Co myślicie o dotychczasowej grze Kae?

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 26 kwietnia 2006, 21:08

Słyszałem, że zarząd nie przedłużył umowy z Kae

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 27 kwietnia 2006, 14:30

Jako stary i zasłużony rasista, a przede wszystkim faszysta, powinienen zabrać głos w tej dyskusji na temat brazylijskiej zawodniczki. To że jest czarna każdy widzi, to że dla wielu jest i pozostanie obca to chyba nie trzeba tłumaczyć, ale przede wszystkim jest bardzo dobrą koszykarką na tle innych naszych zagranicznych gwiazd. Jeśli pozostanie na drugi sezon to tylko wzmocni drużynę i tak powinno być moim skromnym zdaniem.

(... ) - edit: Admin - usunięty fragment odnosił się do fragmentów tekstów innych osób, naruszających zasady KKForum

Wszyscy ludzie są równi i są braćmi :lol: :lol: 8)
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 kwietnia 2006, 13:54

Trenejro pisze:(...)

Przepraszam, że do tego wracam.... (...)

Nie przepraszaj, tylko po prostu nie wracaj... do wszystkich uczestniczących w dyskusji, którą usunąłem - PROPONUJĘ PRIVY... Moderatora prosiłbym o reagowanie na obrażanie koszykarek, a Forumowiczów o trzymanie się tematu i zastanowienie się nad sensem wpisów zawierających tylko i WYŁĄCZNIE osobiste wycieczki!

Pozdrowionka
Admin nr 2
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 28 kwietnia 2006, 15:46

Posłuchaj, do tematu wróciłem tylko dlatego, by uświadomić WSZYSTKIM jak bardzo obrażali zawodniczkę negatywnie odnosząc siędo jej koloru skóry.
"Szczęście" dla niej, że grała dobrze i miała znaczący wpływ na wynik zespołu, bo inaczej pewnie paru caralhos zlinczowałoby ją za kolor skóry.
Dlatego zapytałem, co teraz sądzi, bo jakoś fałszywie przymilkł.

I jeżeli uważacie, że temat rasizmu należy omijać, by zagłaskiwać debili-rasistów, którzy obrażają każdego i z nikim się nie liczą, to sorry. Odwróciłbym raczej proporcje. O temacie należy mówić - mówić jak najwięcej, a mam wrażenie, że na tym forum dominują Ci, którzy najwięcej złego mają do powiedzenia.

Odniosę się do wypowiedzi simona, który napisał kiedyś, że on nie odnosi się do chamskich, rasistowskich wypowiedzibo jest ponad to...
To zachowanie to jak przejść ulicą obok rabuących staruszkę młokosów i nie robić nic.
Musimy reagować, niech opinia o ludziach, jak np. o Kae tworzy się według i normalnych dla bycia człowiekiem wpisach i niech F(l)ucky zginie w większości, a nie rządzi opinią publiczną
Podobnie w innych tematach

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 kwietnia 2006, 16:07

A ja Ci tylko jedno... jeśli coś zostało już powiedziane, potępione itd jakieś 147 razy, a Ty zupełnie bez związku zaczynasz ten sam temat cytując wpis dawno skomentowany z przed tysiąca lat i z lubością zagłębiasz się w obustronnie bezsensowną, zaśmiecającą KKForum "duskusję" (czyt. obrzucanie się personalne błotem), to przyjmij do wiadomości, że ... po pierwsze - zadaniem Moderatora jest pilnowanie przestrzegania zasad KKForum... po drugie - nastepnym krokiem jest interwencja Admina.

Proponuję być zmienił swój wpis... próbujesz pouczać innych, a sam używasz słormułowań, które są na takim samym poziomie, jak te, które Ci się nie podobają (np "F(l)ucky" - chyba chcesz, by też Cię obrażano podobnie?)... choć oczywiście idziesz w innym kierunku... No chyba, że Ci bardzo zależy, by teraz nastepny wpis miał podobny charakter, jak Wasze dwie strony bluzgów, które usunąłem?

I jakos nie widzę, żeby poglady rasistowskie "rządziły tu opinią" :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Jedna, dwie osoby... taaaaaaa... i na dodatek przeszkadza Ci, że "przymilkł"... chyba przecież o to dokładnie Ci chodziło???

Temat na prośbę Moderatora pod obserwacją... wpisy nie związane z meritum sprawy - czyli grą zawodniczki z Brazylii w barwach Włókniarza będą rozpatrywane ze szczególną uwagą.

Pozdrowionka
Admin nr 2
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 29 kwietnia 2006, 09:03

Wszelkie wpisy niezwiązane z tematem - a przymonam, że brzmi on "Co myślicie o dotychczasowej grze Kae?" - będą usuwane! Prywatne sprawy proszę załatwiać poprzez prywatne wiadomosci :!:

Pozdrawiam
Moderator - jeden z wielu ;)

Awatar użytkownika
Madziorek
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Wierszyk

Postautor: Madziorek » 01 maja 2006, 09:23

Wymysliłam wierszyk o KAE :D :D :D

Kae Kae jak to dobrze że
Jestes zawsze blisko i że lubisz mnie.
Kae kae nigdy nie smuć się
Juz na zawsze zostaniesz w Polfie.

Ale Kae juz nie ma :( :( :( :(
SZKODA:(
Madziorek

Awatar użytkownika
Madziorek
Nowy na forum
Kontaktowanie:

jeszcze jeden wierszyk :D

Postautor: Madziorek » 01 maja 2006, 09:24

Jacinto jest czarniutka,
Budzi ją rano pobódka.
Warkocze ma piękniutkie,
A nóżki zgrabniutkie.
Madziorek

Gość

Postautor: Gość » 09 maja 2006, 14:26

Kibic MRKS-U
Amator

Postautor: Kibic MRKS-U » 11 maja 2006, 14:57

No to jak przeczytałem wywiady z p.Herktem to mina mi zrzadła :cry: szkoda że Kae nie bedzie :( no ale trudno
Niezwyciężone niebiesko-biało zielone !

Gienek
Nowy na forum

Postautor: Gienek » 16 czerwca 2006, 19:59

Dobrze że jej już u nas nie ma, bo grała nierówno i były mecze w których marnowała dziesiątki dobrych pozycji.
RENAULT Clio on the tour.

Kibic MRKS-U
Amator

Postautor: Kibic MRKS-U » 16 czerwca 2006, 20:09

Gienek pisze:Dobrze że jej już u nas nie ma, bo grała nierówno i były mecze w których marnowała dziesiątki dobrych pozycji.

Źle że u nas już nie zagra bo marnowała dziesiątki dobrych pozycji a 30 wykorzystywała :!:I w każdym meczu trafiała najmniej 10 punktów
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2006, 10:37 przez Kibic MRKS-U, łącznie zmieniany 1 raz.
Niezwyciężone niebiesko-biało zielone !

Gienek
Nowy na forum

Postautor: Gienek » 16 czerwca 2006, 20:14

Kibic MRKS-U pisze:
Gienek pisze:Dobrze że jej już u nas nie ma, bo grała nierówno i były mecze w których marnowała dziesiątki dobrych pozycji.

Źle że u nas już nie zagra bo marnowała dziesiątki dobrych pozycji a 30 wykorzystywała :!:

Co Ty wogóle wiesz o koszykówce :?: Ile Ty masz wyjazdów że ze mną w polemikę wpadasz :?: :!:
Przez te zmarnowane sytuacje przegraliśmy kilka ważnych meczy :!: :!:
RENAULT Clio on the tour.

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 18 czerwca 2006, 09:32

okej spoko ale nie powiesz ze nam tylek uratowala w meczu wyjazdowym w polkowicach (chodzi mi o 3 mecz)Polkowiczanki tak stracily glowe ze nie wiedzialy same co robic a kae zdobyla sama bodajze 25 punktow.Fakt w niektorych meczach nie zachwycala skutecznoscia ale wiecej bylo tych lepszych meczy.Nie bede z toba wpadala w dyskusje bo Ty napewno lepiej znasz sie na koszykowce ale takie moje zdanie

pozdro :D

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 18 czerwca 2006, 11:59

Gienek pisze:Co Ty wogóle wiesz o koszykówce :?: Ile Ty masz wyjazdów że ze mną w polemikę wpadasz :?: :!: (...)

:lol: :lol: argumenty jak za dawnych czasów :lol:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Wróć do „Archiwum”