PTK PABIANICE sezon 2008/2009
Moderator: Moderatorzy
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
koszykarz pisze:z tą ,,fachową '' to przesadziłeś ..
PS . Oczywiscie dam cos znać o waszych dziewczynach
No to teraz,po zakończeniu toruńskiego turnieju czekamy na jakieś Twoje "fachowe" opinie o naszych dziewczynach.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Wyniki trzeciego dnia turnieju:
Inea AZS Poznań - PTK Pabianice 88:63
Inea AZS Poznań: Howard 6, Aleliunaite-Jankowska 16, Idczak 11, Sibora 11, Mrozińska 10, Wdowczyk 12, Rafałowicz 3, Myćka 11, Pamuła 9
PTK Pabianice: Pawlak 16, Proschenko 14, Salska 12, Szemraj 10, Szymańska 7, Piestrzyńska 2, Hałęza 2
Aleksandra Pawlak to godna następczyni Eweliny Gali. Podobała mi się gra tej dziewczyny w całym turnieju...
Inea AZS Poznań: Howard 6, Aleliunaite-Jankowska 16, Idczak 11, Sibora 11, Mrozińska 10, Wdowczyk 12, Rafałowicz 3, Myćka 11, Pamuła 9
PTK Pabianice: Pawlak 16, Proschenko 14, Salska 12, Szemraj 10, Szymańska 7, Piestrzyńska 2, Hałęza 2
Aleksandra Pawlak to godna następczyni Eweliny Gali. Podobała mi się gra tej dziewczyny w całym turnieju...
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
matrix pisze:Wyniki trzeciego dnia turnieju:
ale podobie jak Ewelina ma problem z obroną
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
sekaido
nie wydaje mi sie ze Ewelina ma problem z obrona. z 6 przechwytow miala w ostatnim meczu. kilka blokow i ustawaal na nogach, zbijala pilki, bronila , w pomocy nie spala. osdtatni mecz poakzal,ze zarownbo jak w ataku jest super w obronie tez, wiadomo ze moze byc lepsza ale mysle ze spokojnie poprawi i obrone i atak na lepsze
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
sekaido pisze:nie wydaje mi sie ze Ewelina ma problem z obrona. z 6 przechwytow miala w ostatnim meczu. kilka blokow i ustawaal na nogach, zbijala pilki, bronila , w pomocy nie spala. osdtatni mecz poakzal,ze zarownbo jak w ataku jest super w obronie tez, wiadomo ze moze byc lepsza ale mysle ze spokojnie poprawi i obrone i atak na lepsze
jak słyszałem dostała opieprz od Szpili
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
Sekaido
najwidoczniem asz kiepskie informacje. Poza tym opieprz nie oznacza ze nie umie bronic .. mylisz pojecia kolego, a co moze u was szalecka umie bronic? michalowska? czy ktoras z tych mlosych? dobrze wiesz ze jakbyscie mieli kase one nie mialyby nawet co marzyc o skladzie w scislej dwunastce extraklasy
-
fan ŁKS
Sekaido pisze:najwidoczniem asz kiepskie informacje. Poza tym opieprz nie oznacza ze nie umie bronic .. mylisz pojecia kolego, a co moze u was szalecka umie bronic? michalowska? czy ktoras z tych mlosych? dobrze wiesz ze jakbyscie mieli kase one nie mialyby nawet co marzyc o skladzie w scislej dwunastce extraklasy
popiszemy na temat dziewczyn za rok, dwa jak obędą się z parkietem w e-klasie.
Nie zapominaj, że Pabianice słynęły z rodowitych koszykarek i trener Depta daję szansę młodym dziewczynom.
-
malkontent
- Żak
DanielPce pisze:Sekaido pisze:najwidoczniem asz kiepskie informacje. Poza tym opieprz nie oznacza ze nie umie bronic .. mylisz pojecia kolego, a co moze u was szalecka umie bronic? michalowska? czy ktoras z tych mlosych? dobrze wiesz ze jakbyscie mieli kase one nie mialyby nawet co marzyc o skladzie w scislej dwunastce extraklasy
popiszemy na temat dziewczyn za rok, dwa jak obędą się z parkietem w e-klasie.
Nie zapominaj, że Pabianice słynęły z rodowitych koszykarek i trener Depta daję szansę młodym dziewczynom.
Daje szanse mlodym a te pieniadze oszczedzone z duzego budzetu pojda na nowe pilki...
Dla nich samych dobrze ze maja szanse i miejmy nadzieje ze kilka ja wykorzysta.
Pozdrawiam
spoko, loko, luz i spontan... 
Chciałem podziękować pabianickim kibicom za obecność na turnieju. W sobotnie popołudnie jeden z kibiców w klubowym szaliku był napewno!!!!
Co do niełatwych w baskecie umiejetności obronnych młodych koszykarek typu Pawlak czy Gala to się nie wypowiadam. One poprostu cały czas się uczą. Poczekamy-zobaczymy czy nauka nie poszła w las.
Tak na marginesie to chciałem sie zapytać: Jak myślicie dlaczego Ewelina Gala i nowo pozyskana Agnieszka Wilk wybrały pracę z Edo?
Pozdrawiam kibiców PTK!!!
Co do niełatwych w baskecie umiejetności obronnych młodych koszykarek typu Pawlak czy Gala to się nie wypowiadam. One poprostu cały czas się uczą. Poczekamy-zobaczymy czy nauka nie poszła w las.
Tak na marginesie to chciałem sie zapytać: Jak myślicie dlaczego Ewelina Gala i nowo pozyskana Agnieszka Wilk wybrały pracę z Edo?
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
matrix pisze:Chciałem podziękować pabianickim kibicom za obecność na turnieju. W sobotnie popołudnie jeden z kibiców w klubowym szaliku był napewno!!!!
Dziękuję za podziękowania
Trochę samotnie popiknikowałem, ale może kiedyś odwiedzimy Was większą ekipą.
Pozdrawiamy
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Do naszej drużyny dołączyła wczoraj nowa zawodniczka.
Niestety nazwiska nie zapamiętałem.
21-letnia Ukrainka, ostatnio grająca w Bułgarii.
Występuje na pozycji 5.
Ma ponad 190cm wzrostu.
Niestety nazwiska nie zapamiętałem.
21-letnia Ukrainka, ostatnio grająca w Bułgarii.
Występuje na pozycji 5.
Ma ponad 190cm wzrostu.