Zespół kadecko-juniorski (sezon 2005-2006)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 28 stycznia 2006, 23:15

Edzia pisze:no to fajnie, że obóz był ciężki, że pracowałyście ostro, że się zgrałyście itepe, itede :D jutro chcę widzieć potwierdzenie tego :twisted:

Edzia, jutro po takim obozie to zebysmy kaca nie zobaczyli za dużego :lol: :lol: :lol: .
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Katka#15
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Katka#15 » 29 stycznia 2006, 08:27

:lol: :lol: :lol: jakiego kaca?? :wink:
ale ja nie gram :? :cry:
"na każdego zwycięzce przypada jeden przegrany...."

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 29 stycznia 2006, 11:50

Katka #6 pisze::lol: :lol: :lol: jakiego kaca?? :wink:
ale ja nie gram :? :cry:

Ja tam nikogo onic nie podejrzewam :lol: :lol:

A dlaczego nie grasz :?:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Katka#15
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Katka#15 » 29 stycznia 2006, 14:08

od niedoboru magnezu moga się robić skurcze mięśni.No i włąśnie mnie złąpał taki skurcz i mógł troche nadciągnąć miśnie łydki...czy jakoś tak dokładnie nie pamiętam bo to mówił mi maser Piotruś z Łowicza

niestety dwa meczyki przegrane ale myślę że dziewczyny pokazały dobrą koszykówkę i że zespołowi pierwszo ligowemu z Ostrowa narobiły torche strachu.
Może ktoś się wypowie na temat tego meczyku ??
"na każdego zwycięzce przypada jeden przegrany...."

Ola#4

Postautor: Ola#4 » 29 stycznia 2006, 16:25

Zgadzam sie z Toba kasiu nie zgrałysmy sie tylko jako zespół ale głównie jako dobre "psiapsiuły" :lol: Mysle ze nie ma takiej drugiej superoskiej druzyny jak ta.Obóz był poprostu swietny.Szkoda tylko ze taki krótki.Ale extra jest sobie powspominac(tesknie):P Dziewczyny jestescie suuuper kochane i trenerek tez:D

Ola#4

Postautor: Ola#4 » 29 stycznia 2006, 16:46

A wogóle to buziaki ogromne dla całej ekipy z obozu : dla Pikaczu Patki Izy Katki Kasi Agi Michałka TRENERA i wszystkich o których zapomniałam a takze dla dziewczyn które zostały i trenowały z liga:*:*:*:*:*:*:*:*

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 29 stycznia 2006, 17:17

MTK Pabianice (juniorki) : Ostrovia (I Liga) 59:63(12:19;21:17;10:9;16:18)

Punkty dla MTK
Kudłak-18
Hylewska, Mazurek- 15
Hałęza- 10
Boik-3
Bekier, Szemraj- 2
Przybylska, Olejnik

Punkty dla Ostrovi
Biela- 22
Skrzypczak- 15
Błaszczyk-8
Krygowska, Sip- 7
Kogucka, Szymańska- 2
Wosińska, Rajkowska, Walas, Parysek- 0

MTK Pabianice (kadetki) : Ostrovia (juniorki) 51:61(9:20;21:9;7:20;14:12)

Punkty dla MTK
Lechowska- 10
Szałecka, Boik- 8
Olejnik- 7
Osieja- 6
Michałowska, Pokorska, Wróbel- 4
Sukiennik, Księżyk, Helbik, Wendler-0

Punkty dla Ostrovi
Wosińska-18
Sip-9
Parusińska, Pichet- 7
Mielczarek, Parysek- 6
Łuczak- 4
Walas -3
Klimczak, Berkowska- 0

Gdzieś w Ostrovi umknął 1 punkt.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 29 stycznia 2006, 17:21

Ooooo...... i tak powinny wyglądać wiadomości na temat meczy juniorek i kadetek :!: :!: :!:
Gwynbleidd, misiek, Ziomek - bierzcie przykład z Izy :!: :!: :!:

A tak w kwestii formalnej, czemu nie grała panna Ewelina Gala :?:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 29 stycznia 2006, 17:30

Panna Ewelina Gala POJECHAŁA NA KADRĘ POLSKI!!!! GRATULECJEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wróci za tydzień, nie będzie brała udziału w meczu kadetek z Będkowem i przypuszczam że w meczu juniorek z Kutnem także nie
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 29 stycznia 2006, 19:34

Iza pisze:Panna Ewelina Gala POJECHAŁA NA KADRĘ POLSKI!!!! GRATULECJEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wróci za tydzień, nie będzie brała udziału w meczu kadetek z Będkowem i przypuszczam że w meczu juniorek z Kutnem także nie

no aż tak źle nie będzie:

Do kadry kadetek w ostatniej chwili została powołana Ewelina Gala. Przebywa Ona obecnie na zgrupowaniu w Szczyrku. Ewelina z kadry wróci nieco wcześniej - w sobotę, by w niedzielnym, ważnym, meczu z Kutnem wspomóc koleżanki.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 29 stycznia 2006, 19:41

To bardzo dobrze, że panna Ewelina zagra w meczu z Kutnem :!:
No i w kwestii formalnej, WIELKIE GRATULACJE DLA PANNY EWELINY ZA POWOŁANIE DO KADRY POLSKI :!: :!: :!:

Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 29 stycznia 2006, 19:47

Młode po obozie

Kadetki i juniorki wróciły z tygodniowego obozu w Brennej. Wyjazd młodzieży był możliwy dzięki sponsorowi, firmie Big Stone (której właścicielem jest prezes PZU Polfy, Jacek Stępniewski) oraz wydatnej pomocy klubu.
- Obóz był bardzo udany – ocenia trener drużyny kadecko-juniorskiej, Dariusz Raczyński. - Nie tylko mogliśmy całkowicie poświęcić się treningom, ale i była okazja do lepszego zgrania się dziewczyn.
Raptem dzień po przyjeździe nasze młode rozegrały sparing. Juniorki grały z I-ligową Ostrovią Ostrów Wielkopolski. Pabianiczanki musiały uznać minimalną wyższość rywalek – 59:63 (12:19;21:17;10:9;16:18). Kosze dla nas rzuciły: Kudłak 18, Hylewska i Mazurek po 15, Hałęza 10, Boik 3 oraz Bekier i Szemraj po 2. Zagrały jeszcze Przybylska i Olejnik.
Kadetki z kolei podejmowały juniorki Ostrovii. Także i one schodziły pokonane – 51:61 (9:20;21:9;7:20;14:12). Punktowały: Lechowska 10, Szałecka i Boik po 8, Olejnik 7, Osieja 6, Michałowska, Pokorska i Wróbel po 4 oraz grały Sukiennik, Księżyk, Helbik i Wendler.
- Mimo dwóch porażek, jestem zadowolony z gry dziewczyn – mówił po meczu trener Raczyński. - Najbardziej ucieszyła mnie postawa Irminy Mazurek – nie tylko dobrze rozgrywała, ale i broniła. Swoje też rzuciła.
W omawianych meczach nie zagrały Katarzyna Szymańska oraz Ewelina Gala. Pierwsza nabawiła się lekkiej kontuzji i szkoleniowcy postanowili nie ryzykować.
- Bardziej będzie pomocna w niedzielnym pojedynku – zadecydował trener.
Druga, Gala, została w ostatniej chwili powołana do kadry kadetek. Przebywa obecnie w Szczyrku. Wróci jednak na mecz z Kutnem. Gala tym samym dołączyła do trzech innych naszych młodych, które otrzymały powołania reprezentacyjne – Marty Hałęzy, Małgorzaty Kudłak i Anity Szemraj, wszystkie w kategorii juniorek młodszych (U18).
Pierwsze mecze po przerwie już w ten weekend. Kadetki w sobotę (4 lutego) jadą do Będkowa, by zmierzyć się z tamtejszym Apisem. Juniorki natomiast w niedzielę , 5 lutego, podejmować będą zespół z Kutna. Spotkanie z MKS-em rozpoczyna się o godzinie 12:00.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 29 stycznia 2006, 21:43

Szymon pisze: Ooooo...... i tak powinny wyglądać wiadomości na temat meczy juniorek i kadetek :!: :!: :!:
Gwynbleidd, misiek, Ziomek - bierzcie przykład z Izy :!: :!: :!:

Szymon, ale Iza po kazdym meczu ma protokol z meczu i zna szczegoly meczu, a ja niestety takiego protokolu nie posiadam.
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 29 stycznia 2006, 21:56

A co to za problem poczekać po meczu, pogadać z trenerem czy z Izą i przepisać sobie z protokołu wszystkie dane :?:

Obrazek

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 29 stycznia 2006, 22:20

Z Iza moge porozmawiac o kazdej porze dnia, ale jak ona ma ten protokol to niech Iza wpisuje szczegoly spotkania, ale jak chcesz zebym to ja pisal takie szczegoly o meczu tak jak Iza to moge sie o takie informacje postarac.
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Wróć do „Archiwum”