Doping...
Moderator: Moderatorzy
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
może mi ktoś powiedzieć co dziś było z dopingiem... sory, że mnie nie było, ale sprawy rodzinne... 
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
chybaziutek_pabianice pisze:Psycho Fani w liczbie ok. 15 chyba dopingowali.
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: ;]
Kris_1946 pisze:dzis bylo nas troszke wiecej niz poprzednim razem , nawet dobrze nam poszlo dopingowanie , ale moglo byc lepiej i napewno bedzie ;]
czyli co jak i gdzie
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Re: ;]
sienot pisze:Kris_1946 pisze:dzis bylo nas troszke wiecej niz poprzednim razem , nawet dobrze nam poszlo dopingowanie , ale moglo byc lepiej i napewno bedzie ;]
czyli co jak i gdzie
Oj, kolega "Sienot" coś nie trybi po "sprawach rodzinnych"
Wyraźnie jest napisane, że było nas wicej i całkiem nieźle, a bedzie jeszcze lepiej
A na poważnie , to faktycznie chłopaki robią spore postępy.
Jest z meczu na mecz coraz lepiej, ale...
...ale...
... na Boga nich ktos jeden zajmie sie prowadzeniem dopingu, a nie tak, że ten pociągnie tą "piosenkę", a drugi ta "piosenkę".
Prowadzacy musi być i k**** koniec
No i kolega, operator bębna, co to jest w szkole muzycznej, niech zacznie brać lekcje rytmiki, bo beben swoje, a "chór" swoje
No i z mojej strony jeszcze jednia uwaga: niech osoba prowadzaca doping obserwuje co sie dzieje na parkiecie i go dostosowywuje do zaistniałej sytuacji
"Rakieta" musi być, a nie śpiew w czasie osobistych
No i jeszcze na uwagę zasługuje fakt, że podjęta została próba poderwania do dopingu reszt hali
Niestety ze skutkiem-mówiąc delikatnie-MARNYM
Nawet tekst: "Ruszcie dupy" nikogo na sektorze A nie poderwał
Szkoda, bo sa mozliwości, ale....
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Re: Zdjęcia
Adaś pisze:Niech pan wstawi zdjęcia z dzisiejszego meczu!!!!!!!!!
Zwracam uwagę na słowo "pan"
A ku*** gdzie duża litera
Żartowałem
I na przyszłość bez "panów" prosze-ok
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
malkontent
- Żak
- Krispel_1946
- Żak
Jedziemy z przyspiewka "tylko ty", spiewamy ja drugi raz wchodzi rownomierny beben z klaskaniem. Wszyscy dobrze spiewaja tylko jedna osoba wchodzi w kolejny wers z jakiejs synkopy, a ja nawalalem rownomiernie. Wszyscy ida za nim, wszyscy na siebie spogladaja, ogolny poploch i to ON wywala wszystkich z rytmu, bo gdzie jest moja wina jak nawalam w rownym tempie
Owszem czasami przy wolnych rakieta nie wychodzila najlepiej. Ale tak: ja zaczynam walic rakiete a drugi prowadzacy z tyl krzyczy: "Niezwyciezone....." wszyscy zaczynaja to spiewac no to ja przestaje walic rakiete. I od razu ktos krzyczy "gdzie ta rakieta". Niektorzy krzycza "ej nie tak", a ja mowilem im "to wezcie ode mnie palke i sami walcie" a oni "nie my nie umiemy". W sobote niech mi ktos pokaze jak sie nawala, nauczy mnie, a nie krytykuje. Moze przyjdzie Maks i sprawa sie rozwiaze.
Piszesz Basket fanie, ze mamy do Ciebie nie mowic na pan. To jak mamy wolac
Ej Basket Fanie-tak
Podaj swoje imie to bedzie looz
P.S. Taka mala uwaga. Na forum doszedl nowy koles w nicku ma Kris 1946. I mam prosbe. Nie mylcie nas. On jest Kris_ 1946, a ja Krispel_1946
Piszesz Basket fanie, ze mamy do Ciebie nie mowic na pan. To jak mamy wolac
P.S. Taka mala uwaga. Na forum doszedl nowy koles w nicku ma Kris 1946. I mam prosbe. Nie mylcie nas. On jest Kris_ 1946, a ja Krispel_1946
...:::Włókniarz Pabianice:::...
-
Gość
Ja uważam zeby nie było chaosu w młynie jedna osoba powinna się wziąśc za prowadzenie dopingu i wtedu bedzie gitess
Bo jeżeli jest taka sytuacja ze 3 osby chcą prowdzic doping i co chwile ktos inny zaczyna albo co gorzej wtym samymy momencie zaczynaja śpiewać.I to dwie inne piosenki, to jest wtedy popłoch i nikt nie wie co ma spiewać.
Inna sprawa ze nowe chłopaki którzy w większości pierwszy raz byli na meczu nie znali piosenek ale mam nadzieje ze sie szypko nauczą
Według mnie.
Przyszły prowadzacy powinien spełniac takie kryteria jak:
1. Mieć w miarę donośny głos (no oczywiscie bez przesady bo drugiego Szymona to my nie znajdziemy raczej
)
2. Znać wszystkie piosenki i wiedziec w jakim tępie się je spiewa.
3. Musi patrzec co się dzieje na boisku.To znaczy ze wtedy kiedy powinna być rakieta to musi zasugerować bębniarzowi ze ma byc rakieta. Kiedy ma byc doping na pełnej k..wie to ma być doping na pełnej k..rwie a kiedy dziewczyną nie idzie to musi być coć w stylu "jestesmy z wami...", lub "Kosz..."
Pisał to Michał
Jak by ktos nie wiedział kim jestem to na zdjęciu jestem w czerwonej bluzce i w szaliczku oczywiscie
pozdro
Bo jeżeli jest taka sytuacja ze 3 osby chcą prowdzic doping i co chwile ktos inny zaczyna albo co gorzej wtym samymy momencie zaczynaja śpiewać.I to dwie inne piosenki, to jest wtedy popłoch i nikt nie wie co ma spiewać.
Według mnie.
Przyszły prowadzacy powinien spełniac takie kryteria jak:
1. Mieć w miarę donośny głos (no oczywiscie bez przesady bo drugiego Szymona to my nie znajdziemy raczej
2. Znać wszystkie piosenki i wiedziec w jakim tępie się je spiewa.
3. Musi patrzec co się dzieje na boisku.To znaczy ze wtedy kiedy powinna być rakieta to musi zasugerować bębniarzowi ze ma byc rakieta. Kiedy ma byc doping na pełnej k..wie to ma być doping na pełnej k..rwie a kiedy dziewczyną nie idzie to musi być coć w stylu "jestesmy z wami...", lub "Kosz..."
Pisał to Michał
Jak by ktos nie wiedział kim jestem to na zdjęciu jestem w czerwonej bluzce i w szaliczku oczywiscie
pozdro
ok, zobaczymy co da sie zrobic. bedziemy bardziej uwazali co sie dzieje na parkiecie.
opanujemy chaos.
mam nadzieje, ze bylo nas slychac po drugiej stronie trybun...
a od bebniarza, prosze sie odczepic, bo sie zbuntuje i w koncu przestanie walic. jak ktos jest taki madry, niech przyjdzie i pokaze jak sie wali.
dobrze, ze doping idzie. dostrzegly to nawet same koszykarki, przybijajac nam piatki po meczu, po raz drugi w tym sezonie (I raz-po pierwszej probie "dopingu" w 4 os). widac, ze jest im potrzebne wsparcie, nawet gdy ciagle wygrywaja i nie maja sobie rownych. Proponuje isc za ciosem i skombinowac wiekszy team, od razu na ekstraklase
!!
do soboty!
opanujemy chaos.
mam nadzieje, ze bylo nas slychac po drugiej stronie trybun...
a od bebniarza, prosze sie odczepic, bo sie zbuntuje i w koncu przestanie walic. jak ktos jest taki madry, niech przyjdzie i pokaze jak sie wali.
dobrze, ze doping idzie. dostrzegly to nawet same koszykarki, przybijajac nam piatki po meczu, po raz drugi w tym sezonie (I raz-po pierwszej probie "dopingu" w 4 os). widac, ze jest im potrzebne wsparcie, nawet gdy ciagle wygrywaja i nie maja sobie rownych. Proponuje isc za ciosem i skombinowac wiekszy team, od razu na ekstraklase
do soboty!