OSTRZEŻENIA
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Re: OSTRZEŻENIA
Dałem ostrzeżenie koszykarzowi za notoryczne nie podawania źródła zamieszczanych przez niego artów prasowych.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

+ dla matrix'a za notoryczne łamanie pkt 11, 12 i 13. np tu: viewtopic.php?f=2&t=9636
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
plus dla Mozarthio viewtopic.php?f=2&t=9689&p=212760#p212760
edit:
i dla Bobasa viewtopic.php?f=2&p=212770#p212770
edit:
i dla Bobasa viewtopic.php?f=2&p=212770#p212770
niech mu ktoś coś powie, bo mnie się już chce nim rzygać... viewtopic.php?f=31&t=9783&p=215787#p215787 nic nie dociera, a wiem, że kolejne moje "rozmowy" z nim na prv nic nie zmienią. Proszę o interwencję jakiegoś Admina, bo moim zdaniem to już przeginka. co drugi jego post nie wnosi nic, poza obrażaniem i wyzwiskami. Jeśli wydaje się tak tylko mnie, a on ma rację - to przepraszam.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
ja bym reagowal ale obawiam się reakcji typu, ze rok temu AZS ograł Wielką Wisłę i się frustruję 

WislaLive.pl
cóż wystarczyła jedna wygrana w Eurolidze i się koledze Endrju w d... poprzewracało
sorki elen, ale taka prawda.
dlatego też najlepiej nie reagować, bo szkoda energii.
dlatego też najlepiej nie reagować, bo szkoda energii.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Zaszalałem
Za rozmywanie tematu o zgodach w dziale KIBICE, ostrzeżenie dałem:
Tomek_AZS_KK
zancia_a
Jestem z Gorzow (4 w sumie - BAN??)
Endrju (3 w sumie - odpoczynek na 2tyg.???)
Nie wiem teraz, czy te bany się same uaktywniaja czy któryś z Adminów musi coś wcisnąć

Za rozmywanie tematu o zgodach w dziale KIBICE, ostrzeżenie dałem:
Tomek_AZS_KK
zancia_a
Jestem z Gorzow (4 w sumie - BAN??)
Endrju (3 w sumie - odpoczynek na 2tyg.???)
Nie wiem teraz, czy te bany się same uaktywniaja czy któryś z Adminów musi coś wcisnąć

- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Endrju i Jestem z Gorzow zbanowani na miesiąc Endjuz za 3 osty, Jestem z Gorzow za 4-tego osta i taki też komunikat pokaże się przy próbie zalogowania.
Banowanie według zasady:
Za 3 ostrzeżenia miesiąc odpoczynku
Za 4 ostrzeżenie damy kolejny miesiąc odpoczynku od razu.
Za 5 ostrzeżenie odpoczynek na zawsze.
Banowanie według zasady:
Za 3 ostrzeżenia miesiąc odpoczynku
Za 4 ostrzeżenie damy kolejny miesiąc odpoczynku od razu.
Za 5 ostrzeżenie odpoczynek na zawsze.
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
A ja mam pytanie: Jak to jest z anulowaniem postów? One same sie po jakims czasie anulują?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Anulowanie postów?
Czyba miałeś na myśli anulowanie ostów (ostrzeżeń). Nic takiego nie ma. Ban tymczasowy zdejmie się sam ale ostrzeżenia się kumulują i jak ktoś dojdzie do 5-ciu to ma bana na stałe.
Czyba miałeś na myśli anulowanie ostów (ostrzeżeń). Nic takiego nie ma. Ban tymczasowy zdejmie się sam ale ostrzeżenia się kumulują i jak ktoś dojdzie do 5-ciu to ma bana na stałe.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Hmm... według mnie, powinna być możliwość odejmowania ostrzeżeń - dajmy na to w nagrodę za poprawę zachowania itd. Wydaje mi się że byłoby to sprawiedliwe, no bo jak ktoś kiedyś złapie kilka ostrzeżeń a później np. przez rok zachowuje się normalnie to trzeba by to nagrodzić chyba???

Szymon pisze:Hmm... według mnie, powinna być możliwość odejmowania ostrzeżeń - dajmy na to w nagrodę za poprawę zachowania itd. Wydaje mi się że byłoby to sprawiedliwe, no bo jak ktoś kiedyś złapie kilka ostrzeżeń a później np. przez rok zachowuje się normalnie to trzeba by to nagrodzić chyba???
mnie się wydaje, że Elen pyta w kwestii Endrju. a sądząc po jego zachowaniu wcześniejszym (np. po aktualizacji forum, gdzie każdemu zerowało się konto) i np. teraźniejszych wypocinach w kibicach, gdzie zamiast siedzieć na dupie cicho i nie wychylać się zakłada KOLEJNE konto i wypisuje jakieś brednie, moim zdaniem on się już nie zmieni i nie zasługuje nawet na danie mu szansy, skoro nie potrafi dostrzec żadnego swojego błędu. może będą jakieś dwa ciągłe tygodnie, gdzie nie będzie świrował, ale znowu zacznie - już kiedyś tak było.
sama idea wycofywania pojedynczych ostrzeżeń jest mocno ryzykowna. Jeśli byłoby jednak tak, jak mówi Szymon, że przez CO NAJMNIEJ ROK nie będzie problemów z danym użytkownikiem, to wówczas można dopiero ewentualnie rozważać zdejmowanie ostrzeżeń. ale takie jest tylko moje zdanie...
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Nie Kuba nie chodziło mi o Endrju, to czy on bedzie zbanowany czy nie mam akurat w dupie. Ale kiedyś podczas dyskusji o regulaminie padła propozycja, żeby ostrzeżenie anulowało się po jakimś czasie. Wydaje mi się to jak najbardziej sensowne, bo po pewnym czasie stanie się tak, że połowa uzytkowników bedzie miała na swoim koncie po kilka ostrzeżeń i staniemy się grupą moderatorów bez użytkowników.
Oczywiście jest to tylko moja propozycja, nie wiem jak na nią zaopatrują się inni.
Oczywiście jest to tylko moja propozycja, nie wiem jak na nią zaopatrują się inni.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ostrzeżenie dla Tomek_KK_AZS za viewtopic.php?f=31&t=9803&view=unread#unread

elen pisze:Ostrzeżenie dla Tomek_KK_AZS za viewtopic.php?f=31&t=9803&view=unread#unread
Tomek_AZS_KK pisze:W TV wypadliscie świetniezajebista zabawa musiała być ! NAprawdę człowiekowi się robiło bardzo miło słysząc głośne pozdrowienia od obydwu ekip dla naszego AZS ... który istnieje już tylko w sercach najwierniejszych fanów.
Dzięki !. W marcu mecz Orzeł - AZS Poznań .mogę powiedzieć reszcie , że jestesmy mile widziani w Polkowicach ?
czegoś nie ma w tym poście? czy o "zajebista" chodzi?