Oczywiście, ze sie zdarzaja
Finepharm AZS KK Jelenia Góra- Tęcza Duda Leszno 58:68
Moderator: patrese
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Zakładać należy, że kontuzje i ewentualne ciąże będą, bo niestety zdarzają się co roku.
Edyta jest znakomitą zawodniczką i sama najlepiej wie kiedy zakończyć karierę. Lepiej odejść w chwale niż jako słaba koszykarka. Skoro poważnie myśli o zakończeniu kariery, to trzeba szukać następczyni. Jestem pewien, że Natalka mogłaby ja godnie zastąpić - spokojnie miałaby miejsce w pierwszej piątce. Nikt nie gra z tak wielkim zaangażowaniem i poświęceniem jak ona.
A Ryan podejrzewam, że dogra do końca sezonu i niestety zmieni klub na lepszy (czyt. bogatszy)
Pozdrawiam.
Edyta jest znakomitą zawodniczką i sama najlepiej wie kiedy zakończyć karierę. Lepiej odejść w chwale niż jako słaba koszykarka. Skoro poważnie myśli o zakończeniu kariery, to trzeba szukać następczyni. Jestem pewien, że Natalka mogłaby ja godnie zastąpić - spokojnie miałaby miejsce w pierwszej piątce. Nikt nie gra z tak wielkim zaangażowaniem i poświęceniem jak ona.
A Ryan podejrzewam, że dogra do końca sezonu i niestety zmieni klub na lepszy (czyt. bogatszy)
Pozdrawiam.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

patrese co Ty tak za tą "Natalką" Jesteś? Chyba jakaś słabość co?
Drużyna ekstraligowa powinna zająć się szkoleniem młodzieży, ale takim z prawdziwego zdarzenia. Kierunek, który teraz jest obrany przez naszych działaczy jest dość ryzykowny..ja jestem za ściągnięciem jakiejś młodej perspektywicznej Polki (może kierunek poznański?). Czas, aby żelazne rezerwy zniknęły z ławki rezerwowych, bo to już na to się nie da patrzeć
także szkolić, szkolić i jeszcze raz szkolić
Pozdrawiam
Drużyna ekstraligowa powinna zająć się szkoleniem młodzieży, ale takim z prawdziwego zdarzenia. Kierunek, który teraz jest obrany przez naszych działaczy jest dość ryzykowny..ja jestem za ściągnięciem jakiejś młodej perspektywicznej Polki (może kierunek poznański?). Czas, aby żelazne rezerwy zniknęły z ławki rezerwowych, bo to już na to się nie da patrzeć
Pozdrawiam
Nikita Bell- I love this game!
Tęcza Leszno!
Tęcza Leszno!
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Może i słabość ale przede wszystkim przekonanie o nieprzeciętnych umiejętnościach Natalii, których trenerzy z Jeleniej Góry nie potrafią wykorzystać.
Szkolenie młodzieży to inny temat. Wiadomo, że szkolić trzeba. Na efekty jednak trzeba poczekać. A tu chodzi o wprowadzenie do składu zawodniczki już doświadczonej jak i perspektywicznej, by dalej mogła rozwijać się sportowo, a nie dopiero uczącej się koszykarskiego fachu. Rozgrywająca to newralgiczna pozycja w każdym zespole- tutaj raczej nie można sobie pozwolić na eksperymenty. Oczywiście zgadzam się, że nasze żelazne rezerwy powinny zostać zastąpione przez zdolną młodzież i tutaj wszelkie eksperymenty jak najbardziej wskazane.
Pozdrawiam.
Szkolenie młodzieży to inny temat. Wiadomo, że szkolić trzeba. Na efekty jednak trzeba poczekać. A tu chodzi o wprowadzenie do składu zawodniczki już doświadczonej jak i perspektywicznej, by dalej mogła rozwijać się sportowo, a nie dopiero uczącej się koszykarskiego fachu. Rozgrywająca to newralgiczna pozycja w każdym zespole- tutaj raczej nie można sobie pozwolić na eksperymenty. Oczywiście zgadzam się, że nasze żelazne rezerwy powinny zostać zastąpione przez zdolną młodzież i tutaj wszelkie eksperymenty jak najbardziej wskazane.
Pozdrawiam.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

-
Avenger
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
szkolić, szkolić, tylko kogo? rzeczywiście,dziewczynom z Poznania np.MUKS-u byłoby blisko do Leszna...widziałem te młode dziewczyny w akcji i to nie raz,więc mogę stwierdzić że nadają sie do wyszkolenia choć chyba na ekstraligę mają jeszcze czas. Bo jeśli chodzi o nasze zaplecze to można powiedzieć,że go brak...dziewczyny mające aktualnie po 15 lat nie są w stanie sprostać wymaganiom najwyższej ligi...kiedy będą w stanie i czy w ogóle będą? to jest pytanie...a w dzisiejszych czasach szkolenie młodzieży jest jedną z najważniejszych spraw...zaoszczędza to wiele pieniędzy...szkoda tylko,że władze jakoś tego nie zauważają i w szkolenie nie inwestują...
...::: Obrońcy Tytułu :::...