Finepharm AZS KK Jelenia Góra- Tęcza Duda Leszno 58:68

Moderator: patrese

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 02 marca 2008, 12:23

patrese pisze:Brawa również dla Natalki z JG za poświęcenie i niesamowitą ambicję- potwierdziła tym samym, że marnuje się grając w zespole jeleniogórskim,

Na jakiej podstawie to piszesz :?:

Michal-KSK
Nowy na forum

Postautor: Michal-KSK » 02 marca 2008, 13:34

Owszem potwierdza swoja dobra postawe w tym meczu ale to,ze marnuje sie w naszym zespole 8) :?: :?: Widocznie jest Jej u nas dobrze i chce grac dla Jeleniej Gory 8)

matishe
Żak

Postautor: matishe » 02 marca 2008, 13:43

Ojjj.. nie "oddamy" tak o Natii.. hihihihihiii.. :oops: 8) a własnie zauważyłem, że u Was w zespole jest jakoś 10 zawodniczek ? :| Zdecydowanie krótka ławka..

Pozdro.
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 02 marca 2008, 13:48

Marek1990 pisze:
patrese pisze:Brawa również dla Natalki z JG za poświęcenie i niesamowitą ambicję- potwierdziła tym samym, że marnuje się grając w zespole jeleniogórskim,

Na jakiej podstawie to piszesz :?:

Na podstawie relacji osób, które były na meczu. Jeśli Marek uważasz, że Nati nie grała ambitnie i nie wykazywała woli walki, to mnie popraw.

Michal-KSK pisze:Owszem potwierdza swoja dobra postawe w tym meczu ale to,ze marnuje sie w naszym zespole 8) :?: :?: Widocznie jest Jej u nas dobrze i chce grac dla Jeleniej Gory 8)

To ja Tobie uświadamiam, że nie jest jej wcale dobrze w JG i to jest ostatni sezon, kiedy tak poświęca się dla klubu z Jeleniej Góry. Zrobiła dla was więcej niż wszystkie zawodniczki pozostałe razem wzięte. Musicie zrozumieć, że chce się dalej rozwijać sportowo, a nie marnować pod okiem tych śmiesznych trenerów.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 02 marca 2008, 14:16

Marek1990 pisze:Duzo wyzwisk :?: Jedyne co sobie przypominam, to, to jak krzyczeliscie wypir..aj, gdy Agnieszka Budnik spadla za 5 faul (koncowka meczu) :!: Poza tym może jakies małe podteksty i prowokacje byly, ale to raczej nic wielkiego :)

Ciekawe czy kibice z JG będą mieli odwagę przeprosić za swoje chamskie zachowanie Agnieszkę... Bo nam ciągle jest wypominana stara sprawa z Natalią dawno załatwiona zresztą, a sami zachowali się wczoraj identycznie. Potwierdzają się zmiany o 180 stopni wspomniane przeze mnie wcześniej. Choć wtedy miałem na myśli tylko stronę leszczyńską, a nie taki wasz zwrot w tył... :roll:

Obrazek

matishe
Żak

Postautor: matishe » 02 marca 2008, 14:59

patrese pisze:
Marek1990 pisze:Duzo wyzwisk :?: Jedyne co sobie przypominam, to, to jak krzyczeliscie wypir..aj, gdy Agnieszka Budnik spadla za 5 faul (koncowka meczu) :!: Poza tym może jakies małe podteksty i prowokacje byly, ale to raczej nic wielkiego :)

Ciekawe czy kibice z JG będą mieli odwagę przeprosić za swoje chamskie zachowanie Agnieszkę... Bo nam ciągle jest wypominana stara sprawa z Natalią dawno załatwiona zresztą, a sami zachowali się wczoraj identycznie. Potwierdzają się zmiany o 180 stopni wspomniane przeze mnie wcześniej. Choć wtedy miałem na myśli tylko stronę leszczyńską, a nie taki wasz zwrot w tył... :roll:

Jeśli chodzi o p. Budnik to ja sobie nie przypominam, że jakieś gwizdy, wyzwiska itp. były skierowane w jej stronę a na pewno z moich ust nic takiego nie poleciało do niej,[niech inni kibice z jg się tutaj wypowiedzą] jak już to mogę powiedzieć, że dużo pretensji do sędziów było i tyle.

To ja Tobie uświadamiam, że nie jest jej wcale dobrze w JG i to jest ostatni sezon, kiedy tak poświęca się dla klubu z Jeleniej Góry. Zrobiła dla was więcej niż wszystkie zawodniczki pozostałe razem wzięte. Musicie zrozumieć, że chce się dalej rozwijać sportowo, a nie marnować pod okiem tych śmiesznych trenerów.

Spokojnie, nie dajmy się ponieść nerwom bo wydaje mi się jakbyśmy się tutaj droczyli zbyt emocjonująco :?: To co napisałeś, że:
Zrobiła dla was więcej niż wszystkie zawodniczki pozostałe razem wzięte.
Gdybym usłyszał te twoje słowa na realu, pewnie zostały by wypowiedziane z wielką ironią ??
Czegoś tu nie rozumiem.. pzdr.

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 02 marca 2008, 19:02

Ależ ja jestem spokojny. :)
Jeśli chodzi o Nati to żadnej ironii nie ma w moich wypowiedziach. Jest fantastyczną zawodniczką i szkoda, że nie może rozwinąć się bardziej w klubie, którego polityka niestety ogranicza się do sprowadzania 3 amerykańskich zawodniczek znikąd (jak starczy pieniędzy) grających na dodatek nad wyraz indywidualnie. A "wspaniali" trenerzy z JG wywyższają je pod niebiosa obwiniając o wszystkie niepowodzenia Natalię. Nadal myślisz, że ma tak dobrze u was?
Jeśli chodzi o Agnieszkę to żadne wytłumaczenie, że z Twoich ust nie poleciały wulgaryzmy w jej stronę. Istotne jest że poleciały, a polecieć raczej nie powinny...

Obrazek

matishe
Żak

Postautor: matishe » 02 marca 2008, 19:27

Oki :wink: Wiem, że jest fantastyczną zawodniczką i potwierdza to w każdym meczu, gdyż góruje u nas ze wszystkich Polek :) Nie tylko na parkiecie jest super, ale prywatnie również. Popieram twoje zdanie, że nie ma możliwości rozwijania się dalej ku baskiecie :/ Ale może do Leszna nie pujdzie a innej drużyny hie hie hie.. pozdro Panowie!! i Panie :oops: :wink:

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 02 marca 2008, 19:30

Do Leszna napewno nie "pujdzie" :!:

matishe
Żak

Postautor: matishe » 02 marca 2008, 19:34

Marek1990 pisze:Do Leszna napewno nie "pujdzie" :!:

[...] Np. o taką zawodniczkę jak Natalia. Fajnie byłoby, gdyby nasi działacze z trenerem na czele się tym zainteresowali. :Smile:

Gdzieś coś przeczytałem jeszcze, że Natalia w następnym sezonie powinna grać u Was.. - mam rozumieć, że chcielibyście by grała u Was, czy że już na pewno będzie grać 8) :shock: :?: :lol:

- o to mi chodziło..

P.S Ale strzeliłem byka, dopiero teraz zauważyłem, sorry.. hah "..pójdzie.."
Ostatnio zmieniony 02 marca 2008, 19:43 przez matishe, łącznie zmieniany 1 raz.

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 02 marca 2008, 19:43

Poryliście sobie z Tą Małaszewską :!: Nie widze dla Niej miejsca w naszym przyszłorocznym składzie. Mamy Edzie i Ryan i te dwie zawodniczki na pozycje 1 nam wystarczą :!: Chyba mi nie powiecie, ze wolelibyście (głównie do Patrese :)) Małaszewska zamiast Coleman :?:

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 02 marca 2008, 20:08

Zamiast Coleman na pewno nie, a Edzie tym bardziej. Żadnej Małaszewskiej w Lesznie :lol:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 02 marca 2008, 20:10

A jaką masz pewność, że na Ryan Coleman będzie stać leszczyński klub w następnym sezonie? Bo ja takiej pewności nie mam i obawiam się podobnej sytuacji co z Nikitą.
Poza tym trener Krysiewicz wyraźnie stwierdził, że stawia na polskie zawodniczki w przyszłym sezonie.
A Edyta przecież poważnie myśli o zakończeniu kariery. Dziwne chyba to nie jest.
Polskich dobrych rozgrywających jest jak na lekarstwo, więc nie tylko ja ale i wiele innych osób z Leszna widzi Natalię w naszym składzie. Pasowałaby idealnie. Ale wszystko zależy od naszych działaczy i trenera. Ja mogę tylko napisać, że na pewno warto byłoby podpisać kontrakt z Natalią i tyle. :)
Wiele serca zostawia na parkiecie i ciężko pracuje na treningach. Jest bardzo ambitna i waleczna. No i jest bardzo dobra w tym co robi- przewodzi przecież w klasyfikacji punktowej, przechwytów i asyst w FGE. Poza tym zgadzam się z Matishe, że jest bardzo sympatyczna. :)
Nati + Ryan - to byłby duet idealny jak na nasze możliwości.
P.S. Marek, nie denerwuj się tak! :wink:

Obrazek

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 02 marca 2008, 23:03

W zeszłym sezonie Coleman też świetnie sobie poczynała w polskiej lidze, a jednak stać bylo Tęcze na pozyskanie tej zawodniczki :) Nawet jeżeli chciałaby troszke więcej w przyszłym sezonie, to nie ma co na Nią szczędzić, bo jest świetną zawodniczką :D Co do Edyty Krysiewicz, to glupotą byloby konczenie keriery "w tym momencie" :D Zapewniam Cie, ze w przyszłym sezonie będzie broniła barw Tęczy :)
Ostatnio zmieniony 03 marca 2008, 09:53 przez Marek1990, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 03 marca 2008, 00:08

Tyle że Ryan przyszła w środku sezonu i nie miała za bardzo gdzie grać, więc nie miała wygórowanych żądań. Brawa dla działaczy, że zdołali ją w ogóle do nas ściągnąć. Gra świetnie i dobrze byłoby ją zatrzymać, ale jeśli nie udało się z Nikitą, to mam obawy czy uda się z Coleman.
Edyta wiecznie na tak wysokim poziomie grać nie będzie- wieku nie da się oszukać niestety. Też Cię o tym zapewniam. :wink:
A Natalka jest perspektywiczną zawodniczką. I na dzień dzisiejszy wcale od niej nie gorszą. Zresztą im więcej dobrych zawodniczek tym lepiej. A właśnie teraz w najważniejszym momencie rozgrywek odczuwamy ilościowy brak wartościowych zawodniczek. Losowe zdarzenia przytrafiają się zawsze i to trzeba też brać pod uwagę budując skład na cały sezon.

Obrazek

Wróć do „Tęcza Leszno”