez cały mecz. Troszkę w końcówce stanęli ale w calę się nie dziwię. Przekrzyczenie 1000 gardeł jest raczej nie możliwe. Naprawde wielki szacunek dla kibiców Orła.

Awatar użytkownika
My_Life
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: My_Life » 28 kwietnia 2007, 12:38

Super mecz! Super emocje! Super kibice!
Dawno czegoś takiego na naszej hali nie było.
Brawo! 15 ostatnich minut na stojąco i non-stop gwizdy i AZS! AZS!
Po meczu serpentyny, confetti ;D
Na parkiecie sporo kibiców ustawiło się po "5" od dziewczyn. ;]
BRAWO! Obyśmy oglądali takie same obrazki w poniedziałek w Polkowicach!
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 29 kwietnia 2007, 13:11

Mecz nr 4, zdjęć mało, ale aż przyjemnie sie patrzy, jak dawaliśmy z siebie 110% :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Piotrek
Żak

Postautor: Piotrek » 30 kwietnia 2007, 20:09

haha mamy braz :D co tu duzo pisac mecz bardzo dobry, atmosferka na trybunach zaje***** :D

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 30 kwietnia 2007, 20:18

dla takich kibicoswkich meczy warto życ :) pojawiłem się dopiero w połowie ale korbe złapałem odrazu :D:D z NASZEJ strony doping co tu mówic najleopszy jaki był w ogóle na tej hali !! dużo osób z Gorzowa ale raczej mimo dużej liczby nie mieli szans !! brawo za tak liczne przybycie !! na końcu z 30 / 45 minut na parkiecie tańce,śpiewy , wspólne zdjęcia (tez porobiłem sobie pare :D:D:D:D) chciałbym dodac i podziękowac że zjawiło się u nas paru gości z AZS-u Poznań :) WIELKIE DZIĘKI za przybycie i wsparcie :D

medal jest NASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 30 kwietnia 2007, 20:47

Ten Medal Jest Nasz Ten Medal Do Nas Nalezy Nie Damy Nikomu Nie Damy Nikomu Ten Medal Do Nas Nalezy . Zajefajny doping przez caly mecz. Ostatnia kwarta to juz pelna balanga. Mamy Braz !!

Awatar użytkownika
Piotrek
Żak

Postautor: Piotrek » 30 kwietnia 2007, 20:47

jak to gorzowianie mowili wczesniej ze zwyciezy lepszy :D to zwyciężył na parkiecie i na trybunach !! ;]

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 30 kwietnia 2007, 21:05

Ja jestem tylko ciekawy czy jakby nas tylu przyjechalo do Gorzowa czy by nas wpuscili wasi dzialacze , wiec po co spiewac jakies durne piosenki przed hala ??:)

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 30 kwietnia 2007, 21:38

Hala Pełna
Obrazek

Kibice z Gorzowa, aktywnie dopingująca, w sumie wszystkich z Gorzowa było ze 100-120(być może wiecej, Kibice z Gorzowa niech się określa)
Obrazek
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 30 kwietnia 2007, 21:53

Wiecej Fotek :P

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 30 kwietnia 2007, 22:06

Będą pewnie później, co do naszego dopingu, to pierwsza połowa jak zawsze ospała w naszym wykonaniu. Druga już dużo lepiej, w sumie można zaliczyć nasz doping do jednych z lepszych w naszej "długiej historii" :wink: Wiadomo, że POWERA dała nam świadomość Brązu, który w II połowie był więcej niż pewny. Jeszcze pomoc Poznaniaków, dzięki wam.
AHA bardzo możliwe że nasz młynek był największy w naszej historii

:P :P

Doping gości dość dobry. Może trochę za bardzo przed meczem szaleli i znowu te ich beznadziejne"gramy u siebie";);):wink: :wink: Jak już przegrana była pewna to ucichli, na wręczaniu medali i pamiątek jeszcze trochę po dopingowali. Ogólnie oceniam ich na +
Pozdrawiam.
PS- chyba jeszcze baloniada była ale nie jestem pewny
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 30 kwietnia 2007, 22:32

Jasny pisze:Ja jestem tylko ciekawy czy jakby nas tylu przyjechalo do Gorzowa czy by nas wpuscili wasi dzialacze , wiec po co spiewac jakies durne piosenki przed hala ??:)
Ty to na serio napisales, czy zartujesz sobie?
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 30 kwietnia 2007, 22:39

Serio.

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 30 kwietnia 2007, 22:39

Nie musimy się lubieć, jednak warte odnotowania z naszej jak i z waszej strony co alkohol robi :) procenty zawrzały i już mała przychylność, jednak KOSZYKÓWKA Dla kibiców, więc odrazu na początku zaśpiewaliśmy co o tym sądzimy, i mamy nadzieję, że cała wasza grupa obejrzała w spokoju mecz

AZS --> na plus liczebność, bardzo, bardzo duży plus, doping w pierwszej połowie również dobry

dla mnie minus, aczkolwiek wiem...byłem na prawie każdym wyjeżdzie i wiem, że niby się tak robie, te durne zagłuszanie, gwizdy...na prawdę ciężko się przez to przebić a tym bardziej rozkręcić halę

właśnie z tym był problem, ale wynik sprzyjał i ruszyło, goście osłabli co dało nam większe pole do popisu

:) ja ze swojej strony, kurde cały się kleje i mokry od champagne ;) jestem ! cały sezon byłem :) z Wami, na wyjazdach też :) super przygoda, jest co wspominać :) chociaż jak po Łodzi długo dochodziłem do siebie, brązowy medal to zwieńczenie tego wszystkiego !
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 30 kwietnia 2007, 23:02

Jasny pisze:Serio.
Z tego co sie dowiedzialem, to jakis burmistrz, albo wazna osona tego typu wykupila wszystkie bilety i dlatego kibice z gminy mieli wstep za darmo. Sytuacja wygladala tak, ze ccc przygotowalo sie na obowiazkowe 40 miejsc dla kibicow przyjezdnych. Jak pewnie zauwazyles niestety z Gorzowa bylo lekko 3 razy tyle. Trzeba niestety mieszkac w Polkowicach(z calym szacunkiem dla mieszkancow Polkowic), zeby nie przewidziec, zen 5 mecz o brazowy medal MP jednak przyjedzie ciutke wiecej osob niz 40.
Sytuacja byla o tyle smieszna, ze przykladowo kibice CCC, ktorzy przyjechali z Walbrzycha 2 godziny przed meczem rowniez nie mogli dostac sie na sale, poniewaz zeby odebrac bilet trzeba bylo sie wylegitymowac, ze jest z z gminy Polkowice. Podobnie sytuacja wygladala z osoba z legitymacjami sedziowskimi i azsu. No gratulacje pomyslowosci.
Nie trzeba opisywac, jak wyglada grupa kibicow po ponad 2 godzinach dojezdzajaca na najwazniejszy mecz w sezonie i dowiadujaca sie od huja z ochrony, ze nie moze wejsc, ani kubic biletu, w sumie ze nie moze niczego. Wydaje mi sie jednak, ze te 80 osob po rozpoczeciu meczu i tak weszlo by na sale "omijajac" ochrone, jakims cudem jednak okazalo sie, ze miescimy sie bez problemu.

U nas dobry doping przez pierwsza polowe, pozniej dostosowalismy sie do pozimou koszykarek.
Polkowice agresywnie przez caly mecz sie bawily, super to wygladalo.
Osobne serdeczne pozdrowienia dla scierwa z ccc co po meczu podskakiwalo zza ochrony, na cale szczescie nie musimy sie lubic.

---------------------------------
Wlasnie przeczytalem w aktualnosciach, ze jednak jest 20 obowiazkowych miejsc, z gory dziekuje dzialaczom za ich dobre serce i za wpuszczenie na poczatku dwa razy tyle osob :lol:
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Wróć do „Kibice”