Komunikat PLKK
2009-01-20 10:58
Polska Liga Koszykówki Kobiet informuje, że w związku z chorobą 7 zawodniczek drużyny PTK Aflofarm Vicard Pabianice, planowany na dzień 21.01.2009 r. mecz CCC Polkowice - PTK Aflofarm Vicard Pabianice jest odwołany. Nowy termin rozegrania tego spotkania zostanie ustalony w porozumieniu z klubami.
PLKK
PTK PABIANICE sezon 2008/2009
Moderator: Moderatorzy
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
DanielPce pisze:kristofer pisze:dzisiejsze wydanie gazety i nieaktualne wiadomości?
powiem Ci, że mało się interesujesz pabianicką koszykówka![]()
to już bardzo stara wiadomość w środowisku damskiej koszykówki
tego to ja już nie wiem, ale skoro gazeta podaje, że rozwiązano kontrakt z Mirchevą i spodziewane są zawodniczki z USA i Australii, to jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby wiadomości "bardzo stare" były łączone z najnowszymi.
Skoro dla Ciebie upłynięcie tygodnia, bądź dwóch to już kwalifikowanie wiadomości do bardzo starej, to Ty chyba jesteś z epoki archaicznej.
tak, jestem fanem Lotosu Gdynia i jestem z tego dumny
a byłem kiedyś na memoriale Gliszczyńskiej jak Lotos grał i powiedziałem sobie, że po raz ostatni przyszedłem do hali w celu kibicowania innego zespołu niż Włókniarz. Europejskie puchary Pabianicom nie grożą, więc nie będę im kibicował zbyt, ale życzę pozostania w ekstraklasie.
a byłem kiedyś na memoriale Gliszczyńskiej jak Lotos grał i powiedziałem sobie, że po raz ostatni przyszedłem do hali w celu kibicowania innego zespołu niż Włókniarz. Europejskie puchary Pabianicom nie grożą, więc nie będę im kibicował zbyt, ale życzę pozostania w ekstraklasie.
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
kristofer pisze:tak, jestem fanem Lotosu Gdynia i jestem z tego dumny![]()
a dlaczego zostałes i od kiedy jestes kibicem PKO
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
DanielPce pisze:ale romantyczna historia![]()
![]()
![]()
aż musiałem łzę uronić
dziwi mnie tylko czemu nie pojechałeś do Gdyni za swoją ulubienicą
kristofer pisze:daruj sobie te komentarze, bo normalnie żal.pl
Nie muszę się wyprowadzać do Gdyni, żeby kibicować Lotosowi.
Daniel jestes nie miły
Wracamy do tematu: kiedy bedziemy grać z Gorzowem bo mecz jest przełozony i z Orłem
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/