OSTRZEŻENIA

podforum organizacyjno - porządkowe
Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 28 września 2007, 10:20

A czy dobrze Wam się czyta posty qBk-a. Czy to forum jest od nauczania jakiej przeglądarki mają używać forumowicze? Dla mnie każdy bezsensowny baner w podpisie powinien być skasowany. Niektóre stopki są większe od wpisów. Tak jest w przypadku Mikey-a. Moim zdaniem powinien być punkt w regulaminie o nieumieszczaniu w stopce zbyt dużych banerów i zbyt dużego i oczojebnego (mam tu na myśli np. czerwony kolor czcionki) podpisu.

Pozdrawiam

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 29 września 2007, 02:39

ok, wywaliłem swój baner - forum nie jest od nauczania jakiej przeglądarki kto ma używać, chciałem tylko wyrazić swoje prywatne zdanie i zwrócić uwagę na pewien problem 8) znam dużo osób które przeszły z IE na innego browsera i teraz sobie to chwalą a wcześniej nie miały pojęcia że istnieje coś lepszego od IE oraz dlaczego prawie każdy w miarę zorientowany w temacie człowiek ma o IE6 jak najgorsze zdanie...

co do blokowania banerów - ja pozbyłem się japońskiego banera hellraisera prawie pół roku temu dzięki pakietowi Firefox + AdBlockPlus :) żeby nie było że nie lubię opery czy innych przeglądarek - nie, po prostu FF mi najbardziej pasuje.

Przepraszam za offtopic jak i za ów banerek, ale zostałem "wywołany do tablicy" toteż musiałem napisać parę zdań.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 29 września 2007, 08:01

nie no - nie dajmy się zwariować - po to włąśnie jest taka możliwość aby kreować swój własny avatar i podpis -aby dać forumowiczom możliwość wyrażenia (poza tematem dyskusji) swoich jakiś przekonań, trosk, orjentacji itd.

Jak qBK chce poprzez baner coś przekazać - to jego sprawa, absolutnie jego. Jak sobie tam wstawię flagę ŁKS-u to jakiś Widzewiak zacznie narzekać, że bo "wali po oczach" - bez przesady.

O Hellu rozmawiamy wyłącznie pod kontem złego smaku obrazka i naszego znudzenia oraz obrzydzenia nim - zresztą czysto teoretycznie... Absolutnie nie zalecam wywalania swoich ulubionych obrazków z jakiegokolwiek względu. :wink:

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 29 września 2007, 15:49

Simon teraz to już Ciebie nie rozumiem. Czyli hella avatar może się znudzić. A banery Mikeya na pół strony są w porządku.

Więc być może hell przez ten avatar wyraża miłość do tej Chinki, Japonki czy Bóg wie kto to jest, tak jak Mikey do ŁKSu. Ale rozumiem że Hella avatar jest denerwujący, Mikeya już nie?

Moje zdanie wyraziłem wcześniej. Powinno się ograniczyć podpis do jednego niewielkiego banera lub kilku linijek tekstu. To tyle ode mnie.

Pozdrawiam

P.S qBk ja wyraziłem tylko i wyłącznie moje zdanie. Co nie pasuje mi, może pasować innym i Twój baner dla innych mógł być przydatny. Po prostu podałem przykład do dyskusji. Chciałem aby inni się na te temat wypowiedzieli. Absolutnie nie było moim celem abyś od razu ten baner likwidował.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 29 września 2007, 19:52

[quote="Wojteg"]Simon teraz to już Ciebie nie rozumiem. Czyli hella avatar może się znudzić. A banery Mikeya na pół strony są w porządku.

Więc być może hell przez ten avatar wyraża miłość do tej Chinki, Japonki czy Bóg wie kto to jest, tak jak Mikey do ŁKSu. Ale rozumiem że Hella avatar jest denerwujący, Mikeya już nie?

[quote]
O co Ci chodzi Wojteg??? Jakie pół strony??? Zaraz sie dowiem ze przez moje avatary zakładki się nie otwierają? Co Cie denerwuje w moim avatarze? Obraża kogokolwiek?
Waldi zgłosił prośbę do hella a potem do modów. Chciałbyś również zgłosić takową w sprawie mojego avataru? Jesli tak to zrób to zamiast co chwila przywoływac mnie do tablicy.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 29 września 2007, 23:06

Wojteg - Hella baner mnie denerwuje - bo mnie denerwuje - baner Mikaya albo qBK mnie nie denerwuje - bo mnie nie denerwuje - ani jednemu ani drugiemu nie polecam ani nawet nie proszę o zlikwidowanie ich - a denerwować mnie ma prawo to, co denerwuje mnie - a nie Ciebie...

Nie zabranim Ci również pisać jak najszerzej o tych Ciebie denerwujących - nawet możesz sobie baner o tym zrobić...

A co do różnic estetycznych, to raczej baner Mikeya nie prezentuje stóp Tomka Kłosa po meczu - w czasie kąpieli (a-feee) i to od spodu... Hell może sobie wyrażać miłość do kogo chce i jak che - a mnie może się to nie podobać... Jeśli natomiast podobałyby Ci się nóżki Kłosa - to oczywiście nie widzę mankamentu...

I kończąc dyskusje - wszelkie banery (poza niedozwolonymi) są dozwolone... i to na tyle

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 07 października 2007, 07:55

nie ma to jak poranny, niedzielny spam ... 66.232.112.180

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 11 października 2007, 22:47

Uff, hellraiser w końcu dał się przekonać :D

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 16 października 2007, 20:31

poproszę o bana dla tego pana
89.228.157.223
;)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 02 listopada 2007, 15:15

Nie wiem, czy to sie jeszcze pisze, ale moje dziewicze ostrzezenie dla Tomaszka. Wytlumaczenie: co post w podforum azsu to przeklenstwo.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 02 listopada 2007, 20:56

kyS pisze:Nie wiem, czy to sie jeszcze pisze, ale moje dziewicze ostrzezenie dla Tomaszka. Wytlumaczenie: co post w podforum azsu to przeklenstwo.

Pisze się pisze

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 11 listopada 2007, 15:13

89.228.157.223

poproszę o bana dla tego IP

można zrobić porządek z huliganami z Polkowic :?: :lol:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 12 listopada 2007, 01:13

Proszę o wzmożoną czujność wszystkich moderatorów wlasnie w kwestii meczu Orła z Tęczą... Pewnie już tradycją coroczną będą problemy ... :?

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 12 listopada 2007, 14:20

ann pisze:89.228.157.223

poproszę o bana dla tego IP

ok

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 08 grudnia 2007, 14:18

Ode mnie dziś po ostrzeżeniu dostali Młynio i Czuken.

http://www.kosz.webd.pl/kkforum/viewtop ... 899#152899

są to ostrzeżenia nr trzy dla obu panów. czyżbyśmy mogli od nich odsapnąć na 2 tygodnie? Czy jeszcze nie teraz?

Wróć do „Wsparcie”