Zespół kadecko-juniorski (sezon 2005-2006)

Moderator: Moderatorzy

Ola#4

Postautor: Ola#4 » 19 lutego 2006, 21:42

Boshe pomyłka nie w meczu z Widzewem tylko Bydgoszczą.Sorki

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 19 lutego 2006, 22:03

Typowa polska mentalność. Ładnie grały ale przegrały. Za 2, 3 czy 10 lat nikt nie będzie pamiętał jak grały a w statystykach będzie tylko, że przegrały
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu

Ola#4

Postautor: Ola#4 » 19 lutego 2006, 22:06

Ok zgadzam sie ale mimo wszystko nalezy je pochwalic za walke do konca.A za iles lat to nawet moze byc i tak ze nikt w ogóle nie bedzie o tym meczu pamietał :wink:

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 19 lutego 2006, 22:22

UMKS Księżak Łowicz – MTK Polfa 44:88 (12:20;15:23;15:25;2:20)

Bez niespodzianek

Kadetki zgodnie z planem rozprawiły się z ostatnią w tabeli drużyną UMKS Księżaka. Mecz należał do łatwych, lekkich i przyjemnych.
Na wysokości zadania stanęły nasze zawodniczki, ale odstawali sędziowie. W protokole meczu nie zgadzają się numery zawodniczek i puntkty. Najpewniejsze są punkty najlepiej punktujących: Aleksandry Szałeckiej – 22, Katarzyny Olejnik – 19 oraz Izabeli Lechowskiej – 13. Reszta nieco mija się z prawdą, gdyż po zsumowaniu uzyskuje się inny wynik niż końcowy.
Następne spotkanie już w tę sobotę. Nasze nadzieje podejmują rywalki zza miedzy, zespół ŁKS II. Początek spotkania o godzinie 10:00.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 20 lutego 2006, 18:49

Sukces juniorek Widzewa

Juniorki starsze Widzewa wygrały ćwierćfinałowy turnieju o mistrzostwo Polski w koszykówce. Łodzianki wygrały z MKT Pabianice 71:46, z Basketem 67 Bydgoszcz 81:63 i przegrały niespodziewanie z Basketem 25 Bydgoszcz 65:68. Pabianiczanki pokonały z kolei Basket 25 76:25 i Basket 67 79:56.

Widzew: Joanna Macjanek, Katarzyna Rychter, Paulina Jędrzejewska, Justyna Solarek, Agnieszka Kunikowska, Justyna Okulska, Katarzyna Słowińska, Kamila Trojanowska, Katarzyna Gołaszewska i Magdalena Kowalska. Trenerzy: Ryszard Andrzejczak i Piotr Niewiadomski.

(m. st.)

(źródło: www.naszemiasto.pl / Express Ilustrowany)
"Oto jest miłość.

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 20 lutego 2006, 18:53

Spoko dwie wygrane,szkoda tylko tej przegranej z Widzewem.I jak tam publicznosc;jakies lampucery do nas:nie śpiewajcie,mozecie nspiewac jak mnie tutaj nie ma :!: Idzicie sobie tam pod kawiarnie pospiewac a nie tutaj.Nie krzycz bo nie slychac co on mowi.Okropieństwo takie baby :!: :evil: :!: :!: :!:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 22 lutego 2006, 19:14

A jeszcze co do meczu z piatku:jak zawodniczak Widzewa rzuciła spod kosza z pozycji gdzie nie dalo sie nietrafic komentator podniecony-Piekny Kosz :!: Brawo :!: Ale jak Kasia rzucał trojeczki z 7 metrów to komentator ospale:trzy punkty Katarzyny Szymańskiej.

Chyba był stronniczy :twisted:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 22 lutego 2006, 19:26

No skoro jest z Łodzi, to normalne że będzie za swoją drużyną, a z resztą to tylko spiker...gorzej gdyby sędzia był stronniczy...chociaż były momenty
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 22 lutego 2006, 19:38

Iza pisze:No skoro jest z Łodzi, to normalne że będzie za swoją drużyną, a z resztą to tylko spiker...gorzej gdyby sędzia był stronniczy...chociaż były momenty

Co prawda to prawda.

Mechanik:Dziewczyny z mojej szkoły do boju

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 22 lutego 2006, 19:47

Nom....to zapraszamy na meczyk w sobote na włókniarzyk... meczyk z ŁKSem...liczymy na to że przyjdzie sporo kibiców....Trzeba będzie przekrzyczeć rodziców z ŁKSu....trochę wulgarnych, ale oki...nie czepami się :D meczyk o 10

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 22 lutego 2006, 19:50

Iza pisze:Nom....to zapraszamy na meczyk w sobote na włókniarzyk... meczyk z ŁKSem...liczymy na to że przyjdzie sporo kibiców....Trzeba będzie przekrzyczeć rodziców z ŁKSu....trochę wulgarnych, ale oki...nie czepami się :D meczyk o 10

HIHI HAHA...spoko loko jest misterny plan tylko Adam cicho szaaaaa o tym....Niema to jak wulgarni rodzice :wink:

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 23 lutego 2006, 21:38

Patrząc na wyniki kadetek, to ostatni mecz chyba nie będzie miał już żadnego znaczenia :roll:, i kadetki awansują z drugiego miejsca.

A w finale strefowym czekaja druzyny z Kujawsko-Pomorskiego (jesli sie nie mylę, bo chyba analogicznie do juniorek starszych) - czyli MKS Basket 67 Bydgoszcz oraz UKS Jadwiga Inowrocław.

Moze ktos wie gdzie sie odbedzie finał strefowy :?:

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 24 lutego 2006, 14:34

Odbędą się ze wstępnych wyliczeń na Jordanie w Łodzi...

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 24 lutego 2006, 15:09

Iza pisze:Odbędą się ze wstępnych wyliczeń na Jordanie w Łodzi...

Czyli w finale strefowym spotkają się 4 pierwsze drużyny z łódzkiej ligi :roll:, z czego dwie awansują do rozgrywek na szczeblu centralnym.

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 24 lutego 2006, 16:11

Upewniam się: jutrzejszy mecz o 10:00 ??
"Oto jest miłość.

Wróć do „Archiwum”