patrese pisze:Brawa również dla Natalki z JG za poświęcenie i niesamowitą ambicję- potwierdziła tym samym, że marnuje się grając w zespole jeleniogórskim,
Na jakiej podstawie to piszesz
Moderator: patrese
Marek1990 pisze:patrese pisze:Brawa również dla Natalki z JG za poświęcenie i niesamowitą ambicję- potwierdziła tym samym, że marnuje się grając w zespole jeleniogórskim,
Na jakiej podstawie to piszesz
Michal-KSK pisze:Owszem potwierdza swoja dobra postawe w tym meczu ale to,ze marnuje sie w naszym zespole![]()
![]()
Widocznie jest Jej u nas dobrze i chce grac dla Jeleniej Gory

Marek1990 pisze:Duzo wyzwiskJedyne co sobie przypominam, to, to jak krzyczeliscie wypir..aj, gdy Agnieszka Budnik spadla za 5 faul (koncowka meczu)
Poza tym może jakies małe podteksty i prowokacje byly, ale to raczej nic wielkiego

patrese pisze:Marek1990 pisze:Duzo wyzwiskJedyne co sobie przypominam, to, to jak krzyczeliscie wypir..aj, gdy Agnieszka Budnik spadla za 5 faul (koncowka meczu)
Poza tym może jakies małe podteksty i prowokacje byly, ale to raczej nic wielkiego
Ciekawe czy kibice z JG będą mieli odwagę przeprosić za swoje chamskie zachowanie Agnieszkę... Bo nam ciągle jest wypominana stara sprawa z Natalią dawno załatwiona zresztą, a sami zachowali się wczoraj identycznie. Potwierdzają się zmiany o 180 stopni wspomniane przeze mnie wcześniej. Choć wtedy miałem na myśli tylko stronę leszczyńską, a nie taki wasz zwrot w tył...
To ja Tobie uświadamiam, że nie jest jej wcale dobrze w JG i to jest ostatni sezon, kiedy tak poświęca się dla klubu z Jeleniej Góry. Zrobiła dla was więcej niż wszystkie zawodniczki pozostałe razem wzięte. Musicie zrozumieć, że chce się dalej rozwijać sportowo, a nie marnować pod okiem tych śmiesznych trenerów.
Gdybym usłyszał te twoje słowa na realu, pewnie zostały by wypowiedziane z wielką ironią ??Zrobiła dla was więcej niż wszystkie zawodniczki pozostałe razem wzięte.

Marek1990 pisze:Do Leszna napewno nie "pujdzie"
[...] Np. o taką zawodniczkę jak Natalia. Fajnie byłoby, gdyby nasi działacze z trenerem na czele się tym zainteresowali. :Smile:
- o to mi chodziło..To ja Tobie uświadamiam, że nie jest jej wcale dobrze w JG i to jest ostatni sezon, kiedy tak poświęca się dla klubu z Jeleniej Góry. Zrobiła dla was więcej niż wszystkie zawodniczki pozostałe razem wzięte. Musicie zrozumieć, że chce się dalej rozwijać sportowo, a nie marnować pod okiem tych śmiesznych trenerów.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości