Zespół kadecko-juniorski (sezon 2005-2006)
Moderator: Moderatorzy
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Iza pisze:Trenerowi Bajerowi dziękujesz??? Temu samemu co nie chciał was zabrać na inne mecze? no no nooo:D:D
Że tak powiem to z ust trenera nieusłyszałem tego.
Ostatnio zmieniony 20 marca 2006, 19:05 przez Gwynbleidd, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Z Kutnem grają (gracie Kasiu i Izo
) za tydzień w środę. Na wyjeździe, gdyby nie było to oczywiste.
A w ten weekend odbędzie się ćwierćfinał Mistrzostw Polski Kadetek... w Pabianicach !! Niestety, terminarza jeszcze nie znam. Ale jutro na pewno wstawię.
A w ten weekend odbędzie się ćwierćfinał Mistrzostw Polski Kadetek... w Pabianicach !! Niestety, terminarza jeszcze nie znam. Ale jutro na pewno wstawię.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Turniej ćwierćfinałowy kadetek
W najbliższy weekend w Pabianicach rozegrany zostanie turniej ćwierćfinałowy kadetek w ramach Ogólnopolskiej Olimpiady Młodzieży. W imprezie uczetniczą drużyny: MTK Pabianice, AZS Brzeziny Świdnik, TS Wisła Kraków oraz MKS Truso Elbląg. Wszystkie spotkania zostaną rozegrane w hali przy ul. Grota-Roweckiego. Serdecznie zapraszamy wszystkich kibiców koszykówki
Program turnieju:
24.03.06r. (piątek)
godz. 14.00 AZS Brzeziny Świdnik - TS Wisła Kraków
godz. 16.00 MTK Pabianice - MKS Truso Elbląg
25.03.06r. (sobota)
godz. 11.30 MKS Truso Elbląg - AZS Brzeziny Świdnik
godz. 13.30 MTK Pabianice - TS Wisła Kraków
26.03.06r. (niedziela)
godz. 11.00 TS Wisła Kraków - MKS Truso Elbląg
godz. 13.00 MTK Pabianice - AZS Brzeziny Świdnik
Dwa najlepsze zespoły awansują do półfinałów MP kadetek.
Źródło: www.mtkpolfa.e-basket.pl
W najbliższy weekend w Pabianicach rozegrany zostanie turniej ćwierćfinałowy kadetek w ramach Ogólnopolskiej Olimpiady Młodzieży. W imprezie uczetniczą drużyny: MTK Pabianice, AZS Brzeziny Świdnik, TS Wisła Kraków oraz MKS Truso Elbląg. Wszystkie spotkania zostaną rozegrane w hali przy ul. Grota-Roweckiego. Serdecznie zapraszamy wszystkich kibiców koszykówki
Program turnieju:
24.03.06r. (piątek)
godz. 14.00 AZS Brzeziny Świdnik - TS Wisła Kraków
godz. 16.00 MTK Pabianice - MKS Truso Elbląg
25.03.06r. (sobota)
26.03.06r. (niedziela)
godz. 11.00 TS Wisła Kraków - MKS Truso Elbląg
godz. 13.00 MTK Pabianice - AZS Brzeziny Świdnik
Dwa najlepsze zespoły awansują do półfinałów MP kadetek.
Źródło: www.mtkpolfa.e-basket.pl
-
Ziutek_mrksfan
- Amator
- Kontaktowanie:
ja mogę tylko w niedzielę
ale przyjdę raczej
MRKS MRKS TO NASZE ŻYCIE TO NASZA DUMA JEST
www.sportpabianice.fora.pl
DZIEN DOBRY CZESC I CZOLEM
PYTACIE SKAD SIE WZIALEM?
JESTEM WESOLY ROMEK
MAM NA PRZEDMIESCIU DOMEK
A W NIM WODE SWIATLO GAZ
ZASPIEWAM JESZCZE RAZ

www.sportpabianice.fora.pl
DZIEN DOBRY CZESC I CZOLEM
PYTACIE SKAD SIE WZIALEM?
JESTEM WESOLY ROMEK
MAM NA PRZEDMIESCIU DOMEK
A W NIM WODE SWIATLO GAZ
ZASPIEWAM JESZCZE RAZ
A ja niestety nie przyjdę na żaden...dziewczynki...bardzo bardzo mocno trzymam za was kciuki mam nadzieje, że uda wam się przejść dalej i wygracie ze wszystkimi. Oczekuje na smsy z wynikami w połowie i na koniec meczu. Do zobaczonka...kiedyś tam
:*:*:*:*:*
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Ćwierćfinał kadetek: MTK i Wisła gromią
W rozgrywanym od dziś, na parkiecie w Pabianicach, turnieju ćwierćfinałowym kadetek wysokie zwycięstwa zanotowały drużyny MTK Pabianice oraz Wisły Kraków. Pabianiczanki wygrały 92:32 z MKS Truso Elbląg. Najwięcej punktów dla drużyny z Pabianic zdobyła Ewelina Gala - 24. Krakowianki natomiast rozgromiły AZS Brzeziny Świdnik 101:42.
MTK Pabianice - MKS Truso Elbląg 92:32 (24:6, 27:2, 22:5, 19:19)
Punkty dla MTK: Ewelina Gala 24, Katarzyna Olejnik 17, Paulina Michałowska 12, Patrycja Pokorska 10, Aleksandra Szałecka 6, Angelika Wróbel 6, Blanka Kokosińska 6, Marika Sukiennik 5, Julita Helbik 2, Karolina Boik 2, Paulina Wendler 2.
Punkty dla MKS: Agata Kuczyńska 7, Katarzyna Szkałuba 7, Joanna Jankowska 5, Gracjanna Szewc 3, Kinga Strehlau 2, Karolina Amenda 2, Marta Januszkiewicz 2, Patrycja Grzesiowiak 2, Urszula Dębek 2.
Wisła Kraków - AZS Brzeziny Świdnik 101:42 (21:14, 31:6, 22:15, 27:7)
Punkty dla Wisły: Katarzyna Szewczyk 26, Izabela Giza 14, Monika Borowska 12, Katarzyna Piotrowska 9, Katarzyna Ozga 9, Patrycja Słowakiewicz 7, Aleksandra Dejner 6, Maria Rumian 6, Iwona Juśkiewicz 4, Magdalena Piekarz 4, Justyna Zygmunt 4.
Punkty dla AZS: Katarzyna Mazur 17, Agata Smoleń 12, Agata Dobrowolska 4, Małgorzata Kędzierska 4, Aleksandra Kaczmarczyk 2, Anna Koperda 2, Magdalena Marzec 1.
Jutrzejsze mecze:
W rozgrywanym od dziś, na parkiecie w Pabianicach, turnieju ćwierćfinałowym kadetek wysokie zwycięstwa zanotowały drużyny MTK Pabianice oraz Wisły Kraków. Pabianiczanki wygrały 92:32 z MKS Truso Elbląg. Najwięcej punktów dla drużyny z Pabianic zdobyła Ewelina Gala - 24. Krakowianki natomiast rozgromiły AZS Brzeziny Świdnik 101:42.
MTK Pabianice - MKS Truso Elbląg 92:32 (24:6, 27:2, 22:5, 19:19)
Punkty dla MTK: Ewelina Gala 24, Katarzyna Olejnik 17, Paulina Michałowska 12, Patrycja Pokorska 10, Aleksandra Szałecka 6, Angelika Wróbel 6, Blanka Kokosińska 6, Marika Sukiennik 5, Julita Helbik 2, Karolina Boik 2, Paulina Wendler 2.
Punkty dla MKS: Agata Kuczyńska 7, Katarzyna Szkałuba 7, Joanna Jankowska 5, Gracjanna Szewc 3, Kinga Strehlau 2, Karolina Amenda 2, Marta Januszkiewicz 2, Patrycja Grzesiowiak 2, Urszula Dębek 2.
Wisła Kraków - AZS Brzeziny Świdnik 101:42 (21:14, 31:6, 22:15, 27:7)
Punkty dla Wisły: Katarzyna Szewczyk 26, Izabela Giza 14, Monika Borowska 12, Katarzyna Piotrowska 9, Katarzyna Ozga 9, Patrycja Słowakiewicz 7, Aleksandra Dejner 6, Maria Rumian 6, Iwona Juśkiewicz 4, Magdalena Piekarz 4, Justyna Zygmunt 4.
Punkty dla AZS: Katarzyna Mazur 17, Agata Smoleń 12, Agata Dobrowolska 4, Małgorzata Kędzierska 4, Aleksandra Kaczmarczyk 2, Anna Koperda 2, Magdalena Marzec 1.
Jutrzejsze mecze:
-
Ola#4&Patka#19