Zespół kadecko - juniorski (sezon 2006-2007)

Moderator: Moderatorzy

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 19 grudnia 2006, 07:03

no tak Iza prawie:D Ja miałem inna pelerynkę, bo niebiesko- biało- zieloną, zamiast S miałem literkę W, on latal w przestworzach ,a ja biegałem tylko wokół parkietu :wink:

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 19 grudnia 2006, 07:03

Wiem wiem :D:D:D:D Nie musisz mi tłumaczyć :D
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 19 grudnia 2006, 07:11

ok :wink: A kiedy nastepny meczyk u nas? Ciekawe jak z Tęczą, podobno mamy jechac ,ale nie wiem czy sroda to dobry termin... w jakas sobote jak by było to tak, ale sroda :roll: zobaczy siem

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 19 grudnia 2006, 13:53

FANATYK89 pisze:ok :wink: A kiedy nastepny meczyk u nas? Ciekawe jak z Tęczą, podobno mamy jechac ,ale nie wiem czy sroda to dobry termin... w jakas sobote jak by było to tak, ale sroda :roll: zobaczy siem

środa to idealny termin :wink:

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 19 grudnia 2006, 16:04

kiedy jest 2 mozliwośc zoabczenia latajacego bartka ?? widze ze dużo starciłem
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 19 grudnia 2006, 19:02

Bartka pisze sie z duzej litery :lol: 8)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 19 grudnia 2006, 19:37

Długo się zastanawiałem czy warto coś pisać o wczorajszym meczu :?

Jednak poukładałem sobie pewne kwestie w głowie i .....
..... wczorajszy mecz NIE BYŁ przegrany przez "sędziów" :!: Owszem odwalali kokretne szopki, ale mimo tego powinniśmy go wygrać :!: Co więcej, pod koniec meczu wydawało się że będzie zwycięstwo, jednak fatalnie rozegrana końcówka meczu przyczyniła się do porażki. Co mi się przede wszsytkim rzuciło w oczy to ogromny chaos jaki panował momentami na parkiecie, jakieś bezsensowne podania wprost w ręce rywalek, przestrzelone rzuty z wydawałoby sie super okazji, błędy w obronie czy w końcu brak pomyślunku w akcjach. Pamiętam taką sytuację tuż przed końcem bodajże trzeciej kwarty, gdy do końca pozostały chyba 3 sekundy, Patrycja Pokorska ma piłkę i biegnie na kosz rywalek i nie patrzy na tablicę :? :evil: Finał był taki że zabrzmiała syrena końcowa a nasza zawodniczka dalej biegła kozłując piłkę :? Ja myslę że takie historie nie mogą się więcej przytrafiać. Trzeba do cholery wiedzieć co się dzieje na parkiecie :!: :!: :!:
Uważam również że nie ma usprawiedliwienia dla zawodniczek za tą porażkę. Rywalki nie były lepsze i nie powinny wygrać. :!: :!: :!:
Noooo...... gwoli ścisłości, usprawiedliwiac można jedynie Kasię Szymańską i Martę Hylewską, które nie były w pełni zdrowe.

Ktos pisał wczesniej że na tym meczu odgrywana była parodia czy coś takiego.
Ja ujmę to ciut inaczej. Był jeden moment który był totalną paranoją i beznadzieją :twisted:

I nie wiem co będzie dalej :?
TYLE!!!!

P.S. Bedę miał za kilka dni fajne zdjęcia z wczorajszego meczu i może je wstawię jak będzie mi się chciało :evil:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 19 grudnia 2006, 20:07

Tak ja stwierdziłam :D Ponieważ bardzo podobała mi się parodiowanie zawodniczki...aktorstwo tej osoby było niemożliwe :D Mogę jej z chęcią załatwić angaż w przedstawieniu (ma się te wtyki 8) :roll: :D ) Śmiech na sali...mam nadzieje że jutro pójdzie lepiej i meczyk bedzie wygrany niemałą liczbą punktów

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 19 grudnia 2006, 20:24

hmmm..... sczerze mówiąc to nie mam pojecia o co Ci chodzi Iza :?
Mi raczej chyba napewno chodziło o co innego :!: :twisted:

Obrazek

PAti#11

Postautor: PAti#11 » 19 grudnia 2006, 20:41

wiem, moj glupi blad :? sama sie zlapalam za glowe jak uslyszalam syrene :? :? moglam rzucac moze bylby faul ale naprawde wtedy nie wiedzialam ze zostalo jedynie pare sekund do konca :? ale mam nauczke na przyszlosc... szkoda tylko jedynie moj blad tak Ci sie rzucil w oczy ze go wyrozniles...
ale nalezy sie uczyc na bledach!
na srode jestesmy juz nastawione psychicznie :twisted: i pokazemy na co nas stac! :twisted:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 19 grudnia 2006, 20:57

Patrycjo, tylko nie pomyśl sobie, że się na Ciebie uwziołem czy coś w tym stylu.
A to że, Twoja gafa akurat mi utkwiła w pamięci - przypadek! Ja zwykle z meczy niewiele pamiętam :lol: :wink: konkretnych sytuacji a ta z wczorajszego meczu?? Hmmm..... może właśnie dlatego ja zapamietałem że było tylko kilka sekund i wiadomo, wtedy się patrzy na sytuacje boiskową ze szczególną uwagą.

Podoba mi się natomiast że potrafisz przyznać się do swoich błędów i zdajesz sobie sprawę ile Cię jeszcze pracy i nauki czeka :!: Według mnie, dobrze to o Tobie świadczy.

no i jutro do boju :!: :!:

Pozdrawiam

P.S. Nie sądzisz że już czas się zarejestrować na Forum :?: :)

Obrazek

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 19 grudnia 2006, 21:11

Wiesz Szymon mi bardziej utkwiła taka sama sytuacja, tylko w wykonaniu Lindy...bo gdy Pati miała piłkę to nie przypominam sobię że jakoś specjalnie się wysiliłyśmy na ławce by krzyknąć Pati żeby rzucała. A Linda dostała ten przekaz zestawem głośno-mówiącym :D JUTRO MA NIE BYĆ TAKICH BŁĘDÓÓÓW :D Dotyczy to wszystkich zawodniczek :D

PAti #11

Postautor: PAti #11 » 19 grudnia 2006, 23:01

a no sadze ze juz czas pomyslec o rejestraci, heh ;p
a co do pracy i nauki to zdaje sobie sprawe z tego ile jeszcze przede mna...
pozdrawiam :wink:

a jutro na Teczy meczyk nasz :twisted:

Gość

Postautor: Gość » 20 grudnia 2006, 07:25

Szymek usprawiedliwiasz marte i kasie, a zapomniałes o Oli. Ona miała jakies problemy z noga ktore wystapiły w meczu ktory był w niedziele i nie było wiadomo czy zagra, naszczescie zagrała...

Pati kazdy juz zapomniał o błędzie, nie przejmuj sie, i graj swoje :wink:

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 20 grudnia 2006, 07:29

napisałem post jako gosc, myslalem ze byłem zalogowany :roll: przerpaszam za wymienienie imion z małych liter, poprostu moja klawiatura nie zawsze łapie co pisze i niestety nie mogłem tego zmienic, pozdrawiam

Wróć do „Archiwum”