13 kolejka: CCC Polkowice - TS Wisła Kraków

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 08 stycznia 2007, 15:17

ŻOŁNIERZ nikt z kibicow polkowickiej koszykowki nie chce żadnych ta,m dymow z Wisłą bo sama nazwa budzi respect, przynajmniej u większości kibiców w Polkowicach. A moge kibiców Wisły zapewnic że ten wybryk to był edno razowy, Wiem o co wam chodzi że to już któryś tam raz, ale zauważcie że wtedy w Polkowicach nie było zadnego tego typu młynu !! Bo wiem o jakie wydarzenie wam chodzi, gdyż widziałem zdjęcia. Wiem że na scenie kibicowskiej mamy mało do gadania, ale niech kazdy też posłucha naszego zdania !! A do Bodzia mam pytanie -- skąd wiesz czy nie byłem w tym młynie ??

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 08 stycznia 2007, 15:24

W szkole wsród zainteresowanych koszem euforia, temat nr 1 meczyk :DD i że na hali nie wiało nudą, teraz czas na Jelenia

PS SEP-CE by s się przedstawił a nie tak z "tajniaka" piszesz :D pozdro

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 08 stycznia 2007, 15:26

Oj panie Gidel wole nie bo mnie potem na mieście bic będą !! Powiem coś nie tak i co będzie ??

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 08 stycznia 2007, 16:17

Ja chce poraz kolejny poinformować iż kibice Polkowic mogą być spokojni gdyż nie stali sie wrogami Wisły po wczorajszym meczu (choc jako radykalnie w swoich pogladach wystarczy jeden powod) a taki obraz wyjawia sie z niektorych postów.

Otoz jako kibice Wisly Kraków nie mozemy przejsc obojetnie wobec symboliki antywislackiej . Dlatego tez zwracamy wszystkim uwage na tego roadzaju zachowania osob zwiazancyh bezposrednio czy posrednio z danym klubem. (Lotos sie juz przekonał co jedno zachowanie moze narobić). Drugim powodem dalczego na to zwracamy uwagę jest fakt, ze wszyscy tutaj wpowiadajacy się jak i chodzący na mecze koszykówki nie chcą zachowań i relacji wynikających z pilki nożnej. Los tka chcial ze w PLKK sa takie dwa kluby jak ŁKS i Wisła ktore są wielosekcyjne i z reguly nie istnieje o nich podział na basket fanów i szalikowców, Kibic ŁKSu i Wisły to kibic ŁKS i Wisły bez wzgledu na dyscpyplinę. Z tego co zaobserwowałem to my jako Wisła staramy się dostosować do trendów koszykarskich jesli chodzi o podejscie do kibiców przyjezdnych. Oczekujemy rowniez tego samego od innych i tyle nic wiecej. Wiec niewypada od innych wymagac czegos czego samemu sie nie przestrzega.

My tylko wskazujemy problem a to juz od Was zalezy jak go rozwiążecie. Jak chcecie koszykówkę bez jak to mówicie pilkarskich nawyków to sie tego nalezy trzymać. Dla nas kazde inne zachowanie jest sygnałem ze cos jednak jest nie tak.

Koniec tego filozoficznego wywodu madrzacego sie kibica Wisły :))
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

TS_1906
Nowy na forum

Postautor: TS_1906 » 08 stycznia 2007, 23:42

ŻOŁNIERZ pisze:Ale takie podejście na zasadzie,ze od niedzieli Polkowice głównym wrogoiem Wisły to chyba-napewno chore.

czy ja tak napisałem?

A już takie zapraszanie z podtekstem jakieś ekipki ekipunki i straszenie ich (to ten podtekst) to juz chore do kwadratu.

czy ktoś ich straszy?
a może to tylko przestroga by być bardziej odpowiedzialnym?

A tak na marginesie dlaczego nigdy Wisła oficjalnie nie zawitała na Olimpię?

bo do Poznania to sie jezdzi na Lecha
jakbym chciał jezdzic na wyjazdy piłkarskie, koszykarski i siatkarskie to bym nic innego w zyciu nie robił
Obrazek

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 10 stycznia 2007, 15:58

Obrazek

Awatar użytkownika
P-ce
Nowy na forum

Temat

Postautor: P-ce » 10 stycznia 2007, 23:08

no i ja przynajmniej jestem zadowolony że moge spokojnie kibicować Orłowi i jak zapewniacie nie ma żadnego konfliktu między klubami.

Wróć do „Kibice”