Jelenia Gora - Tecza Leszno

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Jelenia Gora - Tecza Leszno

Postautor: czuken » 21 stycznia 2009, 23:00

Slyszalem, ze bylo ciekawie na trybunach :twisted: Szaliczek wam sie spodobal podobno? Niestety innej opcji jak go od nas kupic nie ma :) Niech wypowiedza sie chlopacy, ktorzy byli na meczu co tam sie dzialo, bo ja tylko z rozmowy telefonicznej slyszalem, ze bylo naprawde ,,cieplo". :))
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 21 stycznia 2009, 23:11

Widocznie nie bylo tak cieplo skoro ktos szalika potrzebowal :roll: :wink:

No to teraz pewnie pewnie pare historii i kilka stron opisu zdarzenia...

MMMJG
Nowy na forum

Postautor: MMMJG » 21 stycznia 2009, 23:42

Kibiców z Leszna było ok 15, od samego początku jak tylko weszli na halę zaczęli wyzywać Jelenią Górę, jak to na napinaczy przystało. AZS nie czekał długo i posłał kilka h i k w ich stronę. W pewnym momencie wszyscy kibice z Leszna opuścili swój sektor i gdzieś chcieli dojść ... pewnie na wieczorynkę, albo pampersa zmienić. Zatrzymała ich ochrona, w tym momencie zaczęli wyzywać 3 kibiców AZSu którzy stali nie daleko i machać w ich kierunku rękoma. Zielono-biały długo się nie zastawiał i zerwał z szyi szal Tęczy sprzedając przy tym kilka lep. Kibic z Leszna szybko zalał się krwią, a reszta pobiegła do zarządu AZSu na skargę że im szalik ukradli. Przez resztę meczu wymienialiśmy się wyzwiskami itd. Leszno często obrażało Nasze zgody, Carlosa i Poznań, oraz same miasto Jelenia Góra. To nie spodobało się innym kibicom i na halę przybyły ekipy Karkonoszy, JKSu i Sudetów. Dopiero w tedy zapowiadał się pogrom ... ale Leszna. W tym momencie na hale weszło ok 30 policjantów, w tym białe kaski. Do niczego więcej nie doszło. Bus z kibicami Tęczy bezpiecznie odjechał w eskorcie Psów ... tyle.

Powiem krótko ... Leszno niech się tak nie napina, bo kiedyś się rozprujecie.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 22 stycznia 2009, 00:02

Powiem krótko: bardzo nie ladnie obrażać zgody oj bardzo nieładnie, tym bardziej pod ich nieobecność na meczu :x
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

kulka100 tecza
Żak

Postautor: kulka100 tecza » 22 stycznia 2009, 00:02

w tym momecie poprostu mi cie zal w ch..... ja powiem tak bylo nas 20 na poczatku wchodzac na hale jechalismy swoje poczym chcielismy sie kulturalnie przywitac z jelonia gora spiewajac czesc czesc czesc leszno wita "wies" poczym uslyszelismy takie slowa wypier...... nastepnie poszlismy na wyznaczone miejsca ale 2 osob nam brakowalo dlatego wszyscy chcielismy opuscic hale ochroniarze niechcieli nas wypuscic. akcji z tymi nazwijmy to "kilkimi lepami' :D niewidzialem dokladnie przybieglem po czasie a jak to okreslil "kolega" wyzej my nie poszlismy na skarge do zarzady tylko oni przyszli do nas. a na trybunach to raczej wy jechaliscie wyzwiskami my 1 czy 2 razy po calej tej akcji pozniej juz jechalismy swoje.Ale i tak nie jest to wazne wazne jest to ze laski wygraly i to jest najwazniejsze. napewno jeszcze koledzy beda mieli duzo do powiedzenia w tej sprawie zostawiam im glos i mysle ze tu na 1 czy 2 stronach sie nie skonczy :wink:
P.S ach zapomnialem niewiem o co ci chodzilo z ta zgoda czy my cos mowilismy na ten temat nierozumiem tego chwyciliscie sie jednego tematy i tak go meczycie po meczu u nas tez o czyms takim byla mowa jestescie poprostu smieszni

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 22 stycznia 2009, 00:13

MMMJG pisze:Kibiców z Leszna było ok 15

22

MMMJG pisze:od samego początku jak tylko weszli na halę zaczęli wyzywać Jelenią Góre

wszystkich witacie od "wypierdalaj"?

MMMJG pisze:pewnym momencie wszyscy kibice z Leszna opuścili swój sektor i gdzieś chcieli dojść ... pewnie na wieczorynkę, albo pampersa zmienić.

:D :D

MMMJG pisze:w tym momencie zaczęli wyzywać 3 kibiców AZSu którzy stali nie daleko i machać w ich kierunku rękoma

MMMJG pisze:a reszta pobiegła do zarządu AZSu na skargę że im szalik ukradli.

MMMJG pisze:Leszno często obrażało Nasze zgody, Carlosa i Poznań, oraz same miasto Jelenia Góra

Carlosa? a co to jest? Poznań? byliśmy na tym samym meczu? Jeśli chodzi o obrazanie nas to bezapelacyjnie przebiliście Polkowice.

Tyle komentarza w tym temacie, szkoda nerwow...
Obrazek

Awatar użytkownika
hool's
Amator

Postautor: hool's » 22 stycznia 2009, 00:20

a co maja Polkowice do tego? :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 22 stycznia 2009, 00:30

MARAS pisze:Powiem krótko: bardzo nie ladnie obrażać zgody oj bardzo nieładnie, tym bardziej pod ich nieobecność na meczu :x

Nikt Was nie obrazal! Przynajmniej nikt z naszej strony.

hool's pisze:a co maja Polkowice do tego? :roll:

Co maja? Nic nie maja! Probowalem tylko ulatwic wyobrazenie dzisiejeszych zdarzen na trybunach odwolujacac sie do pamietnego meczu miedzy nami z zeszlego roku. :D
Obrazek

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 22 stycznia 2009, 00:58

Koledzy nie ładnie się tak wita gosci :) , my troche prowokacji dalismy i to sie odbilo , cieszyły mnie te słowa ale nic wiecej, wyszliśmy z trybuny , bo chcielismy byc wszyscy razem lecz dwóch osób nie wpuscili , a z tego co wiem i co zauważyłęm to koledzy z jeleniej.... potrktowli dwóch kolegów strzałami ale to tez sie odbije na przyszłości , pamiętajcie że takie rzeczy się pamięta, a szalik wrócił cały , długo się nie nacieszyliście.
A jesli chodzi o wasze zgody to neiwiem o co wam chodzi , o jakiego Carlosa - kto to wogle jest ???
Jęśli chodzi o AZS Poznan to nic w ich storne nie krzyczelismy :) , a standardowo trzeba było sobie pośpiewać cos o Polkowicach to już nas rytuał:)
A to że obrażaliśmy wasze miasto to akurat norma, wiesz vicer versa za vice verse także niewiem o co ci chodzi. Jak to cie dziwi to ciekawe jak wy byscie zareagowali :) hehe jak by to u nas było :) podejrzewam że tak samo :)
A widze że kolgeą jeszceze przeszkadza porazka :) - wiem że dostać takie baty to boli, ale cóż panowie taki jest sport i nic nie zobicie :)
Jednym słowem życie.
A faktycznie psiarni to chyba pół Jelenej się uzbierało , ale cóż :) począte meczu sam wskazywał na to ze sie oni pojawia a chetnie bym pare osób zobaczył twarza w twarz.

U nas takze pozdrowienia dla Gorzowa

Pozdrawiam
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Gruby_
Żak

Postautor: Gruby_ » 22 stycznia 2009, 01:06

hool's pisze:a co maja Polkowice do tego? :roll:

Co maja? Nic nie maja! Probowalem tylko ulatwic wyobrazenie dzisiejeszych zdarzen na trybunach odwolujacac sie do pamietnego meczu miedzy nami z zeszlego roku. :D[/quote]

Bartas ale w Polkowicach to chyba wy rozpoczeliscie "walke na slowa". My poprostu pod koniec meczu odpowiedzielismy. Czemu mowisz ze przebili nas jesli to wy WTEDY(teraz nie wiem) rozpoczeliscie to;>:P? pozdro

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 22 stycznia 2009, 01:07

Panowie, dla Was to jest "sztuka" zaje*ac szalik i szybko spier*olić....? Koledzy już chyba wszystko napisali, dodam tylko, że po meczu pod salą jakiś koles z nożem biegał, chyba chciał nas przestraszyc.... Swoją drogą ciekawe, bo nawet kolegow miał koło siebie, ale "postraszył" i poszedł w h***

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 22 stycznia 2009, 01:26

Gruby_ pisze:
Bartas ale w Polkowicach to chyba wy rozpoczeliscie "walke na slowa". My poprostu pod koniec meczu odpowiedzielismy. Czemu mowisz ze przebili nas jesli to wy WTEDY(teraz nie wiem) rozpoczeliscie to;>:P? pozdro

Dobrze, juz pomijam kwestie kto zaczal, kto co krzyczal itp itd. Mam nadzieje, ze wiesz o co mi chodzi :D

Swoja droga panowie i panie, jutro pewnie bedziecie miec tu co czytac. Milej lektury :D
Obrazek

Gruby_
Żak

Postautor: Gruby_ » 22 stycznia 2009, 01:30

bartas pisze:
Gruby_ pisze:

Dobrze, juz pomijam kwestie kto zaczal, kto co krzyczal itp itd. Mam nadzieje, ze wiesz o co mi chodzi :D

Swoja droga panowie i panie, jutro pewnie bedziecie miec tu co czytac. Milej lektury :D

To fajno ze doszlismy do porozumienia;) pozdro

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 22 stycznia 2009, 02:09

MMMJG pisze:od samego początku jak tylko weszli na halę zaczęli wyzywać Jelenią Góre

wszystkich witacie od "wypierdalaj"?

A skoro o Polkowicach... hehe Jestsmy sławni :!:

To Orzełka tak nie przywitali... :lol: wręcz odwrontnie byli bradzo i to bardzo kulturalni... :lol:

A i dajcie lepiej jakies foteczki... CZEKAM 8) :lol:
Jak się bawić to się bawić drzwi wyje**ć okno wstawić !!!

Wróć do „Kibice”