PTK PABIANICE sezon 2008/2009
Moderator: Moderatorzy
Furman sponsorem koszykarek
Jego firma Aflofarm Farmacja Polska podpisała umowę o finansowaniu Pabianickiego Towarzystwa Koszykówki
– Dzisiaj odesłaliśmy do klubu projekt umowy o sponsoring, do podpisania – oświadczył nam Andrzej Furman, szef Aflofarmu Farmacja Polska.
Ile pieniędzy Aflofarm przekaże pabianickiej koszykówce? Tego szef firmy nie chce zdradzić. Oświadczył jedynie, że Aflofarm stał się głównym sponsorem PTK.
– Jesteśmy lepsi od Polfy – stwierdził z dumą Andrzej Furman.
Wyznał też, że do podjęcia decyzji o wyłożeniu pieniędzy na koszykówkę skłonił go "rozpaczliwy" artykuł jaki ukazał się w Życiu Pabianic na temat katastrofalnej sytuacji pabianickiej koszykówki. A także dyskusja jaka rozpętała się na ten temat między pabianickimi posłami: Andrzejem Biernatem i Anitą Błochowiak.
Furman wyłoży pieniądze, ale nie a zamiaru zarządzać klubem sportowym.
– Uważam, że jeśli pod zarządami prezesa Piotra Zawirskiego koszykarki doszły do ekstraklasy, to nie należy mu przeszkadzać – mówi.
Wczoraj decyzję o sponsorowaniu PTK podjął zarząd Zakładów Farmaceutycznych Polfa SA.
Ze źródeł dobrze poinformowanych wiemy, że Polfa wyłoży 300.000 zł, a Aflofarm - 350.000 zł. Wcześniej PTK udało się zebrać od innych sponsorów 350.000 zł.Teraz wiadomo już z całą pewnością, że pabianickie koszykarki będą grać w ekstraklasie.
http://www.zyciepabianic.pl/article/sho ... koszykarek
Jego firma Aflofarm Farmacja Polska podpisała umowę o finansowaniu Pabianickiego Towarzystwa Koszykówki
– Dzisiaj odesłaliśmy do klubu projekt umowy o sponsoring, do podpisania – oświadczył nam Andrzej Furman, szef Aflofarmu Farmacja Polska.
Ile pieniędzy Aflofarm przekaże pabianickiej koszykówce? Tego szef firmy nie chce zdradzić. Oświadczył jedynie, że Aflofarm stał się głównym sponsorem PTK.
– Jesteśmy lepsi od Polfy – stwierdził z dumą Andrzej Furman.
Wyznał też, że do podjęcia decyzji o wyłożeniu pieniędzy na koszykówkę skłonił go "rozpaczliwy" artykuł jaki ukazał się w Życiu Pabianic na temat katastrofalnej sytuacji pabianickiej koszykówki. A także dyskusja jaka rozpętała się na ten temat między pabianickimi posłami: Andrzejem Biernatem i Anitą Błochowiak.
Furman wyłoży pieniądze, ale nie a zamiaru zarządzać klubem sportowym.
– Uważam, że jeśli pod zarządami prezesa Piotra Zawirskiego koszykarki doszły do ekstraklasy, to nie należy mu przeszkadzać – mówi.
Wczoraj decyzję o sponsorowaniu PTK podjął zarząd Zakładów Farmaceutycznych Polfa SA.
Ze źródeł dobrze poinformowanych wiemy, że Polfa wyłoży 300.000 zł, a Aflofarm - 350.000 zł. Wcześniej PTK udało się zebrać od innych sponsorów 350.000 zł.Teraz wiadomo już z całą pewnością, że pabianickie koszykarki będą grać w ekstraklasie.
http://www.zyciepabianic.pl/article/sho ... koszykarek
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wojteg pisze:Wyznał też, że do podjęcia decyzji o wyłożeniu pieniędzy na koszykówkę skłonił go "rozpaczliwy" artykuł jaki ukazał się w Życiu Pabianic na temat katastrofalnej sytuacji pabianickiej koszykówki.
Hehehe, to się dopiero uśmiałem do łez.
Z innych źródeł wiem, że takie było polecenie z ratusza.
A mówiłem, że będzie okrągły milion.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
-
koszykarz
BasketFan pisze:Wojteg pisze:Wyznał też, że do podjęcia decyzji o wyłożeniu pieniędzy na koszykówkę skłonił go "rozpaczliwy" artykuł jaki ukazał się w Życiu Pabianic na temat katastrofalnej sytuacji pabianickiej koszykówki.
Hehehe, to się dopiero uśmiałem do łez.![]()
![]()
Z innych źródeł wiem, że takie było polecenie z ratusza.Ze źródeł dobrze poinformowanych wiemy, że Polfa wyłoży 300.000 zł, a Aflofarm - 350.000 zł. Wcześniej PTK udało się zebrać od innych sponsorów 350.000 zł.Teraz wiadomo już z całą pewnością, że pabianickie koszykarki będą grać w ekstraklasie.
jesli będzie milion - to mozna spokojnie pomyślec nad lepszymi wzmocnieniami zagranicznymi .
-
Gość
BasketFan pisze:Wojteg pisze:Wyznał też, że do podjęcia decyzji o wyłożeniu pieniędzy na koszykówkę skłonił go "rozpaczliwy" artykuł jaki ukazał się w Życiu Pabianic na temat katastrofalnej sytuacji pabianickiej koszykówki.
![]()
Z innych źródeł wiem, że takie było polecenie z ratusza.Ze źródeł dobrze poinformowanych wiemy, że Polfa wyłoży 300.000 zł, a Aflofarm - 350.000 zł. Wcześniej PTK udało się zebrać od innych sponsorów 350.000 zł.Teraz wiadomo już z całą pewnością, że pabianickie koszykarki będą grać w ekstraklasie.
polecenie z ratusza?? nie ma nic za darmo, skoro Furman sponsorował Kampanie Prezydencka pana Dychty, to coś dostanie jeszcze od miasta, może dzierżawa się kończy, albo zwolnienie z podatków czy zakup działek
-
Gość
-
Gość
koszykarz pisze:BasketFan pisze:Wojteg pisze:Wyznał też, że do podjęcia decyzji o wyłożeniu pieniędzy na koszykówkę skłonił go "rozpaczliwy" artykuł jaki ukazał się w Życiu Pabianic na temat katastrofalnej sytuacji pabianickiej koszykówki.
![]()
jesli będzie milion - to mozna spokojnie pomyślec nad lepszymi wzmocnieniami zagranicznymi .
następny hurrraaaoptymista
z takim optymizmem to idź budować stadiony na Euro2012 albo drogi do Euro
a z zagranicy to mozemy Kupić banany z Kostaryki na przykład, a za takie pieniądze co pozostaną to Leo będzie i ewentualnie na waciki dla dziewczyn zostanie...
-
Gość
-
koszykarz
Anonymous pisze:DanielPce pisze:Jak masz odwagę pisać w ten sposob to sie odważ i sie zaloguj a nie wypisujesz głupoty![]()
![]()
przepraszam, ale pisze swoje zdanie, a logowac nie mogę sie bo nie jestem zarejestrowany
ale przecież co w tym złego ?
Duda za 600 tyś zl zrobiła 4 miejsce. i to ZASŁUŻENIE .
Pabianice mają ta trudnosc że na rynku polskim nie ma juz krajowych zawodniczek - no chyba że Krupska chyba jest wolna...
Jeśli uda wam się znaleźc niezłej klasy zagraniczne - to kto wie...
Moim zdaniem przy budżecie 750 tyś - 1 mln zł - stać was na lepszą rozgrywajkę niż Proszczenko...
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Anonymous pisze:polecenie z ratusza?? nie ma nic za darmo, skoro Furman sponsorował Kampanie Prezydencka pana Dychty, to coś dostanie jeszcze od miasta, może dzierżawa się kończy, albo zwolnienie z podatków czy zakup działeknie ma nic za darmo, Wójek Zbyszek jeszcze dwa lata jest i wynagodzi Furmana
Pan Furman już dostał to co miał dostać, np. Pafanę za groszę wraz z terenami obok. Chyba też cały były "Pamotex" kupił. Na kominie miała być restauracja
Ale precz z polityka.
Dał 350 tysia i to się liczy.
Mamy kaskę na zakupy.
Prowadzone są rozmowy z kolejną czeszką na pozycję 3-4 i z centerką z Chorwacji.
Podobno niezłe
Ale podobno Kopernik też była kobietą, więc...
Prowadzone są też rozmowy z "Jarzynką"-jest namawiana do powrotu na parkiet.
Uprzedzając głosy "znawców", że stara i ,że babcia, to jestem zdania, że jeszcze niejedną "gwaizdkę" tej e-ligi wkręci w parkiet.
Reasumując-MARZENKA WRACAJ
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
-
Gość
koszykarz pisze:Anonymous pisze:DanielPce pisze:Jak masz odwagę pisać w ten sposob to sie odważ i sie zaloguj a nie wypisujesz głupoty![]()
![]()
przepraszam, ale pisze swoje zdanie, a logowac nie mogę sie bo nie jestem zarejestrowany
ale przecież co w tym złego ?
Duda za 600 tyś zl zrobiła 4 miejsce. i to ZASŁUŻENIE .
Pabianice mają ta trudnosc że na rynku polskim nie ma juz krajowych zawodniczek - no chyba że Krupska chyba jest wolna...
Jeśli uda wam się znaleźc niezłej klasy zagraniczne - to kto wie...
Moim zdaniem przy budżecie 750 tyś - 1 mln zł - stać was na lepszą rozgrywajkę niż Proszczenko...
no ale to jest "koleżanka" trenera
-
koszykarz
Marzena Głaszcz z pewnością wam sie przyda jeszcze w końcu ma duże doswiadczenie ligowe - no ale DEPTA załatwi angaż Proszczenko (co nie dziwi) . wydaje mi się że powinniście postarać się o lepszą rozgrywającą - ja bym postawił na Głaszcz oraz na nową koszykarke z wyzszej pólki niz Proszczenko...
na ,,3'' nie wygladacie źle : jest RENIA , Anita Szemraj - trzeba jej dac szansę...
No i koniecznie dobry center - bez tego ani rusz...
rok temu w Łodzi grała J.HUMPHREY - bardzo dobry gracz...
Sama Krystofova nic nie wskóra...
na ,,3'' nie wygladacie źle : jest RENIA , Anita Szemraj - trzeba jej dac szansę...
No i koniecznie dobry center - bez tego ani rusz...
rok temu w Łodzi grała J.HUMPHREY - bardzo dobry gracz...
Sama Krystofova nic nie wskóra...